Megasnusレビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Veldig god service. Et bredt utvalg av forskjellige varianter og smaker. Får varer levert veldig raskt, også levert i postkassen. Utrolig bra.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service🙌 Enkelt Ã¥ bestille, god info. Levert pÃ¥ dÞra, eller hente selv. Begge deler funker veldig bra.

䌁業情報

1. タバコ屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkomment til megasnus.no – hele norges snusvarehus på nett. Vi er en 100% norsk nettbutikk, eid og drevet av norske snusere, for norske snusere. I motsetning til de fleste av våre konkurrenter, som har store, svenske konsern bak seg, er vi en selvstendig og uavhengig nettbutikk. Vår visjon og formål; forsyne hele Norge med fersk snus til en billig penge!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

For lang leveringstid

For lang leveringstid. Dere må slutte å skrive at dere sender ut sporenstreks men heller oppgi dato for levering. Det har vÊrt litt påske så jeg skjÞnner at det tar ekstra tid og da passer sporenstreks dårlig, som for meg betyr Þyeblikkelig. Etter påsken var over tok det likevel 3 dager fÞr levering. Andre jeg har bestilt fra leverer på dÞra samme dag om man bestiller fÞr 1100. Nå ventet jeg 8 dager (ink påske)

2021幎4月8日

Megasnus からの回答

Hei Jarle, takk for tilbakemeldingen. Aldri hyggelig med missfornÞyde kunder, så jeg beklager dersom du fÞler du har fått dårlig service. Som det står på nettsiden vår, benytter vi Bring som leverandÞr med fremsendingstid på 1-3 dager, avhengig av distanse. Som veldig mange andre bedrifter hadde vi påskestengt på de rÞde dagene, og din bestilling ble lagt inn i denne perioden. Ordren ble derfor ikke ekspedert med en gang. Uansett så forstår jeg godt at det er irriterende å vente på snusen sin, hadde ikke likt det selv! Håper å se deg hos oss igjen senere og ha en fortsatt god aften. Vh Erik, megasnus.no

5぀星のうち2の評䟡

Lang leveringstid ,og samme priser som

Lang leveringstid ,og samme priser som i butikker

2021幎4月6日

Megasnus からの回答

Hei Trond. Takk for tilbakemelding. Jeg er lei meg for at leveransene har tatt lenger tid nå over påsken, så det beklager jeg. Det har vÊrt flere rÞde dager der Bring ikke har levert som normalt, og det er selvfÞlgelig ikke sÊrlig hyggelig.
Prisene våre er konkurransedyktige i forhold til våre konkurrenter, og min spådom er at Kiwi og co raskt kommer til å sette opp prisene med en gang "priskrigen" på snus forsvinner i media. Ha en fortsatt fin kveld. Vh Erik, megasnus.no

5぀星のうち3の評䟡

NÃ¥r jeg begynte Ã¥ handle snus på

Når jeg begynte å handle snus på Megasnus var snusen fersk og fin og varen ble levert på tre dager. De siste sendingene har vÊrt mindre ferske(tÞrr), og leveringene har tatt lenger tid, 5 dager. Prisen ligger også noe over enn andre nettkjeder.
Alt dette gjelder Ettan lÞssnus.
Håper Megasnus kan gjÞre noe med dette.
Vurderer fortsatt ikke Ã¥ bytte leverandÞr.👍

2021幎2月13日
5぀星のうち2の評䟡

Pris og levering var knall bra, MEN....

Pris og levering var knall bra. Billig og rask leveranse. Jeg trekker ned fordi det ikke stod tydelig nok at snusen jeg bestilte var mini porsjon. Måtte inn å sjekke på nettsiden igjen, og det er faktisk ikke merket tydelig nok. Man må inn på snusen og med liten skrift helt nederst står det. Ikke bra, for meg blei det skikkelig bomkjÞp.

2021幎2月12日

Megasnus からの回答

Hei Veronica. Takk for god tilbakemelding om lave priser og rask ekspedering, det setter vi stor pris pÃ¥. SkjÞnner at det er irriterende Ã¥ motta mini-snus nÃ¥r forventningen var vanlig stÞrrelse - selv om det er beskrevet i produktdetaljene. Ønsker du en annen snus i stedet sÃ¥ ordner vi selvfÞlgelig det! Kontakt oss pÃ¥ kundeservice sÃ¥ finner vi en lÞsning. Ha en super dag! Hilsen megasnus.no

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。