ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Slaap masker verduisterd bij mij niet volledig bij de neus. Past dus niet bij iedereen. Wilde het masker terugsturen binnen de 30 dagen bedenktijd. Maar contact met de klantenservice lukt niet. E... ãã£ãšèŠã
Na vele troep op amazon/bol/AliExpress etc, kwam ik deze slaapmasker van Nedoes tegen en het bevalt super! Materiaa is licht, geen zware kilo's op je hoofd, dicht goed af dus geen hier een daar kier... ãã£ãšèŠã
product have never been sent ... no response over email .... and now it seems the webshop have been shutdown = money stolen
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âIk kan niet slapenâ, waren de woorden die jarenlang rondspookten. Als lichte slapers is er nachtenlang aan slaapproblemen oplossen gedacht. Bijna een derde van je leven breng je als het lukt slapend door om de andere uren jouw leven te leiden. Wij beseffen maar al te goed dat een gebalanceerde slaap nodig is om te doen wat je graag wilt. Kennis over de juiste slaap tools Uit ervaring leerden we dat je met de juiste tools een slaapritme kan creëren om zo daadwerkelijk te slapen. Kennis over jouw slaapproces en de juiste tools daarbij is essentieel. Het perfecte slaapmasker vinden was lange tijd onze droom. De slaapproblemen en bijbehorende slaapmaskers een regelrechte nachtmerrie. Wij wisten: dit kan beter! Slapen is onze missie, waar het maar kan Een gratis slaapmasker dat je op een lange vlucht ontvangt helpt niet. Dat goedkope exemplaar broeit en waarmee je zwetend wakker wordt kan echt niet meer. In onze zoektocht vonden we een slaapmasker van uitstekende kwaliteit. Dat lang meegaat en waarmee je luxe kan evenaren waar je maar wilt: onderweg, tijdens een nachtje weg of aanbiedt aan je gasten. Beter slapen om je dromen na te jagen. Dat kan met het slaapmasker van Medoes. De stilte is de slaap die de wijsheid voedt. - Francis Bacon
é£çµ¡å
Tesstraat 27 , 6657CM, Boven-Leeuwen, ãªã©ã³ã
- info@medoes.nl
- medoes.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
product have never been sent ..
Pas na vier weken geleverd, geen reactie op mails
Ik heb de slaap maskers pas na vier weken geleverd gekregen. Er is nooit gereageerd op mijn mails. Het slaap masker zelf is fijn
Slaapmasker besteld en betaald
Slaapmasker besteld en betaald, ontvangstbevestiging ontvangen van Medoes, maar product helaas nooit mogen ontvangen. Na 2 herinneringsmails, 1 annuleringsmail en 1 ingebrekenstelling heeft Medoes het bedrag teruggestort.
Product is nooit verstuurd. Geen contact. Waardeloos.
Product is nooit verstuurd. Heb er ook nooit een bevestiging van gekregen. Contact lijkt geen prioriteit te hebben. Ãén keer contact gehad met een valse belofte. Daarna blijft het stil. Ik wacht nu al 3 weken, met meerdere mails die onbeantwoord blijven. Heel erg teleurgesteld.
Niet verstuurd
Na een week, nog altijd geen verzendbevestiging gekregen en via mail, social media reageren ze niet.
Het product lijkt al gebruikt em geenâŠ
Het product lijkt al gebruikt em geen informatie over hoe te wassen.
Slaap masker verduisterd bij mij nietâŠ
Wilde het masker terugsturen binnen de 30 dagen bedenktijd. Maar contact met de klantenservice lukt niet. Er wordt op meerdere mails niet gereageerd. Spijtig..
Kwaliteit van materiaal is op zich prima.
Zeer snelle levering. Fantastisch produkt
Zeer snelle levering. Het masker is fantastisch.
Geweldig slaapmasker
Geweldig slaapmasker, zit heel comfortabel en verduisterd meer dan prima. Ben er heel blij mee.
Hat Masker sluit aan de onderkant nietâŠ
Hat Masker sluit aan de onderkant niet voldoende af. Er had een iets grotere inkeping voor de neus moeten zijn. Alleen geschikt voor de kleinere neuzen
Ik ben heel erg blij met het zachteâŠ
Ik ben heel erg blij met het zachte slaapmasker. Levering heel snel. Een aanrader voor een rustige nachtrust.
Mooi product en snel geleverd
Een goede service en snelle afhandeling.
Snelle service
Snelle service! Product voelt in tegenstelling tot de beschrijving wel warm aan.
Ik slaap beter
Bestelling niet ontvangen
snel en in goede orde ontvangen
snel en in goede orde ontvangen, waarvoor mijn dank
groet Edwin
Nedoes ipv Medoes?
Ik heb een masker van het merk Nedoes ontvangen, vreemd als het Medoes zou moeten heten zoals te zien op foto en het label op de website.
Aardig warm in gebruik.
Wel verduisterend. Al met al idee dat ik betaald heb voor iets anders.
Snelle levering van een goed product
Snelle levering van een goed product. Het slaapmasker laat geen licht door. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã