レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben waanzinnig verrast over het uiterlijk en het geluid van de melodiz. Écht iedereen, die bij ons naar het toilet gaat is razend enthousiast. Ze hebben er direct een welness ervaring bij. Z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super leuk en sfeervol vogelhuisje! 🐊🎶 Wat een ontzettend leuk vogelhuisje van Melodiez! Zodra je de toilet binnenloopt, begint er automatisch een gezellig muziekje te spelen. Het geeft metee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Bij Melodiez geloven we dat kleine momenten van rust een groot verschil kunnen maken. Daarom ontwikkelen we stijlvolle producten die de ontspannende geluiden van de natuur naar binnen brengen. Melodiez Nature Box gebruikt een bewegingssensor om natuurlijke geluiden zoals vogelgezang, oceaangolven of junglegeluiden af te spelen en zo een rustgevende sfeer te creëren in huis. De producten zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, gebruiksgemak en een tijdloos design dat past in ieder interieur. Wij streven naar een prettige winkelervaring met snelle levering, persoonlijke service en duidelijke communicatie. De ervaringen en feedback van onze klanten helpen ons om onze producten en dienstverlening voortdurend te verbeteren.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben waanzinnig verrast over het

Ik ben waanzinnig verrast over het uiterlijk en het geluid van de melodiz.
Écht iedereen, die bij ons naar het toilet gaat is razend enthousiast.
Ze hebben er direct een welness ervaring bij.
Zo wordt naar het toilet gaan gewoon een feestje, een momentje van rust voor zowel voor onszelf als voor onze gasten. En onze kleinzoon van 3 jaar denkt dat er echt vogeltjes in de toilet ruimte zijn. Hij is zo verbaasd elke keer. Fantastisch!!

Wij zijn er mega blij mee!

2026幎9月17日

Zoveel enthousiaste complimenten

Zoveel enthousiaste complimenten al ontvangen nadat mijn gasten naar het toilet zijn geweest. Met het gevolg dat ze allemaal zo’n gezellig melodietje willen hebben. Er is veel namaak te koop maar ik vind die van Melodiez echt super 🥰 en die adviseer ik dus ook.

2026幎9月11日

vrolijk cadeau

Ik heb het vogelhuisje cadeau gedaan aan mijn moeder.
Ze is er ontzettend blij mee. Ze heeft het huisje op het toilet gezet. Als ze nu naar het toilet moet zegt ze: "ik ga even naar het bos" en geniet van de vrolijke vogelgeluiden.
Ik vind het een erg leuk cadeau om te geven!

2026幎8月29日
5぀星のうち5の評䟡

Zalig om in huis te hebben

Correcte en snelle levering. Heel goeie service na probleemmelding !!!
Het vogelhuisje zorgt voor de sfeer waarnaar ik op zoek was en is een uitvoering die prima past bij ons interieur.
Wordt door iedereen gewaardeerd

2026幎9月1日
5぀星のうち5の評䟡

Super leuk en sfeervol vogelhuisje

Super leuk en sfeervol vogelhuisje! 🐊🎶

Wat een ontzettend leuk vogelhuisje van Melodiez! Zodra je de toilet binnenloopt, begint er automatisch een gezellig muziekje te spelen. Het geeft meteen een rustig en ontspannen gevoel en maakt het toilet net even wat specialer.

Het huisje is direct te gebruiken, wordt snel opgestuurd en was heel eenvoudig in gebruik. Daarnaast past het bij ons supergoed bij het interieur precies de sfeervolle uitstraling die we zochten.

Echt een origineel en leuk product. Wij zijn er heel blij mee! 🥰 Zeker een aanrader!

2026幎8月28日
5぀星のうち4の評䟡

Perfecte service, supersnel opgelost!

Mijn geschenkverpakking was helaas beschadigd toen ik deze ontving. Ik heb Melodiez hierover gemaild en kreeg binnen een uur al een reactie dat er direct een nieuwe verpakking naar me opgestuurd zou worden. Supervriendelijk, snel en zonder gedoe opgelost. Echt perfecte service!

2026幎8月14日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over deze webshop

Zeer tevreden over deze webshop! Mijn vraag werd ontzettend snel beantwoord en de service was echt top.De communicatie verliep prettig en professioneel en er werd duidelijk met de klant meegedacht.Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is.Absoluut een aanrader !

Peter Havermans

2026幎8月9日
5぀星のうち5の評䟡

Melodiez vogelhuisje met geluid, beter dan de Zwitscherbox!

Ik ben echt superblij met het Melodiez vogelhuisje! Hiervoor hadden we een Zwitscherbox, maar deze doet daar qua geluidskwaliteit echt niet voor onder. Sterker nog, je hebt meer keuze uit verschillende geluiden, je kunt zelf instellen hoe lang het geluid afspeelt en ook nog leuker geprijsd.

Wij hebben hem op het toilet staan en echt bijna iedereen die op bezoek komt zegt er iets leuks over! Het geeft meteen een gezellige en rustgevende sfeer. Ik zou hem zonder twijfel aanraden!

2026幎5月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス