レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÃ¥et shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knÊ. FÞr behandlingen fik jeg stÊrke smerter nÃ¥r jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne vÊk.... もっず芋る

En helt fantastisk behandling, og god dialog undervejs og forklaring . God samtale under behandlingen gjorde at det gjorde mindre ondt. SÃ¥ tak for en god oplevelse og er i bedring efter fÞrste behandl... もっず芋る

Var hos kliniken i ballerup med en hÊlespore. Rigtig god modtagelse. Mega sÞd behandler der var rigtig god til at forklarer om hele forlÞbet, bÃ¥de fÞr start og under behandlingen. Er meget tilfreds og... もっず芋る

I'm doing knee treatment due to an old injury, I have done 2 sessions and feels decent level of relieve already! Will update with further sessions, planning to do some more sessions.

䌁業情報

1. 地域医療センタヌ
  2. 疌痛管理クリニック
  3. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilfÞrsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod fÞlgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lÊnd, ryg, hofte, bÊkken, ryg, knÊ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hÊlspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvÊv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (trÊthedssyndrom) -ProstatabetÊndelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetÊndelse (neuropatiske smerter) -KnogleskÞrhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fÞdsel, eksem, tennis albue - SlimsÊkbetÊndelse, helvedesild, piskesmÊld

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

674件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Kan mÊrke en forskel efter fÞrste behandling

Jeg har haft ondt i min venstre fod i snart 4 Ã¥r nu. Har prÞvet alt, men intet har virket. SÃ¥ Medisonics annonce og alle de gode anmeldelser og tÊnkte lad mig give det en chance. Har lige fÃ¥et min allerfÞrste behandling i deres afdeling pÃ¥ Østerbro og kan allerede mÊrke en forskel. Alt i alt var det en god oplevelse.

2025幎12月11日
自発的なレビュヌ

Effektiv behandling – allerede resultater efter ét besÞg

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kom til Medisonic Shockwave Klinik med lÊngerevarende akuldersmerter og var spÊndt på, om behandlingen ville gÞre en forskel. Allerede efter fÞrste besÞg oplevede jeg en markant forbedring, og spÊndingerne/smerterne er blevet betydeligt mindre.

Behandleren var professionel, grundig og forklarede hele processen på en måde, der gav mig tryghed og tillid. Man kan virkelig mÊrke, at de ved, hvad de laver.

Kan varmt anbefales til alle, der dÞjer med smerter og Þnsker en effektiv behandling.

2025幎12月9日

rigtig god oplevelse

har vÊret til behandling fÞrste gang og var en sÊrlig oplevelse. fik behandling på fÞdderne og fÞltes behagelig og rigtig godt. nÊste gang vil jeg beder om lidt stÊrkere kraft. har prÞvet mange forskelige behandlinger men dette er noget helt specielt.

2025幎12月8日

Uprofessionel og manglende undersÞgelse

Blev lovet en grundig undersÞgelse af min skulder, men det var et spÞrgsmål og så fÞlte behandleren bare med hånden.
Havde forventet en mere professionel undersÞgelse og behandling.
Fremover skulle jeg komme til behandling hver uge til 995,- hvilket jeg synes er i den dyre ende.
Det er ikke et sted jeg kommer igen, da jeg ikke fÞlte en professionel undersÞgelse.
Kan ikke anbefales!

2025幎12月8日
Medisonic Shockwave Klinik ロゎ

Medisonic Shockwave Klinik からの回答

KÊre Class,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.
Vi er dybt ked af at hÞre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger, og at du ikke fÞlte, at undersÞgelsen af din skulder var grundig eller professionel nok.

Vi tager din feedback meget alvorligt, da det er afgÞrende for os, at alle vores patienter fÞler sig professionelt behandlet og får en grundig undersÞgelse og vurdering af deres problematik.

Vi vil undersÞge sagen nÊrmere og få undersÞgt hvorfor den indledende undersÞgelse ikke er blevet udfÞrt grundigt, og det vil vi meget gerne rette op på.

Jeg vil meget gerne tilbyde dig en ny gratis grundig undersÞgelse inklusiv behandling af din skulder denne gang i klinikken på NÞrreport.

Skriv eller ring venligst til mig direkte på 26898519, så vi kan booke en tid, der passer dig.

Med venlig hilsen,
Peter
Medisonic Shockwave Klinik NÞrreport

Jeg har haft ondt i mine skuldre i over

Jeg har haft ondt i mine skuldre i over 2 år nu og er åben for alt der kan lindre smerterne, jeg så jer på facebook og tÊnkte, hvorfor ikke, uden forventning fik jeg min fÞrste behandling igår, jeg var målÞs bagefter, jeg kunne mÊrke en forskel og smerterne var vÊsentligt mindre med det samme.
Ser frem til nÊste omgang.

2025幎12月4日
自発的なレビュヌ

Det var imÞdekommende og venlige på

Det var imÞdekommende og venlige på klinikken , men det har ikke virkede på mig som jeg forventede, og I har fortalt mig at allerede efter fÞrste behandling kunne jeg mÊrke mellem 50 og 60% reducere min smarter , jeg vil sig at jeg kunne ikke mÊrke noget forskel mellem fÞr og efter behandlingen

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Det er en fantastisk fÞlelse

Det er en fantastisk fÞlelse, at mÊrke, de smerter jeg har levet med i Ã¥revis nu letter.. jeg kan stÊrkt anbefale shock wave behandling, mod skulder og lÊnde smerter... det virker, endelig noget der kan fjerne smerten hurra... prÞv det selv🙏

2025幎11月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。