Altid god og professionel hjÊlp, man fÞler sig velkommen sÃ¥ snart man er kommet ind i butikken. Dejlige og glade ekspedienter der har tid til snak, som giver gode rÃ¥d og âfifâ med garn valg og farvesa... ãã£ãšèŠã
Fineste service og meget personlig betjening, selv om jeg handlede pÃ¥ butikkens hjemmeside. Fik lynhurtigt svar pÃ¥ min mail - hurtig levering, jeg havde nemlig brug for levering dagen efter - og d... ãã£ãšèŠã
Jeg kom for at kÞbe noget broderigarn. Jeg havde brug for hjÊlp til at udvÊlge en bestemt orange farve. Den sÞde ekspedient var kreativ og fandt den hurtig ved hjÊlp af en bestemt farve pÃ¥ en garnnÞg... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering, hÃ¥ndskreven hilsen og et kort lige til at skrive hvad garnet er tiltÊnkt ð super god ide, da jeg ofte kÞber garn som ligger lidt inden jeg begynder mit projekt ðð
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Meregarn.dk er en personlig dansk garnbutik med fokus på kvalitetsgarner, god service og inspiration til kreative projekter.
Mejsevej 6B, 6950, RingkÞbing, ãã³ããŒã¯
- 93 83 22 75
- hej@meregarn.dk
- meregarn.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
God service
Hurtig levering. Jeg blev fulgt pÃ¥ vejen og vejledt i de problemer, jeg havde ifm. mit kÞb. God serviceððð
Sehr zufrieden
Ich habe eine Gutscheinkarte zum Verschenken gekauft, hat prima geklappt - gerne wieder
God oplevelse
Jeg kendte ikke til firmaet, men fandt det, da jeg sÞgte efter et specifikt broderi.
Det fandt jeg til den halve pris sammenlignet med en stor âkonkurrentâ.
Jeg bestilte i juledagene, sÃ¥ der var lidt lang levering. Hvilket jo ikke er nogens skyld. Pakken blev pakket fÞrste Ã¥bningsdag om formiddagen, og sendt afsted samme dag. Pakken modtog jeg fÞrste hverdag i det nye Ã¥r, pÊnt pakket ind og med de to fine broderier, jeg havde bestilt og glÊdet mig til ð
Jeg kunne meget nemt forestille mig, at vende tilbage og handle her igen â¥ïž
Fin og hurtig betjening og levering
Hurtig levering og var sÃ¥ heldig at deâŠ
Hurtig levering og var så heldig at de ville have ulejlighed med undersÞge om de havde det lot som jeg manglede til at kunne fÊrdiggÞre sweater uden fare for synlig overgang på sweater, så rigtig god service som jeg kun varmt kan anbefale
Hurtig levering ð
Dejlig garnbutik
Det er altid hyggeligt at komme i butikker og mÞde mange dygtige strikker og blive inspireret til nye projekter.
Butikken har vÊret utrolig hjÊlpsom ogâŠ
Butikken har vÊret utrolig hjÊlpsom og effektiv.
SÃ¥ fint
Hurtig levering. Garnet ser fint ud. Jeg handler gerne hos "Mere garn" igen.
Fineste service og meget personligâŠ
Fineste service og meget personlig betjening, selv om jeg handlede på butikkens hjemmeside.
Fik lynhurtigt svar på min mail
- hurtig levering, jeg havde nemlig brug for levering dagen efter - og det fik jeg ð€
SkÞnt udvalg
Terapi
Jeg kom for at kÞbe noget broderigarn. Jeg havde brug for hjÊlp til at udvÊlge en bestemt orange farve. Den sÞde ekspedient var kreativ og fandt den hurtig ved hjÊlp af en bestemt farve på en garnnÞgle.
Jeg fik min pose âterapiâ til 115,00kr + oveni en god oplevelse og nÊrvÊr. Hurra for dig.