Kvalitetsprodukter til en fair pris. Rimeligt hurtig forsendelse med GLS, så fint tilfreds. Tak for bolsjerne!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ringede til Memsa i fredags, hvor de oprettede mig som kunde med det samme og tog imod min bestilling over telefonen. Allerede mandag morgen stod der en stor levering handsker pÃ¥ adressen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god kÞbsoplevelse hos Memsa ðð» Leveringen var hurtig, og produktet var forsvarligt pakket ind, sÃ¥ det kom sikkert frem. Derudover var prisen endda bedre end hos producenten, hvilket selvfÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe udvalg, hÞj kvalitet til rigtig gode priser. Storforbruger af sportsvaskemiddel. Her har de super produkter, som er billigere end andre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Memsa Tylstrupvej 12, 9382 Tylstrup sÊtter vi en Êre i at levere forbrugsvarer til nordjyske priser, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vi har alt fra slidstÊrke arbejdshandsker og effektivt rengÞringsudstyr til solidt beskyttelsesudstyr og godt aftÞrringspapir. Vores prisgaranti sikrer, at du altid fÃ¥r de skarpeste priser, og med gratis fragt ved kÞb over 498 kr. bliver det ikke nemmere. Vi ved, at tiden er kostbar, sÃ¥ vores webshop er nem at finde rundt i, og vores produkter er altid lige ved hÃ¥nden. Vores dedikerede kundeserviceteam, er altid klar til at hjÊlpe dig, uanset om du har spÞrgsmÃ¥l eller brug for vejledning. Vores kunder har givet os en flot 4.9-stjernet rating pÃ¥ Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af. Det viser, at vi leverer den service og de produkter, som vores kunder forventer â og lidt til. Vi tror pÃ¥, at en god handel starter med god service, og det kan du mÊrke, hver gang du handler hos os. Hos Memsa fÃ¥r du ikke bare produkter af hÞj kvalitet, men ogsÃ¥ en serviceoplevelse, der er lige sÃ¥ solid som vores nordjyske rÞdder. Vi glÊder os til at byde dig velkommen som kunde og sikre, at dine behov for forbrugsvarer bliver dÊkket hurtigt, effektivt og til de bedste priser. VÊlg Memsa â din pÃ¥lidelige partner i dagligdagen. Direkte telefonnummer - 61 333 009
Tylstrupvej 12, 9382, Tylstrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç

Memsa ããã®åç
KÊmpe udvalg, hÞj kvalitet til rigtig gode priser.

Memsa ããã®åç
Det var en enkel og velfungerende kÞbsoplevelse. Der var hurtig levering, de rengÞringsmidler jeg kÞbte virker bare og sÃ¥ gav den personlige hilsen pÃ¥ ordreleveringen lige et afsluttende smil. SÃ¥ fuldt ud tilfreds ð

Memsa ããã®åç
Altid god betjening, skarpe priser og lynhurtig levering :-)

Memsa ããã®åç
Havde kÞbt nogle nitrilhandsker og rengÞringsmilder af egen fabrikant, som på ingen måde levede op til forventninger jeg havde og som sÊlger lovede, handsker går i stykker hele tiden, da jeg ringede og brokkede mig var sÊlgeren virkelig ubehÞvlet og jeg finder ud af det ham der firamet!! jeg ved ikke hvad der er vÊrst hans vare eller hans opfÞrsel handler der aldrig igen!!!

Memsa ããã®åç
5 stjerner til Memsa. Altid hurtig levering, kundeservice er lette at fÃ¥ fat i, er super venlige og giver hurtigt svarð

Memsa ããã®åç
Super overskuelig hjemmeside og dejlig hurtig levering - intet at klage over - KÃB KÃB KÃB bare hos dem, det kommer jeg i hvert fald til igen:-)

Memsa ããã®åç
Jeg ringede til Memsa i fredags, hvor de oprettede mig som kunde med det samme og tog imod min bestilling over telefonen. Allerede mandag morgen stod der en stor levering handsker på adressen.
Hurtigt, effektivt og helt som aftalt â og kvaliteten lever fuldt op til forventningerne.
Kan klart anbefales!
God uge herfra
Mvh Thomas

Memsa ããã®åç
Rigtig god kÞbsoplevelse hos Memsa ðð»
Leveringen var hurtig, og produktet var forsvarligt pakket ind, så det kom sikkert frem. Derudover var prisen endda bedre end hos producenten, hvilket selvfÞlgelig også er et stort plus. KÊmpe anbefaling herfra!

Rimelig hurtig levering.
En venlig hilsen på fÞlgesedlen, med Þnsket om en god dag, fik mit smil frem.
Tak

Memsa ããã®åç
De havde skrevet en hilsen med håndskrift.
Det var venligt gjort :-)
Fik leveret varene kort efter bestilling.

Memsa ããã®åç
God hurtig service, samt et godt produkt, skoovertrÊk i super kvalitet ððð»

Memsa ããã®åç
Det er i orden men gå lang vej for henter pakken, så bestil Taxi pga.. sne og isglat jÊvn.

Memsa ããã®åç
Tak Memsa for en god handle oplevelse ðð» produktet var ansvarlig pakket og kom hurtigt frem efter bestilling og sÃ¥ var det billigere at handle hos jer frem for producenten. God anbefaling fra piercing hos M Bjerringbro ðð

Memsa ããã®åç
hurtig levering og prisen var 1,600kr billigere for det samme produkt.fra samme producent og samme mÊngde.

Memsa ããã®åç
Super gode rengÞrings produkter! Elsker deres mug og skimmel fjerner ððŒ