レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik was een onderdeel verloren van mijn zakmes. Snelle reactie ontvangen en het onderdeel is kosteloos onderweg naar mij toe. Wat een service! Top!

5぀星のうち1の評䟡

Steakmessen in de Black Friday sale gekocht, 10 dagen niks gehoord, niks geleverd. Mail gestuurd, zouden vandaag of morgen opgestuurd worden. Vandaag mail dat ze de messen iet meer hebben en niet wete... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Levering ging moeizaam, maar uiteindelijk snel en correct na een telefoontje én een mail. Had beetje pech met de medewerker aan de telefoon die echt niets nuttigs kon vertellen en achteraf ook verke... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Had een beetje pech met mijn prachtige Ken Onion CRKT mes: de kogellager was kapot en daardoor was het mes total loss. Helaas was het mes niet meer te verkrijgen, maar Pieter van CS wist nog wel een... もっず芋る

䌁業情報

1. レクリ゚ヌション センタヌ

圓該䌁業による蚘述

We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Leatherman ontvangen die binnen 3 maanden niet meer kleur vast was ter waarde van 150,00. Dit valt niet onder garantie dus wordt niks aan gedaan. Vervolgens wordt het mes niet terug gestuurd, bedrijf reageert nergens op per mail of weken te laat, bellen kan wel maar er verandert niks. Nu al meer dan 10 x contact gezocht. Mes zijn ze kwijt en een oplossing komt er niet. Dit loopt nu meer dan 3 maanden. Een wonder dat dit bedrijf kan bestaan.

Update; letterlijk 3 uur nadat ik deze review heb geplaatst wordt ik persoonlijk opgebeld door de eigenaar van messen.nl. Alles wordt op hun kosten opgelost en ik krijg een nieuw mes opgestuurd als ik deze negatieve review maar verwijder. Nu 2 dagen later heb ik een nieuw mes in de bus.

Op 21 september heb ik het probleem gemeld, en dit is niet opgelost tot ik op 13 dec een negatieve review heb geplaatst.
Conclusie; dit bedrijf levert belabberde service tot je zo gefrustreerd bent dat je een review schrijft, dan kan ineens in 2 dagen geregeld worden wat in de 3 maanden daar voor onmogelijk was.
👍🏻

2021幎12月13日
自発的なレビュヌ

Levering & communicatie issue >> oplossing in de maak

Reageren niet meer op mail en telefoon. Bijna een maand aan het wachten op mijn bestelling. Zelfs nog steeds geen gedeeltelijke levering ontvangen ook al stelden ze dit op een gegeven moment zelf voor. Het zou 3 tot 5 werkdagen duren voor de levering. Ondertussen nog steeds niks!

**UPDATE**
Er liep op een gegeven moment wat mis met de communicatie per mail (?!) en mijn telefoonnummer was blijkbaar niet volledig, dus konden ze mij niet per telefoon bereiken. De eigenaar heeft ondertussen zelf met mij contact opgenomen. Een deel van de bestelling is reeds verstuurd. Wel nog niet ontvangen. Het andere deel van de bestelling, daar wacht ik nog op.

P.S. Ik verwacht wel nog een persoonlijk mailtje van de eigenaar voor evt verdere opvolging van de bestelling (zoals besproken aan de tel).

***Update2***
Nu net, na een maand tevergeefs wachten, het eerste deel van de levering ontvangen. Nog steeds zonder zicht op wanneer de rest van de bestelling verzonden wordt.

****Update3****
Net per telefoon en mail een update gehad over de 2 resterende producten. Een item gaat niet meer binnenkomen en daar krijg ik of mijn geld voor terug of een een alternatief met korting. Het laatste item die arriveert als het goed is volgende maand...

2021幎11月21日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Langere levertijd maar het wachten waard.

Recent hier een bestelling geplaatst van een product welke niet op voorraad was, dit stond ook duidelijk aangegeven bij het product (een levertijd van 3-5 werkdagen). Na de bestelling kreeg ik netjes een orderbevestiging en kort daarna een e-mail met de melding dat het helaas wat langer zou duren. Elke week kreeg ik netjes een e-mail met status update en na een paar weken een e-mail met track&trace gegevens. Uiteindelijk keurig netjes mijn bestelling ontvangen. Ik ben goed op de hoogte gehouden en daarmee dik tevreden, ik ga hier zeker weer bestellen.

2021幎4月6日

Cijfers

Ik heb een jkr zakmes gehaald.
Hij is snel gekomen 10/10
Hij is heel scherp 10/10
Hij heeft een soort houder voor aan je broek=een min punt 7/10

Ik geef het mes een 8.5/10
En de verzend kosten 10/10

2021幎4月4日

Prima service

Prima service. Hielden mij op de hoogte van de status van mijn bestelling. Vind alleen dat als je materiaal niet op voorraad hebt en weet dat het in deze tijd lang kan duren voordat je nieuwe voorraad ontvangt je niet op de site moet zetten dat je bestelling tussen de 3 en 7 dagen gaat duren. Verder keurige afhandeling van mijn order en duidelijke en snelle communicatie. Ik kom zeker terug als ik weer iets nodig heb.

2021幎4月3日

Super service!!!

Super service!!!
Deze week heb ik contact gehad met een medewerker van Multitool.nl. Ik had een defect aan een item welke ik graag wilde verhelpen. De andere dag heb ik het item al ontvangen. Ook zat er een beschrijving bij hoe ik de reparatie diende uit te voeren. Super bedankt voor de geweldige service. “Mike”.

2021幎3月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス