レビュー依頼の記録がありません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Top!
Ik had een shirt gekocht bij de Gelredome na het concert van Suzan en Freek. Na 3x dragen helaas een gat erin… toen maar gemaild met de klantenservice en ik kreeg snel bericht terug. Ik krijg een nieuw shirt! Hele goede service en snel bericht! Top!
Slechte service, waardeloze kwaliteit
Mijn zoon van 14 had een tshirt voor mijn verjaardag besteld van Racoon. na ontvangst bleken er kleine pigmentvlekken in het tshirt te zitten (creme shirt met zwarte vlekjes). Ook was de maat xxl duidelijk een chinese maat en geen europese. Na een mail hierover met foto:s te hebben verstuurd was het antwoord enigszins lachend: dat hoort zo, is rustiek. Indien u het tshirt terug wilt sturen kan dat maar wel tegen eigen kosten. Leveren van een slecht product en dan ook nog moeten betalen om te retourneren. Op een mail hierover dat ik dat niet vond kunnen geen reactie meer gehad. We hebben bij een concert van Racoon 2 tshirts en 1 trui gekocht die prima waren. Dit komt meer in de buurt van Ali Express. Ik snap niet dat Racoon met dit bedrijf in zee is gegaan. Zware teleurstelling vooral voor mijn zoon van 14.
Maand moeten wachten en uiteindelijk geld terug gevraagd
Na het concert van Acda en de Munnik een hoodie besteld. Na 2 weken nog niks gehoord, na mailen en bellen kreeg ik uiteindelijk reactie dat het de week daarop bij m&e binnen zou komen en verzonden worden. 2 weken daarna had ik nog steeds niks gehoord/niks binnen. Gebeld en toen kreeg ik te horen dat mijn bestelling niet was doorgezet naar de drukker. Ik heb aangegeven dat als het nog langer zou duren ik liever de bestelling annuleer. Later die dag kreeg ik een mail dat het nog 2 weken zou duren voordat mijn hoodie klaar/bedrukt zou zijn. Uiteindelijk wel geld teruggekregen.
Duurde dus veel te lang en pas na meerdere keren contact van mijn kant duidelijkheid gekregen! Bestel hier niet!
Perfect! Besteld op donderdagavond, zaterdag werd het al in de brievenbus bezorgd. Terwijl er een veel langere verzendtijd bij stond. Printje op de shirts ziet er goed uit. Helemaal tevreden.
Slecht bedrijf qua communicatie en…
Slecht bedrijf qua communicatie en reactie! Bestelling gedaan in februari, geld refund gevraagd, geen reactie! Telefoon wordt niet opgenomen! Hier niets kopen!!!!
Alles in orde.
Enige site waar ik een specifieke lp kon vinden. Enig vindbare review was de andere op deze site van 1 ster dus eerst wel sceptisch over de site. Uiteindelijk gewoon besteld en 36 uur later de lp al in huis. Perfect!
De bestelling is nog steeds niet geleverd
Twee bestellingen van een maand geleden heb ik nog steeds niet ontvangen. Dat gaat over een bedrag van meer dan €100. Als ik een mail stuur waar de bestelling blijft reageren ze dat begin deze week het verstuurd wordt. Maar dat is nog steeds niet gebeurd. Na deze review en nog een mailtje heb ik hem uiteindelijk wel ontvangen op 15 December. Dus binnen twee dagen kan het wel ineens. De hoodie is alleen anders dan de bestelpagina aangeeft tijdens het bestelproces. Niet zo dik en de touwtjes zijn heel anders:(
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。