レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bookede Mental Jack til generalforsamlingen i vores lokale Brugsforening, hvor der var ca. 100 deltagende. Showet passede perfekt til aftenen, da det var fyldt med overraskelser, og samtidig var... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde Mental Jack som underholdning til vores 60 Ã¥rs fÞdselsdag, og det var en rigtig god oplevelse. Han fangede hurtigt gÊsternes opmÊrksomhed, og showet var bÃ¥de imponerende og underholdende.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde besÞg af Mental Jack pÃ¥ Det Sociale Tilbud Kofoeds Skole Aalborg og anede ikke, hvad vi skulle forvente. Forud for besÞget havde flere sagt, at de i hvert fald ikke ville bruges til hans mind... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ンタヌテむナヌ
  2. カルチャヌ スクヌル
  3. 䌁業むベント サヌビス

圓該䌁業による蚘述

**Mental Jack – Underholdning med mentalisme og tankemanipulation** SÞger du en anderledes og fascinerende oplevelse til dit nÊste arrangement? **Mental Jack** tilbyder et unikt show, hvor mentalisme og tankemanipulation skaber en intens og engagerende atmosfÊre. Gennem psykologiske teknikker, subtile pÃ¥virkninger og publikumsinddragelse bliver deltagerne en aktiv del af oplevelsen. **Hvad kan du forvente?** ✔ **Tilpassede shows** – Mental Jack skrÊddersyr sin optrÊden til forskellige typer arrangementer, fra firmafester og konferencer til private begivenheder som bryllupper og fÞdselsdage. Showets varighed kan justeres efter behov. ✔ **Tankemanipulation & psykologiske illusioner** – Oplevelser, der udfordrer sanserne og skaber undren hos publikum. Showet fokuserer pÃ¥ psykologiske mekanismer frem for klassiske trylletricks. ✔ **Interaktiv oplevelse** – Publikum er en vigtig del af showet, hvilket skaber en nÊrvÊrende og engagerende stemning. ✔ **Velegnet til bÃ¥de virksomheder og private** – Mental Jack har erfaring med at optrÊde for bÃ¥de stÞrre firmaer og mindre, intime selskaber, altid med fokus pÃ¥ at skabe en god oplevelse for deltagerne. Har optrÃ¥dt til enhver lejlighed: firmaarrangementer, universitet, gymnasium, skoler, bryllupper, konfirmationer, julefrokoster, fÞdselsdage, polterabends m.m. Oplev mentalisme helt nede pÃ¥ jorden og med humor. Ønsker du en spÊndende og anderledes form for underholdning, der skaber samtale og engagement? LÊs mere eller book pÃ¥ www.mentaljack.dk

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

38件のレビュヌ

Underholdning til Brugsforeningens generalforsamling

Showet passede perfekt til aftenen, da det var fyldt med overraskelser, og samtidig var der plads til sjov og smil.
Mental Jack var god til at respektere, hvis der var folk, der ikke ville op på scenen, og han mÞdte publikum i ÞjenhÞjde.
Alt i alt var det en rigtig god og underholdende oplevelse, som jeg bestemt kan anbefale!

2026幎4月14日

Jeg havde arrangeret Mental Jack til private fester

Jeg havde arrangeret Mental Jack til at underholde til en privat fest. Mental Jack skabte straks en rigtig god stemning, hvor alle gÊsterne havde lyst til at lege med. Det var et fascinerende, imponerende og morsomt show, hvor Mental Jack tryllebandt os alle sammen.
Vi fik alle en uforglemmelig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Mental Jack.

2026幎4月11日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse 😃🙏 Den er jeg meget taknemmelig for. Det var en stor fornÞjelse at optrÊde for jer.

60 års fÞdselsdage med Mental Jack

Vi havde Mental Jack som underholdning til vores 60 års fÞdselsdag, og det var en rigtig god oplevelse. Han fangede hurtigt gÊsternes opmÊrksomhed, og showet var både imponerende og underholdende.

GÊsterne blev inddraget, og der var både grin og stor overraskelse undervejs. Et rigtig fint indslag, som vi varmt kan anbefale.

2026幎3月28日

Mental Jack からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse 😃😃 det var en fornÞjelse at lave indslag for jer.

Sjovt og nÊrvÊrende

Sjovt og nÊrvÊrende - og ret tankevÊkkende. Mental Jack underholdt 150 medarbejdere på Holmstrupgårds medarbejder seminar.
Vi grinede og stemningen var i top. 1000 tak for perfekt indslag og underholdning.

2026幎3月10日

Mental Jack からの回答

Tusind tak 🙏🙏 det var en meget stor fornÞjelse at optrÊde for jer. Fantastisk stemning. 😀

Vi havde besÞg af Mental Jack pÃ¥ vores

Vi havde besÞg af Mental Jack på vores skole, og hele processen op til arrangementet var nem og overskuelig. Selve showet var virkelig godt, og vores elever på 9. årgang var både engagerede og imponerede. Mental Jack formåede at fange deres opmÊrksomhed fra start til slut.

Kan varmt anbefales til andre skoler.

2026幎3月6日

Mental Jack からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse 🙏🙏 det var en stor fornÞjelse at gÊste jeres skÞnne skole.

Mental Jack mystificerede os!

Vi havde besÞg af Mental Jack på Det Sociale Tilbud Kofoeds Skole Aalborg og anede ikke, hvad vi skulle forvente. Forud for besÞget havde flere sagt, at de i hvert fald ikke ville bruges til hans mind games, men det blev gjort fuldstÊndigt til skamme. Mental Jack formåede at gÞre alle trygge og nysgerrige, og sammen havde vi 30 fantastiske minutter, hvor vi gang på gang blev mystificerede over Mental Jacks formåen. Dagen der på taler vi stadig om, hvordan pokker han gjorde det? Vi er fans:-)

2026幎2月26日

Mental Jack からの回答

Det var vel nok en helt fantastisk tilbagemelding at fÃ¥ ☺ Tusind tak 😀😀 Det var en stor fornÞjelse at vÊre hos jer.

Underholdning til dimission

Vi havde Mental Jack som underholdning til dimission på mit universitet, og det var en super god oplevelse. Det var interessant, imponerende, spÊndende og sjovt - der var god stemning hele vejen igennem. Det er helt klart en kÊmpe anbefaling herfra, hvis man sidder og mangler en god underholdning, som både er anderledes og giver stof til eftertanke!

2026幎1月30日

Mental Jack からの回答

Hej Laura. Tusind tak for den fine anmeldelse 😃 Det betyder meget. Dbh. Mental Jack 🙏🙏

Stor anbefaling!

Tak for et fedt indslag til vores arrangement. Mental Jack efterlod gÊsterne "blown away" og var samtaleemnet rundt om bordene på arbejdspladsen dagene efterfÞlgende.

2026幎1月23日

Mental Jack からの回答

Tusind tusind tak for den fine fine anmeldelse 😃🙏

Stor anbefaling herfra👍🀔😂🀩

Stor anbefaling herfra👍
Mental Jack leverede et spÊndende, tankevÊkkende og finurligt show med et humoristisk tvist til vores 25 Ã¥r jubilÊum foran vores kollegaer🥳🀔😂🀩

2026幎1月14日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse 😃🙏 Er glad for at hÞre, at det faldt i god jord.

Julefrokost

Vi havde Mental Jack på besÞg til vores julefrokost.
Showet var både sjovt og interessant, og gav god anledning til snak bagefter.
Han gÊttede alt rigtigt, også selvom nogle prÞvede at snyde ham:)
Anbefaling herfra, til et sjovt og hyggeligt indslag til arrangementer.

2025幎11月21日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Det var en stor fornÞjelse at lave det for (og sammen med) jer. 😊

Kanon godt show!

Vi havde Mental Jack på besÞg hos os til vores julefrokost. Vi var meget begejstret over hans show og efterlod meget af publikummet forundret og måbende.
Vi kan kun give vores aller bedste anbefalinger til Mental Jack!

2025幎11月21日

Mental Jack からの回答

Mange gange tak for en kanon anmeldelse 😀 Det var en fornÞjelse fra min side.

Tusind tak for et fedt

Tusind tak for et fedt, underholdende og virkelig spÊndende show for vores elever på Frederikshavn Friskole. Du formåede at fange deres opmÊrksomhed fra start til slut. Eleverne taler stadig om oplevelsen - og mange gik derfra nysgerrige på, hvordan du gÞr.
Tak for en super oplevelse!

2025幎11月13日

Mental Jack からの回答

Det var en stor fornÞjelse at fÃ¥ lov :) Tusind tak for den fine anmeldelse 😃

God underholdning!

Mental Jack havde 8. og 9. årgang på Skt. Josefs Skole i sin hule hånd.
Både de unge og os voksne var svÊrt underholdt.
Foruden tricks og mind games var MJ rigtig god til at skabe fortrolighed og connection til de unge mennesker, hvilket bare gjorde oplevelsen endnu bedre.
Mvh
Martin, skoleleder SJS

2025幎11月4日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en kÊmpe fornÞjelse at besÞge jeres fine skole samt opleve de skÞnne, frie og samarbejdsvillige unge mennesker. :)

deltagerne var en rÊkke jordbundne mÊnd

deltagerne var en rÊkke jordbundne mÊnd som alle blev super overrasket og var i den grad underholdt jf deres mange bemÊrkninger bagefter, Top-professionelt.

2025幎10月10日

Mental Jack からの回答

Jeg siger mange gange tak for den gode anmeldelse - og for at fÃ¥ lov at lave underholdning til festen ☺🙏

Mental Jack fangede vores mere end 300

Mental Jack fangede vores mere end 300 elever med det samme, og de mentale tricks var meget overbevisende. Han kan klart anbefales, hvis der Þnskes en usÊdvanlig fÊllestime, hvor underholdningen har et hÞjt niveau.

Lars JÞrgensen
Rektor
Dronninglund Gymnasium

2025幎9月26日

Mental Jack からの回答

Hej Lars. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var en stor fornÞjelse at gÊste jeres skÞnne gymnasium. Venligst Mental Jack

Min mand og jeg havde Mental Jack ude

Min mand og jeg havde Mental Jack ude til vores 40 års fÞdselsdagsfest og er stadig mållÞse over, hvordan han aflÊser folk. Han trÊder ind i et lokale med folk han aldrig har mÞdt fÞr og kan straks "lÊse folks tanker"
Det var en vild og en fed oplevelse og kan absolut anbefale ham 👌🏻👍🏻

2025幎8月16日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse 😀 Er glad for at det var en god oplevelse. 😊

Klasse underholdning 😁

Klasse underholdning 😁. Jeg holdte en 30 års med 90er tema, og han tog godt fat i det tema med lidt hjernevrider med Spice girls, 90er ting og musik. Folk var virkelig glade for underholdningen.
En klar anbefaling, hvis man vil gÞre sin begivenhed lidt mere speciel end alle andres

2025幎8月16日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for fine anmeldelse 😃😃

SpÊndende, forrygende og fascinerende show

Jeg var gÊst til et bryllup, hvor Mental Jack kom og underholdt og hold da op det var spÊndende og medrivende. Med masser af humor, nÊrvÊr, charme og skÞn energi.
Han leverede personlige indslag og selvfÞlgelig også brudeparret i hans optrÊden, samt en del andre gÊster. Det var vildt fascinerende og alle gÊster var mega underholdt.
Mental Jack var professionel og respektfuld og skabte masser af spÊnding og forundring.
Jeg har af samme grund booket ham til en 75 års fÞdselsdag og glÊder mig så meget til at blive topunderholdt igen.
Giver ham de bedste og varmeste anbefalinger.

Rikke Simonsen

2025幎6月14日

Vi havde booket Metal Jack til vores

Vi havde booket Metal Jack til vores datters konfirmation. Det var super nemt. Vi fik en uforglemmelig oplevelse i form af et show for alle aldre. Det var super sjovt og interessant. EfterfÞlgende blev der stillet mange undrende spÞrgsmål til, hvordan det kunne lade sig gÞre. Vi kan varmt anbefale Mental Jack.

2025幎5月17日

Mental Jack からの回答

Tusind tak for den meget gode anmeldelse. Det har bestemt en stor fornÞjelse at fÃ¥ lov at bidrage pÃ¥ den store dag ☺☺ Dbh. Jacob

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。