レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik anbefalet Medisonic shockwave af min datter, var tÞvende for jeg har brugt mange penge pÃ¥ at prÞve at fÃ¥ fred i venstre side af ryggen. Men nu tror jeg pÃ¥ at denne behandling er bedre end andre fo... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knÊ. FÞr behandlingen fik jeg stÊrke smerter nÃ¥r jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne vÊk.... もっず芋る

En helt fantastisk behandling, og god dialog undervejs og forklaring . God samtale under behandlingen gjorde at det gjorde mindre ondt. SÃ¥ tak for en god oplevelse og er i bedring efter fÞrste behandl... もっず芋る

Var hos kliniken i ballerup med en hÊlespore. Rigtig god modtagelse. Mega sÞd behandler der var rigtig god til at forklarer om hele forlÞbet, bÃ¥de fÞr start og under behandlingen. Er meget tilfreds og... もっず芋る

䌁業情報

1. 地域医療センタヌ
  2. 疌痛管理クリニック
  3. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilfÞrsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod fÞlgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lÊnd, ryg, hofte, bÊkken, ryg, knÊ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hÊlspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvÊv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (trÊthedssyndrom) -ProstatabetÊndelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetÊndelse (neuropatiske smerter) -KnogleskÞrhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fÞdsel, eksem, tennis albue - SlimsÊkbetÊndelse, helvedesild, piskesmÊld

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

671件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 80に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg er kommet af med min svangfods

Jeg er kommet af med min svangfods betÊndelse. Det tog ellers nÊsten et år, men da jeg startede med behandling hos Medisonic forsvandt det efter ca 5 behandlinger.

Nu har jeg fået tennis albue i begge arme. Fik prÞvet shockwave 4 gange hos en fysioterapeut, som jeg fik igennem min sundheds sikring. DesvÊrre konstaterede jeg hurtigt at det bestemt ikke var samme moderne maskine som hos medisonic, ej heller at man fik nogen lang behandling.

Vil hellere betale det ekstra det koster, for noget der virker. Har fået 2 behandlinger nu på albuerne, og specielt dagen efter er der en god forbedring. Håber og tror på at det også hjÊlper på mine albuer efter X antal behandlinger.

2026幎1月21日
自発的なレビュヌ

AtmosfÊren,personalet samt behandlingen er perfekt

Jeg kom med smerter i kÊben, gik derfra med meget mindre smerter.
Jeg mÞdte den sÞdeste behandler som straks efter lidt småsnak kunne fortÊlle mig hvorfor jeg havde smerter.
AtmosfÊren i klinikken er hyggelig og tilbuddet er en fin pris, jeg tror bare prisen efter tilbuddet er for dyrt, det er det for mig.

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

har haft smerter i lÊnden i mange Ã¥r og

har haft smerter i lÊnden i mange år og har prÞvet alt,fys, geopraktor, massage, body sds, akupunktur og alt muligt andet intet har fjernet smerten kun dÊmpet den, allerede efter fÞrste behandling med shockwave havde jeg markant fÊrre smerter end nogle sinde fÞr og tror for fÞrste gang på at jeg måske kan slippe helt af med dem

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft ondt I lÊnden og balden i

Jeg har haft ondt I lÊnden og balden i flere år. Til dagligt jeg jeg konstant i bevÊgelse både i mit arbejde men også i min fritid hvor jeg både svÞmmer, dyrker aquafit, aqua pilates og styrketrÊning. Jeg har prÞvet en hav af fysioterapeut, kiropraktor og massÞr men intet har hjulpet. I går var jeg så til min fÞrste behandling af shockwave og selvom jeg er Þm i dag, har jeg meget mere bevÊgelighed i lÊnden end jeg har haft i flere år. Så jeg kan varmt anbefale shockwave her hos medisonic. Damen som behandle mig var både sÞd og imÞdekomme og var godt til fortÊlle hvad der skulle ske hun var med hele vejen igennem min behandling og det var en utrolig rar oplevelse

2026幎1月14日
自発的なレビュヌ

En god oplevelse hos Medisonic shockwave klinik

Kom til Medisonic shockwave klinikken ved NÞrreport, med skuldersmerter.
Fine lokaler og man fÞler sig velkommen. Der var en smule forsinkelse, men fik en sms omkring dette, god service.
Behandlinge forgik på en fin og rolig måde, hvor der blev forklaret hvad der skulle foregå og hvad man kunne forvente. Meget god oplevelse.

2026幎1月13日

Nerveknude i foden

Det sidste halve år har jeg dÞjet med en nerveknude i foden, der er vanvittig lang ventetid hos ortopÊdkirurgen og jeg kunne ikke holde smerterne ud lÊngere og da jeg fÞr har fået Shockwave andre steder på kroppen og det har hjulpet tÊnkte jeg, nu prÞver jeg, helt ufatteligt , en behandling og jeg kan mÊrke en forandring, så nu tror jeg vitterligt at jeg igen igen bliver smertefri af Shockwave

2026幎1月13日
自発的なレビュヌ

Effektiv behandling og super service

Nu har jeg haft to forskellige behandlinger hos Medisonic. Begge gange er jeg blevet mÞdt af den ypperste service hvilket er én ting.

Men det er virkelig kommet bag på mig hvor effektivt det har vÊret. Efter at have prÞvet traditionelt fysioterapi. Typisk efter et par behandlinger er jeg smerte fri. Den fÞrste behandling var på mit knÊ og det krÊvede kun en behandling.

2026幎1月9日

Et smertehelvede blev lÞst👍👍👍👍👍

Jeg havde gået med en smertefuld skulder i over et år.. Jeg havde fået flere henvisninger fra egen lÊge til fysioterapeut jeg fik instruktioner i Þvelser af skulder musklen men intet havde kiloet mig..

Jeg havde opgivet at få min skulder tilbage til en normal brugbar tilvÊrelse..

Men så lÊste jeg om Medisonice behandling..

Jeg fik bare tre behandlinger i Lyngby..

Resultatet en fantastisk velvÊre i dagligdagen uden nogen former for et smertehelvede i skulderen.

Derfor kan jeg kun stÊrk anbefale andre med tilsvarende skuldersmerte at henvende sig til Medisonic Shockwave Klinik

2026幎1月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。