Merley

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ik heb vorige week (9 dagen )een bestelling geplaatst bij Merley Amsterdam. Tijdens het bestelproces gaf de website duidelijk aan dat het artikel 'klaar voor verzending' was. Tot op heden heb ik mij... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Op 12 augustus een bestelling geplaatst. Nog steeds niks geleverd gekregen na 5 weken. Al een contactformulier ingevuld hier krijg ik ook geen reactie op. Ik raad deze site niet aan!!

5つ星のうち3の評価

Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Het e-mailadres van Merely werkt niet en mijne-mail komt terug. Ook via het contactformulier krijg ik geen reactie. Erg slechte klantenservice en communicatie. mijn bestelling heb ik nooit ontvangen.... もっと見る

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10件

レビューを書く

Köpte en vinterjacka

Köpte en vinterjacka. Den ser inte alls ut som på bilden, materialet är snarare för kyliga sommardagar, jackan är en kort modell, medan på bilderna visas den som lite längre. Helt bedrövligt!
Och varför är det ett kinesiskt företag när det står Merley Stockholm? Bojkotta detta företag, låt dom ruttna i Kina.

2024年10月1日

Total Scam

I bought a jacket and a sweater and I am extremely disappointed. incredibly poor-quality bad colouring, definitely not what I expected for the price.
Additionally, the items are relatively expensive for the terrible quality you get. I expected more for my money and feel completely ripped off. I will not be shopping here again.
Total scam company

2024年9月27日

Beställde 4 varor, tre kom

Beställde 4 varor. En av dem har jag fortfarande inte fått och en av skortorna jag fick var fel färg. De svarar inte trots flertalet mejl för att få reda på vart sista produkten tagit vägen. Det är nu 7 veckor sedan jag beställde.

2024年9月26日
5つ星のうち1の評価

Ordered what was described as a cotton…

Ordered what was described as a cotton cardigan/jacket. Looked beautifully colourful and for a reasonable 500kr.
After 14 days i received a hideously cheap and nasty piece of polyester that i wouldn't pay 5kr for or be seen in. The only thing Merely is good at is marketing.
Absolutely 100% sham company.

2024年9月25日

Beställde en jacka

Beställde en jacka, tog otroligt lång tid för den att komma. När den väl kom var den inte som på bild utan riktigt dålig passform. Det var riktigt dålig kinakvalite och förpackningen hade text på kinesiska. Jag har försökt få tag i merley via mejl men får aldrig något svar. KÖP INTE!!!!

2024年8月23日

Varning fö Merley,Stockholm...=KINA!!!

Tog hur lång tid som helst, trots "expresshantering",
nästan en månad.
Beställde 27/8 och idag anlände varan (18/9)
Jackan var väl fin och enligt.bild, det var inte storleken...enligt deras storlekstabell.
Kommer ALDRIG att beställa härifrån mer, någonsin!

2024年9月19日
5つ星のうち1の評価

Produkterna du får är något helt annat…

Produkterna du får är något helt annat än vad som finns på bilden. Företaget svarar inte på mail. Det går inte att använda returformuläret. Stort misstag att handla härifrån. Verkar inte heller finnas någon koppling till Stockholm alls trots namnet.

2024年9月13日

SCAM!! Köpte en ”jeans shorta” där ifrån

Köpte en ”jeans shorta” där ifrån
Detta var nog det sämsta företaget jag handlat ifrån, köpte den i december förra året för en present till pappa, men det var en vanlig tunn skjorta.. det var inte jeans och det var inte heller rätt storlek. Den skulle levereras på 2 dagar men det tog 4 veckor. Att få tag i kundtjänst var OMÖJLIGT, de vägrade betala tillbaka mig, de sa att jag va tvungen att returnera det vilket skulle kosta mig 400kr, skjortan kostade 800kr. Gjorde aldrig retur då jag skulle behöva skicka den tillbaka till kina där den kom ifrån.. hemskt företag, handla INTE där.

2024年1月19日
5つ星のうち1の評価

För ett par månader beställde en…

För ett par månader beställde en väldigt snygg kavaj med väst ( på bild) i manchestertyg. 1. Frakten var ett skämt- hopknölad i plast med tejp runt.
Det såg ut som om man sovit/ bott/ stoppat ner den i ryggsäcken.

2. Förutom det så var storleken fel - möjligen anpassad efter kinesiska mått.

3. Kavajen hade inget innerfoder så det fanns ingen möjlighet till passform.

Efter kontakt med företaget visade sig frakten så kostsam så det blev fördelaktigare att behåll den… Löste problemet genom att skänka den oanvänd till Stadsmissionen.

2024年5月8日
5つ星のうち1の評価

Merley är en BLUFF. SCAM.

Merley är en BLUFF. Lurendrejeri. Låtsas vara svenskt, påstås ha kontor i danmark. Skickar skräp från Kina som inte alls stämmer överens med bild eller beskrivning.

Merley is a SCAM. Pretenda to be swedish, to have an office in denmark but sends cheap crap from China that doesnt match product images at all.

Do NOT give them your money.

2024年9月15日

Ingen kundservice

Verkar vara företag i Kina, inte i Sverige. Lång leveranstid, varans storlek motsvarar ”one size fits noone” och en retur är gjort dyr och krånglig om den ens kan genomföras då ingen kundtjänst. Har begärt hjälp med retur för en vecka sedan utan något svar. Får intrycket att de vill vänta med att svara så 14 dgrs returrätt går ut…

2024年9月2日

Trustpilot エクスペリエンス