Het was een hele vriendelijke jongeman geduldig en via fotos was alles goed en snel opgelost aanrader. Ben niet iemand van de reviews maar hij krijgt van mij 2 duimen omhoog
レビュアーのコメントを見てみましょう
Merkatura is een prachtig bedrijf met veel ervaring. Recent zijn wij een samenwerking gestart tussen Merkatura en Smart Hub Logistics en wij kijken uit naar de verdere ontwikkelingen. Raad dit b... もっと見る
Tv horizon gekocht via bol.com niet geleverd maar Bestelling is aangemeld bij dpd maar wordt niet overgedragen voor levering. Telefoonnr onbereikbaar en mail niet beantwoord. Bol.com stop met verk... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Merkatura B.V. is uw betrouwbare partner in de e-commercewereld. Onze specialisatie ligt in huishoudelijke producten, keukenapparaten, kookgerei en consumentenelektronica zoals TV’s en soundbars. Daarnaast bieden wij een breed assortiment witgoed, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten en vriezers. Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners verspreid over Europa, leveren wij producten van topmerken tegen competitieve prijzen.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Het was een hele vriendelijke jongeman…
Ben niet iemand van de reviews maar hij krijgt van mij 2 duimen omhoog
Merkatura is een prachtig bedrijf met…
Merkatura is een prachtig bedrijf met veel ervaring.
Raad dit bedrijf zeer zeker aan.
Goede ervaring met Merkatura
Goede ervaring met Merkatura. Bestelling werd snel geleverd en het product was precies zoals beschreven. Ook de communicatie verliep duidelijk en netjes. Zeker een aanrader.
One of the best company we are work
Betrouwbaar bedrijf met veel kennis…
Betrouwbaar bedrijf met veel kennis over de producten.
Top bedrijf
Magnetron besteld via Bol.com,zou geleverd worden door DPD,echter product was daar nergens te bekennen.
Na telefoontje met Merkatura, gesproken met een vriendelijke mijnheer,die beloofde een andere magnetron te sturen,en binnen 2 dagen in huis!!
Hele goede,snelle en vriendelijke service,nog niet vaak meegemaakt.
Grote pluim👌🏻
Koppelen KPN afstandsbediening…
Ik kreeg mijn KPN afstandsbediening niet gekoppeld.
Van Merkatura kreeg ik uitgebreid de mogelijkheden hoe ik dat kon oplossen. En het kwam dus ook voor elkaar. Ik kan nu met 1 afstandsbediening alles doen.
Super.

Merkatura からの回答
nu al voor de 3e dag vrij genomen voor…
nu al voor de 3e dag vrij genomen voor de levering en weer komt het product niet en wordt afspraak verschoven. denk je betrouwbaar via mediamarkt te bestellen maar adverteren die kennelijk voor een bedrijf dat zijn zaakjes niet op orde heeft.

Merkatura からの回答
De bestelling via mediamarkt geplaatst…
De bestelling via mediamarkt geplaatst ik zou een inbouw oven opgestuurd krijgen vandaag besteld morgen in huis. Later wordt er een mail gestuurd nu niet leverbaar. Hellaas na een nieuwe datum 07.02.2026. Krijg je een mail met track en tracé na de helle tijd wachten zie je een mail van post nl dat het pakt wel is aangemeld maar nooit afgeleverd.
Nu de annulering bij mediamarkt aangemeld gelukkig met goede hulp van uit mediamarkt zijn kant krijg ik snel me geld terug maar.
Merkatura was eens en nooit weer is dat ik nog een ster mag geven maar liefst had ik -5 gegeven niet via de telefoon te bereiken en mail zonder in houdt en kort-af

Merkatura からの回答
Bestelling aangemeld bij dpd maar wordt…
Telefoonnr onbereikbaar en mail niet beantwoord.
Bol.com stop met verkoop via dit bedrijf.
Merkatura is mogelijk een schande voor online verkoop.

Merkatura からの回答
Ben tevreden zou donderdag 8 jan…
Ben tevreden zou donderdag 8 jan bezorgd worden maar dat gebeurde niet snap ik best als het zo glad is .maar geen enkele terugkoppeling gehad dat is wel wat minder heb ze vrijdag gebeld zou een mail krijgen maar is niet gebeurd gewacht tot maandag met bellen en zijn ze er weer achter aan gegaan dinsdag 13 Jan is het bezorgd oude mee genomen helemaal top goede service gehad bezorgd door post.nl extra@home
Top opgelost
Na een lastige start met een was/droogcombinatie die snel dacht doe het zelf maar ,is dit netjes en snel opgelost ondanks dat ik zelf niet zo fijn reageerde dus mensen ze doen echt wel hun best zelf beetje inzet om het opgelost te krijgen kan ook ik zou zeker opnieuw hier bestellen want bij elk bedrijf gaat wel eens wat mis dus van mij 5 sterren
Ik heb zelden zo’n slechte ervaring…
Ik heb zelden zo’n slechte ervaring gehad met een bedrijf. Vanaf het begin ging eigenlijk alles mis. Er werd een duidelijke afspraak gemaakt voor levering, maar ik heb twee dagen achter elkaar thuis gewacht zonder dat er iemand kwam opdagen. Geen bericht, geen telefoontjehelemaal niets.
Toen ik zelf contact opnam, kreeg ik telkens te horen dat de bezorgers “in een andere stad” waren. Dit herhaalde zich meerdere keren. De communicatie was chaotisch en uiterst slecht, waardoor het uiteindelijk maanden heeft geduurd voordat mijn product überhaupt geleverd werd.
Daarbovenop werd er vooraf beloofd dat ze het product zouden leveren én aansluiten, maar dat is niet gebeurd. Toen ik hierover belde, werd er ook nog eens onbeschoft met mij gesproken aan de telefoon.
Kortom: slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen en klantvriendelijkheid lijkt totaal niet belangrijk voor dit bedrijf. Ik kan dit bedrijf helaas absoluut niet aanraden.
Prima kwaliteit voor een mooie prijs.
Prima kwaliteit voor een mooie prijs.
Ook communicatie en service prima in orde. Niets op aan te merken
Komt garantie voorwaarden wel na.
⁸We kregen een mooie MPM mixer 750 W. Bestelt via Bol.com. Geleverd door Merkatura. Na enkele keren gebruiken werkt de snelheidsregeling niet meer. Mixer draait alleen op volle snelheid of uit. Regeert niet meer op de snelheidsregeling. Gemaild naar service dienst Merkatura. Zij vroegen om een filmpje van het probleem. Filmpje opgestuurd. Reactie was dat er volgens hen geen probleem was.
Na protest mail en bovenstaande klacht heeft Merkatura de klacht opnieuw in behandeling genomen.
Vervolgens kregen we ons geld terug. Dus uitendelijk wel voldaan aan garantie voorwaarden
Via Bol.com een soundbar van Horizon…
Via Bol.com een soundbar van Horizon gekocht op 21 september 2025, zou op 25 september geleverd worden. Kreeg nadien een mail dat wegens leveringsproblemen konden ze niet leveren en ze zouden op maandag een nieuwe levering krijgen en dan zouden ze op dinsdag leveren. Ondertussen nog niks geleverd, ook geen bezorgdienst of track & trace gekregen. Al met de klantendienst van Bol.com gebeld, daar zouden ze contact opnemen met Merkatura en die moesten dan terug contact opnemen met mij. Niks gelezen of gehoord!!!
Nooit meer
Slechte levering en geen communicatie.
Het product zou gisteren geleverd zijn (voor 16:00 besteld de volgende dag in huis). De hele dag thuis geweest maar ik heb nog geen eens een track&Trace mogen ontvangen? Status onbekend!
Top service!
Top service! Mijn vaatwasser is snel binnen gekomen en mijn oude is ook retour gegaan.
Ik kocht hier een vaatwasser en gezien…
Ik kocht hier een vaatwasser en gezien het formaat en gewicht is dit per koerier heel vlot bezorgd, netjes dag ervoor gebeld om een tijdslot te bespreken de chauffeur kwam wat laat stond er wegens ziekmelding alleen voor excuseerde zich voor het later komen. Ik heb hier dus echt een ervaring opgedaan zou hier zo opnieuw kopen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。