Smykker fra Holland
Bestilte smykker til en fragt på 2** og fandt ud af at de kom fra Holland... 2** er ikke gratis og når de skriver de er fra Danmark så er det hele svindel
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Smykker fra Holland
PrÞvede, for sjov at smide en masse tilfÊldige smykker i kurven, og wupti så var fragten pludselig 779 kr, hvor andre beskriver fragten til at ligge på ca 200 kr
SÃ
! meget svindel og humbuk, og billedet af damen, det er ekstrem tydeligt at det er AI genereret.
Denne webside er så falsk, så jeg har fået spÊrret mitid og mit kort. Lad vÊre med at bestille noget som helst på denne hjemmeside
Hold jer langt vÊk, vÊrste plastik kvalitet - vÊrre end Temu og Shein!
Fake. Man betaler for fragt men betalte ca 290kr og fik kineser plastic smykker med afsender fra et Kina firma. Lad vÊre med at kÞb noget el fÃ¥ det âgratis â
Jeg lagde 3 "gratis" smykker i kurven hvor der så kom fragt på. "Dagens tilbud" på fragt. kr 289,- Bliver sendt fra USA. Så nej tak
Kan det passe at alt er gratis? Og man kun skal betale for transport? Det må i kunne checke..
Jeg tilmelder virksomheden da jeg ikke kan gennemskue om det er Fake eller reelt.