レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Bra produkt. Dock lite "dumt" att man ser att varan ursprungligen är köpt på Lager 157. P.g.a lång leveranstid blev jag lovad 15% rabatt, vilket jag inte har fått.

5つ星のうち5の評価

Jätte bra, dagarna innan jul då man inte vet om man hinner få de eller intr. De fixades med att jag fick mött upp honom i gbg och hämta den. Super bra service. Tumme upp till Media S!

5つ星のうち3の評価

Märkningen lager 157 känns konstigt trycket på tröjan plastigt blir nog svår o tvätta o få trycket helt

企業情報

1. T シャツ店
  2. カスタム T シャツ専門店
  3. 写真家
  4. オリジナルプリントグッズ
  5. Societe de Flocage

当該企業による記述

Media - S är ett företag som trycker T-Shirts och kläder i mindre volymer. Personlig service och speciallösningar är en av många fördelar när du väljer Media - S. Allt sker hos företaget. Design, produktion och service för kunden finns i Sverige och handläggs på samma plats.

4.4

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Märkningen lager 157 känns konstigt…

2024年11月11日

Media S からの回答

Hej! Tack för omdömet! :)
Tråkigt att någonting känns konstigt. Det låter ju inte som den positiva skalan av omdöme precis.
Vi köper in olika typer av T-shirt hela tiden. Är det slut av ngn färg eller storlek, har vi backup från flera olika leverantörer. Lager 157 är en av dem.
Trycket är utskuren vinyl.
Håller mycket bra och klarar bäst 40 grader, men håller i 60 också, även om det tar mer stryk då.
Mer ingående skötselråd finns på hemsidan. Tack för köpet och hoppas ändå du är mer nöjd än missnöjd med ditt köp!
Välkommen åter! :)

Enkelt köp

Enkelt köp. Snabb leverans

2024年7月13日

Media S からの回答

Tackar så mycket för omdömet! Välkommen åter :)

Grym snabba leverans

Grym snabba leverans. Beställde 9 på morgonen och paketet kom Dan efter

2024年4月15日

Media S からの回答

Tack för fina omdömet! Hoppas du blir nöjd, välkommen åter :)

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra kvalite

Snabb leverans och bra kvalite. Blev lite förvånad över att det stod Lager 157 i tröjan bara men vem bryr sig egentligen? 🤣🙏 Nöjd och kan rekomendera.

2024年1月15日

Media S からの回答

Tack för det fina betyget! ⭐️
Vi köper in t-shirts från flera olika leverantörer, för att få så snabb leveranstid som möjligt och alltid försöka ha storlekar i lager för omgående leverans.
Välkommen åter 😃

Bra produkt. Men....

Bra produkt.
Dock lite "dumt" att man ser att varan ursprungligen är köpt på Lager 157.
P.g.a lång leveranstid blev jag lovad 15% rabatt, vilket jag inte har fått.

2023年9月27日

Media S からの回答

Hej! Kul att du tyckte om T-shirten.
Vi köper t-shirts från olika leverantörer, om vartannat. Det är inte alltid från en och samma leverantör, den du fick råkade vara köpt på Lager 157.
Systemet har återbetalt din Swish med aktuell 15% rabatt. Kan ta några dagar men det ska vara genomfört.
Tack igen för fina betyget :)

Jätte bra

2022年12月21日

Media S からの回答

Tack för fina omdömet! Bra att det löste sig :)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。