レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Elastische kousen gekocht. Had sowieso nog nooit eerder dit soort kousen gekocht. Medic online was een voor mij onbekend bedrijf. Best spannend dus. Duidelijke maatgeving. Makkelijk te bepalen wel... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Produkt ontvangen wat niet aan de verwachting voldoet, retour zending blijkt kostbaar want moet naar Zweden !! Ik had liever beter geinformeerd geweest dat het pakket vanuit Zweden werd verzonden, e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb teenkousen met compressie gekocht en ben er helemaal tevreden over. Uitstekende kwaliteit, geen zware vermoeide wandelbenen meer. Heel aangenaam om te dragen zelfs bij warm weer! Snelle levering... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Producten zijn goed maar bezorging ging mis. Pakket werd buiten mijn deur gezet terwijl ik thuis was, er werd niet aangebeld. Toen ik de volgende dag wegging bleek het pakket te zijn opengemaakt. Ge... もっず芋る

䌁業情報

5. 医療甚品店
  6. 䞋着店

MedicOnline.nl に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wij bieden jou de mogelijkheid om steunkousen en orthopedische producten eenvoudig en veilig online te kopen. Je winkelt wanneer het jou uitkomt en de bestelling wordt thuisbezorgd tegen een lage prijs.

Ons idee is simpel: het kopen van steunkousen online moet eenvoudig, goedkoop en snel zijn zonder dat de kwaliteit van de producten daarvoor moet inleveren. Bij ons vind je steunkousen, medische compressiekousen en orthopedische producten van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wij hopen dat je door middel van onze producten gezonde en blije voeten en benen krijgt/behoudt. Het dragen van steunkousen is niet altijd even leuk maar hopelijk wordt het toch iets leuker met de kousen van MedicOnline: hippe, moderne en te gekke kousen met diverse kleuren en prints. Love your legs!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

meer dan 14 dgn geleden besteld,komt

meer dan 14 dgn geleden besteld,komt eraan, niets meer gehoord,mail gezonden ook geen antwoord op gehad,riekt weer naar oplichting

2026幎4月14日

Hallo Bas,

Het spijt ons dat je je pakket nog steeds niet hebt ontvangen.

Onze levertijd is normaal gesproken 4–8 werkdagen, waarbij weekenden en feestdagen niet worden meegerekend. Omdat we in het weekend niet werken, kan het soms iets langer duren voordat je een antwoord van ons ontvangt, maar normaal reageren we binnen 24 uur.

We kunnen zien dat je al contact met ons hebt gehad, en we zullen je zaak zo snel mogelijk proberen op te lossen. We zorgen er in ieder geval voor dat je óf je pakket ontvangt, óf je geld terugkrijgt.

Neem gerust opnieuw contact met ons op als je nog vragen hebt.

Alles ging goed

2026幎3月15日

2026幎3月11日

Goede katoenen steunkousen

Doordat de maattabel goed klopte hebben we precies de goede steunkousen kunnen aanschaffen, bovendien is het een prima artikel, fijn met veel katoen.

2026幎2月13日

5぀星のうち4の評䟡

Tevreden

Mijn bestelling is uitgevoerd zoals beloofd. Dus een betrouwbare webshop.
Hoewel de levertijd bekend was en voor mij accoord, zou he toch wel wat sneller kunnen.

2026幎2月12日

Toppie

Snel geleverd goed product

2026幎2月8日

5぀星のうち1の評䟡

Retourneren is heeeel duur

Kwaliteit zeer matig en je moet op eigen kosten terugsturen naar Zweden! Portokosten voor terugsturen zijn hoger dan aanschafprijs. En het retourlabel is nog duurder dan wanneer je zelf verzending regelt. Bij de bestelling moest € 4 verzendkosten betaald worden. Terugsturen met een retourlabel kost ruim € 14. Niet bestellen.

2026幎2月25日

Beste AD,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het product dat je bij ons hebt besteld.

Je bent van harte welkom om contact op te nemen met onze klantenservice via info@mediconline.nl
als je vragen hebt over je bestelling. Het klopt dat je als klant zelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten wanneer je besluit je aankoop te herroepen. Je kunt ervoor kiezen om via ons een retourlabel te kopen of zelf de retourzending te regelen.

Al onze voorwaarden vind je op onze website onder de categorie “retouren en ruilen”.

Dank je wel voor je feedback.

5぀星のうち2の評䟡

heb een paar gelvinger colapacks
en nagelborstels

heb een paar gelvinger colapacks besteld in de maat Large ,terwijl er kindervingers nauwelijks in passen, ook worden de pads keihard als ze uit de diepvries komen, echt niet bruikbaar bij reuma-vingers. Ook bestelde ik nagelborstels, wat ik daar geleverd kreeg is speelgoed, op de levering ook nog 8 dagen moeten wachten.
Hier zal ik nooit meer bestellen is gewoon China- brol
Jammer dat ik hier geen fotos kan bijvoegen.

2026幎2月13日

Beste Gilbert,

Bedankt voor je review. Het spijt me dat je niet tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen.

Je bent uiteraard welkom om de artikelen die je niet wilt behouden aan ons te retourneren. Alle afmetingen van de door jou bestelde producten staan vermeld op onze website, onder de productbeschrijving van elk afzonderlijk artikel, zodat je vooraf de juiste maat kunt controleren.

Wij waarderen je feedback en zullen bekijken of we de maatinformatie op onze website nog duidelijker kunnen vermelden. Ik zie dat je ook al in contact bent met onze klantenservice. Samen zorgen we ervoor dat we een passende oplossing vinden voor je probleem.

Fast customer service

My sock had a hole in it when it arrived. I sent them a picture via email and got new socks for free. Kind customer service and fast answer. I’ve ordered 3 socks already and will order more

2026幎1月12日

Hi Sana,
Thank you for your review.
We're glad to hear you're satisfied with our service.

kostbare retour kosten

Ik had liever beter geinformeerd geweest dat het pakket vanuit Zweden werd verzonden, en ook daar naar geretourneerd moet worden, samen met de verzendkosten naar mijn adres is dit een dure
miskoop.

2026幎1月15日

Beste P.J,

Hartelijk dank voor uw review. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het product dat u heeft besteld.

Het klopt dat wij een Zweeds bedrijf zijn. Onze adresgegevens zijn altijd beschikbaar onderaan onze website en onder het kopje “Over ons” vindt u meer informatie over ons bedrijf. Wij waarderen uw feedback en nodigen u graag uit om ons te laten weten hoe wij duidelijker kunnen communiceren dat onze producten vanuit Zweden worden verzonden.

Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en vinden het belangrijk om transparant en duidelijk te zijn in onze informatievoorziening.

5぀星のうち4の評䟡

Eindelijk goede compressiekousen

Eindelijk goede compressiekousen die niet knellen of juist te los om voet of onderbeen zitten.

2025幎12月17日

Nog steeds onderweg

Wacht nog steeds op mijn bestelling van 15 december (nu 5 jan). Twee sterren omdat ze wel reageren op mail.

2025幎12月15日

Hoi Agnes,
Het spijt me dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. Op dit moment hebben we te maken gehad met enkele vertraagde leveringen vanwege de feestdagen rond Kerst en Nieuwjaar. Je pakket is door ons verzonden via PostNord/PostNL, die hun best hebben gedaan om alle pakketten op tijd te bezorgen.
Onze normale levertijd is 4–8 werkdagen, maar in december is dit voor sommige klanten opgelopen tot ongeveer 12 werkdagen. Dat vinden we uiteraard erg vervelend, maar hier hebben we helaas geen invloed op.
Aangezien je al contact hebt opgenomen met onze klantenservice, zetten we het contact daar voort en zorgen we ervoor dat je óf ontvangt wat je hebt besteld, óf je geld terugkrijgt.
Bedankt voor je geduld.

Met vriendelijke groet
Mediconline

2X pakket kwijt geraakt en niet bezorgd

Ik heb meerdere keren bij jullie besteld, maar nu is er al 2X een pakje kwijtgeraakt. Dit wordt gelukkig heel goed en snel opgelost door uw klantenservice.
Maar ik vraag me af waar het misgaat? Komt dit door de reis van Zweden naar Nederland? Of ligt het aan de postsortering in Nederland, dat het daar misgaat?

2025幎10月13日

Beste,

Hartelijk dank voor je bericht en je vriendelijke woorden over onze klantenservice. We vinden het erg vervelend dat dit probleem jou al twee keer is overkomen. Het komt gelukkig zelden voor dat pakketten onderweg kwijtraken, maar het kan om verschillende redenen gebeuren.

In jouw geval is het eerste pakket naar ons teruggestuurd, waarschijnlijk omdat de vervoerder het niet kon afleveren of je niet op de hoogte heeft gebracht dat het pakket klaar lag om op te halen.

We waarderen je feedback enorm en hopen samen met het verzendbedrijf een oplossing te vinden zodat er in de toekomst zo min mogelijk pakketten kwijtraken of niet bezorgd worden.

Steunpanty

Netjes verpakt,product van goede kwaliteit!

2025幎9月15日

Goede weside

Goede weside, snel gevonden wat je zocht. Correcte behandeling.

2025幎9月13日

Snel en correct