Varan levereras inte trots 6 veckor har gått. Inga svar, mailen Àr avstÀngd. Betalat till Qliro 7 mitten av mars... Uselt företag som, förmodligen Àr på obestånd med tanke på beteendet
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan verkligen rekommendera det hÀr företaget! Mycket trevlig personal som har hjÀlpt mig att fÃ¥ hem den högst önskade julklappen till min son, trots att jag gjorde min bestÀllning i allra sista stun... ãã£ãšèŠã
Det sas att leveranstid skulle vara 3-5 arbetsdagar, men tog istÀllet nÀstan 30 dgr. Svarar ej pÃ¥ sin info mail nÀr det inte fungerar. Fakturan kom i samband med köp alltsÃ¥ inte samtidigt som varan lÀ... ãã£ãšèŠã
Tog 3 veckor att fÃ¥ grejerna och de svarade inte pÃ¥ mail. Fick ett mail dÀr de bad om ursÀkt för att det tagit lÃ¥ng tid och de skyllde pÃ¥ ett fel i deras lagersystem. Mektra har ett bra utbud, men med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mektra â Din pÃ¥litliga partner för alla verktygsbehov PÃ¥ Mektra brinner vi för verktyg! Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa verktyg för allt frÃ¥n professionella bilverkstÀder och industrier till bygg, VVS, hantverkare och hemmafixare. Oavsett om du jobbar inom fordonsbranschen, driver ett företag eller bara Àlskar att fixa sjÀlv, har vi rÀtt verktyg för dig. Med fokus pÃ¥ kvalitet, service och snabba leveranser ser vi till att du alltid har det du behöver för att fÃ¥ jobbet gjort.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oseriöst företag
Varning, oseriösa.
Går inte att sÀtta lÀgre betyg. VÀntat över en månad på verktyg som skulle finnas på lager. Svarar inte på mail.
Jag har inte fått min bestÀllning
Jag har vÀntat en månad nu. Jag har Ànnu inte fått min bestÀllning. Jag har inte ens fått något spårbart paket-id och de svarar inte nÀr man mailar och frågar. NÀsta steg Àr vÀl en polisanmÀlan...
Svarar inte på telefon
Svarar inte på telefon, mail, chatt, offertfråga mm.
BestÀllde och betalade för flera veckorâŠ
BestÀllde och betalade för flera veckor sedan. Ingen orderbekrÀftelse och ingen försÀndelse. Inga svar på mail,tfn eller kundtjÀnst( som för övrigt varit tillfÀlligt stÀngd betydligt lÀngre Àn vad som framgår av hemsidan så kan nog betraktas som permanent stÀngd)
Absolut sÀmsta leverantören av allaâŠharâŠ
Absolut sÀmsta leverantören av allaâŠhar inte blivit bÀttre pÃ¥ en mÃ¥nad.
Absolut sÀmsta leverantören av alla slag som jag handlat från på nÀtet. Ingen orderbekrÀftelse, inga besked om leveranstid. Ingen svara på telefon, ingen svarar på mejl. En stjÀrna Àr för mycket!!!!!!!! Handla inte hÀr. BestÀllt utrustning 2025-11-20 som inte levererats Ànnu.
NU HAR DET GÃ
TT ÃVER 3 MÃ
NADER SEDAN BESTÃLLNING OCH ALLT ÃR INTE LEVERERAT.
STOR VARNING!!!!!!!!!!!!!!!
Det tog 4 veckor att få min leverans
Det tog 4 veckor att få min leverans. Ingen info om var min order var och inget svar från support trotts 3 mejl och ett samtal.
Blev en födelsedagspresent 4 veckor försenad trotts att de skriver leverans 1-5 dgr
DÃ¥ligt*100
Bra produkter, tyvÀrr dålig leverans förmåga.
BestÀllde x antal produkter och vÀntade på leverans som inte kom, visade sig att en produkt var restad "plastklubba med hickory skaft' fick dom att skicka leverans med denna som restad.
Har efter detta vÀntat på slut leverans över 1 år.
Skrivit och ibland fått löfte om slut leverans men inget hÀnder.
Skulle handlat mycket men tyvÀrr får man inte vad man betalt för så byter man leverantör.
Katastrof
Total katastrof. Leveransen tog över en månad efter flera påstötniningar. Det går inte att få kontakt via telefon eller mail, det enda som fungerade var att ringa styrelsesuppleanten. Dessutom vill de ha betalt vid bestÀllningstillfÀllet vilket inte Àr OK med sådana förseningar.
Spindelleds verktygssats mercedes
Jag valde frakt som jag inte betslade. Det var lite strul med DSV numret jag fick för att spåra. Verktyget var suverÀn, det var vÀrt alla pengar.
BehjÀlplig kundtjÀnst och snabbâŠ
BehjÀlplig kundtjÀnst och snabb leverans!
Hur bra som helst!
BÀsta produkter jag nånsin vart med om
Really recommend them
Really recommend them , fast and reliable delivery
Smidig och robust domkraft
Köpte domkraft och batteriladdare.
VÀldigt smidig och robust domkraft och otroligt att den klarar 80 ton. Bra för våra tunga maskiner
Kan varmt rekommendera Mektra!
Super nöjd med mitt köp
Super nöjd med mitt köp, det kom fram snabbt och vÀldigt bra kundupplevelse, tack
Fick precis vad jag förvÀntade mig
Fick precis vad jag förvÀntade mig. Bra kvalitet på grejerna
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ