MERON Car Care レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

foamer lekte in 1e instantie. Contact gezocht en er werd uitgelegd dat de rubbere ring die in de dop zit eruit gehaald moest worden, en dan het maatbekertje erin en dan de ring erover, prob... もっと見る

企業情報

1. カーコーティング店
  2. カー アクセサリー店
  3. カー ディテーリング業

当該企業による記述

MERON Car Care is dé Nederlandse webshop voor de autoliefhebber die streeft naar topprestaties. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde selectie professionele auto-verzorgingsproducten: van schuim en shampoo tot keramische coatings en complete detailing-sets. Onze filosofie? ‘Precision. Performance. Perfection.’ Iedere formule wordt ontworpen met focus op resultaat, eenvoudig in gebruik en veilig voor lak, velgen, interieur en banden. Bestel voor 23:59 uur (maandag–donderdag) en ontvang jouw producten de volgende werkdag in huis. Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland & België. Of je nu slechts één effectief product zoekt of kiest voor een complete set voor een ultieme make-over van je auto: bij MERON Car Care vind je alles om jouw wagen te laten schitteren. MERON Car Care, omdat jouw auto het verdient.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 53

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Ik heb een set gekocht en tot nu toe…

Ik heb een set gekocht en tot nu toe werkt het zoals voorgesteld is.
Het ruikt lekker en de auto ziet er mooi uit

2026年7月30日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je mooie review! Dat is precies waar we het voor doen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de set, de lekkere geur én het eindresultaat. Veel plezier ermee en hopelijk blijft je auto er nog lang zo mooi uitzien!

Top service

Top
Contact direct
Pakketje was bij dhl spoorloos
Er is mij direct een nieuw pakketje gestuurd
Toppers gewoon

2026年7月29日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Helaas hebben we niet altijd invloed op de bezorging, maar we zorgen er graag voor dat je zo snel mogelijk je bestelling ontvangt. Veel plezier met je producten en bedankt voor je vertrouwen in MERON!

Bestelling gedaan

Had bestelling gedaan was verkeerd product geleverd. Kontakt opgenomen en kreeg 24uur later de juiste producten en mocht het andere kosteloos behouden dit is net iets meer als goede service. Producten zijn ook nog perfect dankjewel.

2026年7月28日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Fouten kunnen helaas gebeuren, maar we vinden het belangrijk om ze direct goed op te lossen. Geweldig om te horen dat de producten ook perfect bevallen. Bedankt voor je vertrouwen in MERON en veel plezier ermee!

5つ星のうち5の評価

Van bestelling tot levering snel…

Van bestelling tot levering snel verlopen, en hij doet het ook nog als een malle, doe er wel eerst een liter water in dan de foam en dan schudden.

2026年7月3日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat de levering snel is verlopen én dat de foam sprayer als een malle werkt. Daar doen we het voor!

Heel veel plezier ermee! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Fast delivery,product is good

Fast delivery,product is good, washes great. I recommend to anyone who is looking for a quality product that is not overpriced.

MERON Car Care からの回答

Thank you so much for your fantastic review!

We’re delighted to hear that you’re happy with the fast delivery and the performance of our product. At MERON Car Care, our goal is to offer the best possible quality at a fair price, because we’re car enthusiasts ourselves and create our products for fellow enthusiasts. Knowing that you recognize that means a lot to us.

Thank you for your recommendation and for being part of the MERON Car Care community. We truly appreciate your support!

5つ星のうち3の評価

De snelheid van leveren was prima maar…

De snelheid van leveren was prima maar het product zelf voldoet niet helemaal aan mijn verwachtingen

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering.

Jammer dat het product niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. We hadden u hier graag bij geholpen als u contact met ons had opgenomen. Mocht u alsnog vragen hebben of advies willen, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

5つ星のうち4の評価

Bestelling netjes afgeleverd

Bestelling netjes afgeleverd, de shampoo pomp met meegeleverde shampoo nog niet kunnen proberen.

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is afgeleverd. We hopen dat de Foam Sprayer en de meegeleverde Wash & Foam u goed zullen bevallen zodra u deze gaat gebruiken. Veel plezier ermee, en we horen graag hoe uw ervaring is na het eerste gebruik!

Product was snel verstuurd

Product was snel verstuurd

2026年6月29日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je leuke review! Daar doen we het voor. Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag.

5つ星のうち1の評価

De kan lekt op de dop waar je de…

De kan lekt op de dop waar je de shampoo in moet doen , ik heb hem al wat strakker aangedraaid maar als je er druk op zet komt er water uit, is een miskoop heel jammer 😡.

2026年6月3日

MERON Car Care からの回答

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad.

Op basis van uw omschrijving lijkt het hier niet om een defect te gaan, maar om een onjuiste plaatsing van het afdichtringetje in de vuldop. Dit wordt ook beschreven in de meegeleverde handleiding. Wanneer het ringetje niet correct geplaatst is, kan er bij het opbouwen van druk water langs de dop ontsnappen.

Wij vinden het jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen voordat u deze beoordeling plaatste. We hadden dit graag direct met u bekeken en opgelost.

U bent uiteraard nog steeds welkom om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen zorgen dat het product naar behoren functioneert.

zeer goede service

zeer goede service

2026年6月1日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je vertrouwen in MERON! We wensen je veel plezier. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag.

Service uitstekend

Service uitstekend! Om 22.30 uur besteld en de volgende dag in huis. Tussendoor communicatie gehad en dat verliep vriendelijk en correct.

Ik heb auto shampoo besteld en de foam spuit. De shampoo is goede kwaliteit (en ik zit al een behoorlijke tijd in de auto wereld). De foam spuit doet wat het moet doen. De kwaliteit van het schuim is goed genoeg (natuurlijk minder dan met de hoge druk foam spuit) maar voor zo tussendoor prima. Met een grote auto (Volvo XC60 in mijn geval) met je wel met enige regelmaat pompen om goed schuim te houden. Voor mij is het acceptabel!

Al met al zeer tevreden en aanraden waard!

2026年4月28日

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat zowel onze service als de producten naar wens zijn. Extra leuk dat de shampoo ook in de praktijk voldoet aan de verwachtingen van iemand met ervaring in de autowereld, dat waarderen we enorm.

Fijn dat de foam sprayer ook goed bevalt voor tussentijdse wasbeurten. Bij een grotere auto zoals een Volvo XC60 vraagt dat soms wat extra inspanning, maar mooi dat het resultaat voor jou meer dan tevredenstellend is.

Dank voor je vertrouwen en aanbeveling. We wensen je veel plezier met het onderhouden van je auto en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Super product!

De Foam Sprayer van Meron car care heeft het wassen van mijn auto een stuk leuker en makkelijker gemaakt. Heel handig en makkelijk in gebruik.

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je leuke review! We willen je veel wasplezier wensen.

Doet wat het beloofd!

Goede service, kwaliteit producten en snelle verzending. Ik had de coating spray, foam sprayer en de interior package. Een dikke 10.

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je toffe review! We streven voor keiharde beloftes!

5つ星のうち5の評価

Eindelijk een merk met begrip!

Via de sociale media kanalen tegengekomen en wat een top prijs kwaliteit verhouding! Nadat ik de foampackage plus heb besteld nog een bestelling gedaan voor de coating spray. Voor mij geen ander dan meron car care meer. Bedankt mannen!

MERON Car Care からの回答

Geweldig om te lezen, bedankt voor je vertrouwen!

Top dat je na het foampakket ook nog voor de coating spray bent gegaan, dat is een sterke combinatie!

5つ星のうち5の評価

Super tevreden met de Foam coat package

Buiten openingstijd als nog geholpen. Medewerker neemt alle tijd en geeft snelle respons. Uit eindelijk voor het nieuwe pakket gegaan wat ze bieden. De foam sprayer en de ceramic coating spray in 1 woord: kwaliteit!

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je mooie woorden!
Fijn om te horen dat je ook buiten openingstijden goed geholpen bent en dat je onze service zo waardeert. Daar doen we het voor.

Top dat je voor het pakket bent gegaan en dat de foam sprayer en ceramic coating spray zo goed bevallen, veel plezier met het resultaat!

5つ星のうち5の評価

Product is precies wat ik ervan…

Product is precies wat ik ervan verwacht had! En supersnelle en soepele levering!

MERON Car Care からの回答

Bedankt voor je review Jimmy! Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。