レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik anbefalet Medisonic shockwave af min datter, var tÞvende for jeg har brugt mange penge pÃ¥ at prÞve at fÃ¥ fred i venstre side af ryggen. Men nu tror jeg pÃ¥ at denne behandling er bedre end andre fo... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knÊ. FÞr behandlingen fik jeg stÊrke smerter nÃ¥r jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne vÊk.... もっず芋る

En helt fantastisk behandling, og god dialog undervejs og forklaring . God samtale under behandlingen gjorde at det gjorde mindre ondt. SÃ¥ tak for en god oplevelse og er i bedring efter fÞrste behandl... もっず芋る

Var hos kliniken i ballerup med en hÊlespore. Rigtig god modtagelse. Mega sÞd behandler der var rigtig god til at forklarer om hele forlÞbet, bÃ¥de fÞr start og under behandlingen. Er meget tilfreds og... もっず芋る

䌁業情報

1. 地域医療センタヌ
  2. 疌痛管理クリニック
  3. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilfÞrsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod fÞlgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lÊnd, ryg, hofte, bÊkken, ryg, knÊ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hÊlspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvÊv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (trÊthedssyndrom) -ProstatabetÊndelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetÊndelse (neuropatiske smerter) -KnogleskÞrhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fÞdsel, eksem, tennis albue - SlimsÊkbetÊndelse, helvedesild, piskesmÊld

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

671件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Behandlerene er altid empatiske og

Behandlerene er altid empatiske og kompetente. Jeg er selv massageterapeut, og har prÞvet mange former for behandlinger. Medisonics teknik er godt nok noget af de mest effektiv jeg har prÞvet. Det har virket på min skulder og nakke, hvor andre behandlinger ikke har. HÞjt anbefalet!!

Virkelig positiv oplevelse 😀

1) Fik tid dagen efter henvendelse 👍
2) Blev mÞdt af meget venlige Cecilie 👍
3) Behandlingen “ramte plet”, lige hvor “skaderne” er 👍
4) Her dagen efter behandling kan jeg mÊrke forskel 👍

2026幎4月16日

Så jeres tilbud på Facebook

SÃ¥ jeres tilbud pÃ¥ Facebook, efterfÞlgende fik jeg en rigtig god samtale, med en meget venlig dame pÃ¥ jeres klinik pÃ¥ Østerbro, fik en tid samt rigtig god forklaring pÃ¥ hvordan jeg skulle komme til klinik mm. Fik en god behandling, samt en ny tid.

2026幎4月15日

Smerter under skulderbladene.

Jeg har gået med smerter i ryggen, under skulderbladene i fem år, og har prÞvet alle behandlinger under solen.
Dette er fÞrste gang jeg nogensinde er gÃ¥et fra en behandling smertefri, og har fÞlt en forskel. Jeg er SÅ taknemmelig for at jeg fik Shockwave anbefalet af en veninde!

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Det var en rigtig god oplevelse at

Det var en rigtig god oplevelse at komme på Medisonic Shockwave Klinikken. Personalet er sÞde, meget behagelige og altid smilende og imÞdekommende.

Jeg var i starten temmelig kritisk over for behandlingen og havde ikke store forventninger til effekten. På grund af mine langvarige smerter i skulder og nakke så jeg det som en sidste mulighed for blot at opnå en smule lindring.

Det viste sig dog, at behandlingen er overraskende effektiv. Allerede efter anden behandling oplevede jeg en mÊrkbar forbedring, og efter fire behandlinger er jeg i dag nÊsten smertefri.

Jeg gÃ¥r nu til vedligeholdelse cirka hver 2.–3. uge. Samtidig er jeg startet i behandling for lÊndesmerter, som efter 2–3 behandlinger ogsÃ¥ er tydeligt aftagende.

OpfÞlgning på skuldrene har reelt ikke vÊret nÞdvendig, men personalet er meget fleksible og lader mig selv bestemme, hvor der behandles inden for den bookede tid. Nogle gange er fokus udelukkende på lÊnden, andre gange også på skuldre, nakke, ryg, arme og bryst.

Selve behandlingen er ikke decideret smertefuld, men kan fÞles lidt som et tryk pÃ¥ en nerve i et led – altsÃ¥ let ubehagelig. Intensiteten kan dog justeres individuelt af personalet efter ens smertetÊrskel. Ubehaget er primÊrt i de inflammerede omrÃ¥der.

Jeg vÊlger personligt at kÞre med hÞj intensitet, da jeg oplever, at det giver bedst effekt – og som man siger: det mÃ¥ godt gÞre lidt ondt, fÞr det bliver godt. Sammenlignet med f.eks. sportsmassage er ubehaget dog vÊsentligt mindre.

2026幎2月12日

Du var fantastisk

Jeg var pÃ¥ Østerbro Center i gÃ¥r og fik behandling, og jeg var meget tilfreds med hele personalet, isÊr den person, der var ansvarlig for min behandling. Mine smerter faldt straks efter behandlingsstart, og jeg hÃ¥ber at komme mig hurtigst muligt. OpfÞlgningen efter behandlingsstart pÃ¥ dette center var ogsÃ¥ fremragende, og trÊningen og efterbehandlingen var ogsÃ¥ omfattende. Dette center er meget stÊrkt og har erfarent personale.

De lover meget!

Bestiller tid hos en sÞd og meget selvsikker dame, der starter med at sige jeg skal klappe mig selv pÃ¥ skulderen for at have ringet. Hun er meget overbevisende og siger hun er i stand til at se pÃ¥ knÊet hvad der er galt. Jeg bestiller ! Ankommer til klinikken pÃ¥ NÞrre Voldgade. Et meget rodet og ikke sÊrlig imÞdekommende sted. Men tÊnker “det er jo ikke det det kommer an på” ! Venter 15 min og beslutter at jeg gÃ¥r om 5! (Havde fÃ¥et fri fra arbejde og havde skyndt mig) Da jeg endelig kommer ind 17 min efter min tid - er rummet sÃ¥ lille og ildelugtende fra forrige patient - at jeg beslutter mig til at gÃ¥!
Jeg kom ikke ind den selvsikre dame - som jeg jo var blevet overbevist om - men til en ung mand

Nu i behandling hos fys med laser og shockwawe.

自発的なレビュヌ

Jeg har haft ondt i knÊ og hofte gennem

Jeg har haft ondt i knÊ og hofte gennem flere år og sÞgte derfor hjÊlp. Jeg er utrolig glad for den hjÊlp jeg får. Jeg fÞler mig tryg og Hanne lytter på mig og hendes store viden, omsorg og behandling gÞr, at jeg har tillid og tror på det bliver bedre - hvilket jeg også mÊrker. Alt det hun siger som kan vÊre årsag, giver så god mening. Så jeg får også råd til hvad jeg ikke skal gÞre og hvad jeg skal gÞre mere af. Jeg kan varmt anbefale Medisonic.

自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale denne klinik

Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Det, der gÞr forskellen, er deres helhedsorienterede tilgang; de fokuserer ikke kun på det smertende punkt, men behandler også de omkringliggende områder. Efter blot tre behandlinger med shockwave har jeg fået det markant bedre i både lÊnd og hofter, og jeg er nu i stand til at gå lange ture igen.

2026幎4月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。