Ik was een onderdeel verloren van mijn zakmes. Snelle reactie ontvangen en het onderdeel is kosteloos onderweg naar mij toe. Wat een service! Top!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Steakmessen in de Black Friday sale gekocht, 10 dagen niks gehoord, niks geleverd. Mail gestuurd, zouden vandaag of morgen opgestuurd worden. Vandaag mail dat ze de messen iet meer hebben en niet wete... ãã£ãšèŠã
Levering ging moeizaam, maar uiteindelijk snel en correct na een telefoontje én een mail. Had beetje pech met de medewerker aan de telefoon die echt niets nuttigs kon vertellen en achteraf ook verke... ãã£ãšèŠã
Had een beetje pech met mijn prachtige Ken Onion CRKT mes: de kogellager was kapot en daardoor was het mes total loss. Helaas was het mes niet meer te verkrijgen, maar Pieter van CS wist nog wel een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
prima communicatie
Snel geleverd prima
Vlotte levering, goede spullen
Vlotte levering, ondanks coronatijd, en goede spullen ! Keep up the good work !
Ik ben jullie altijd super dankbaarâŠ
Ik ben jullie altijd super dankbaar voor alle fijne service, elke keer als ik mijn man wil verassen met een mooi mes maken jullie het altijd weer prachtigðð Echt fantastischð
Mooie lemmet voor mijn vriend besteld.
Mooie lemmet voor mijn vriend besteld.
Super mooi gegraveerd en snelle service!
netjes bezorgd
ik heb hier al eerder besteld en het zijn echt hele mooie messen. de verpakking was erg slim gemaakt, ze hadden de kleine artiekels in het doosje van het grote artiekel gestopt.
het enige minpunt is dat de verzending best langzaam ging maar dit kon ook komen door COVID-19.
Ik heb twee messen bij messen.nlâŠ
Ik heb twee messen bij messen.nl gekocht.
Beide messen waren op bij andere websites.Dat vind ik fijn.jullie hebben goede messen met goede prijzen.
Dank jullie wel
Zeer tevreden
Goede communicatie. Alles is netje geregeld en afgehandeld. Denken goed met je mee. Eventueel afhalen van de producten is in goed overleg mogelijk. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan hier haat messen of benodigdheden te bestellen.
Goed materiaal snelle levering
het bestelde is netjes en snel ontvangen
Goed kwalitatief mes
Goed kwalitatief mes, zeker voor de prijs. Moest even uitvogelen hoe ik hem weer inklapte maar dat was erg makkelijk.
Betrouwbaarheid van PNL?
Heb 23 januari iets besteld, heb dit t/m 31 januari niet ontvangen. Heb 28 januari gebeld en voicemail ingesproken maar ben tot heden niet terug gebeld. Messen.NL geeft aan dat bestelling in ontvangst is genomen door PNL en die geeft aan (in track en tracé) dat het pakket niet is ontvangen of niet is verwerkt. Dit geeft bij mij veel ongenoegen en een gevoel van onbetrouwbaarheid. Na een negatieve review mijnerzijds kreeg ik snel een bericht en daarna een belletje van de baas zelf van Multitool. Er werd mij verzekerd dat het probleem niet bij hen lag maar dat er bij PNL iets flink misgegaan was. Na de belofte om het recht te zetten werd er woord gehouden en had ik mijn bestelling alsnog na 1 dag in huis. Keurig opgelost met dank aan Marco Croes. Als men sneller op mijn ingesproken voicemail had gereageerd was mijn waardering zeker 5 sterren geweest.
Goed en niet duur
Vlot geleverd, al werd de op de site beloofde termijn niet gehaald. Goede kwaliteit, lage prijzen. Prima!
Heb hier een mooi cadeau uitgezocht enâŠ
Heb hier een mooi cadeau uitgezocht en is zeer in de smaak gevallen. De levering is vlot en prijs is goed.
Het product Laquiole zakmes is alsâŠ
Het product Laquiole zakmes is als geschenk een aanrader
De gelukkigen die hem krijgen glunderen helemaal als ze hem krijgen
Het ziet er uitstekend en goed afgewerkt uit
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ