Metis Supplements レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... もっと見る

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 274

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

De producten zijn heel goed, maar…!!!

De producten zijn heel goed. Ik ben er heel tevreden over. Maar…
Nu merk ik plots dat ik een abonnement heb, niettegenstaande ik dit nog NOOIT aangemaakt heb. Ik wil absoluut niet vastzitten aan abonnementen. Er is opeens een domiciliëring via mijn bank. Dit is niet fair. Ik hoop op een snelle correctie. Zo’n praktijken zijn absoluut niet klantvriendelijk.
Ik hoop op een snelle rechtzetting!

2026年5月13日
自発的なレビュー

Metis Supplements からの回答

Beste Magna, bedankt voor je positieve feedback over onze producten!

We begrijpen dat dit verrassend en vervelend aanvoelt, maar we willen graag even verduidelijken wat er is gebeurd. Tijdens het afrekenen op onze website wordt er expliciet gevraagd om te kiezen tussen een 'Eenmalige aankoop' of een 'Abonnement'. De abonnementsoptie staat standaard aangeduid omdat dit de meest gekozen formule is, maar de keuze wordt duidelijk weergegeven voor je de bestelling bevestigt. Een domiciliëring wordt pas aangemaakt nadat deze optie actief geselecteerd en bevestigd is , dat is een vereiste van de bank, niet iets wat wij eenzijdig kunnen activeren.

Het is dus hoogstwaarschijnlijk dat de abonnementsoptie per vergissing geselecteerd werd. Helemaal geen probleem. Stuur ons even een berichtje via hello@metissupplements.com met je gegevens, dan helpen we met het stopzetten van je abonnement.

Vlotte levering, goede producten

Vlotte levering, goede producten, handig met het abonnement !

2026年5月2日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je feedback, Yvette! Blij te horen dat je tevreden bent met onze supplementen en gemak van onze abonnementen ervaart.

5つ星のうち4の評価

Ik sliep de laatste jaren echt slecht

Ik sliep de laatste jaren echt slecht, moeilijk in slaap komen maar sins ik sleep gebruik slaap ik veel sneller en slaap ik goed door ,
Gr Ron

2026年4月29日

Metis Supplements からの回答

Dag Ron, blij te horen dat wij je met onze supplementen terug een betere nachtrust kunnen bieden!

Metis 08

Periodieke automatische bestelling bij Metis.
Uitstekend product.
Al jaren gebruik ik Metis 08.
Uitstekende en tijdige leverantie en informatie vooraf.

2026年5月2日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je positieve feedback, Fred. Blij te horen dat je het gemak van onze abonnementen ervaart!

TOP ERVARING!

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd.
Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we graag wilde.
De supplementen zijn perfectimo!
So.....een 10!

2026年4月30日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je fijne review, Jan en Wilma!

Beste Casper

Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend.
Dus graag eentje schrappen aub.
Thanks.
Geeraard.

2026年4月30日

Metis Supplements からの回答

Beste Geeraard, bedankt voor je feedback! Ik ben zonet even naar je actieve abonnementen gaan kijken en zie dat je er inderdaad 2 lopen hebt. Ik heb dit zonet voor je aangepast! Moest je toch nog verdere vragen of problemen ondervinden kan je ons steeds bereiken via hello@metissupplements.com

5つ星のうち1の評価

Wacht nog steeds op de levering.

Wacht nog steeds op de levering.
Is zogegegd geleverd maar wacht nog steeds op de levering.
Geen reactie van Metis op mijn bevraging

2026年4月24日

Metis Supplements からの回答

Beste Thierry, omwille van een door u foutief ingegeven adres werd het pakket inderdaad naar het foute adres verstuurd. Onze klantendienst heeft contact met u gehad en een gratis nieuwe zending naar jou verzonden. Ik zie op de track&trace dat dit intussen goed geleverd zou zijn. Bij verdere vragen kan je ons steeds bereiken via hello@metissupplements.com

5つ星のうち3の評価

Levering PostNL is ondermaats

Levering PostNL is ondermaats. Gebruik bpost aub

2026年4月25日

Metis Supplements からの回答

Beste Ano, omwille van de blijvende stakingen bij Bpost werd er beslist om ook PostNL in te zetten voor onze leveringen. Dit doen we om jullie een snelle service te kunnen blijven garanderen zodat jullie niet zonder supplementen vallen. Jammer dat Metis voor dit overmacht geval afgestraft wordt in je review.

Metis supplementen

Metis supplementen, vind ik een fijn bedrijf met goede uitgebreide uitleg over de supplementen die zij maken en wat de werking is van deze supplementen.

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je fijne review, Nicolet! Blij te horen dat je zo tevreden bent over onze supplementen.

5つ星のうち4の評価

Blij met de med,werkt redelijk ,ik…

Blij met de med,werkt redelijk ,ik slaap nog steeds niet elke nacht door maar ik maak me er niet meer druk om
Vervelend dat de potjes van glas zijn , ik heb er al 2 laten vallen en dus stuk .begrijp dat het donker moet bewaard worden ,maar glas?

Metis Supplements からの回答

Beste Caty, bedankt voor je feedback! Fijn te horen dat je toch al redelijk geholpen bent met onze supplementen. Voor een optimale werking raden we je aan om de supplementen consequent en dagelijks in te nemen. Wat betreft de glazen potjes, indien je hier moeilijkheden mee ondervindt kan je in je volgende bestelling steeds kiezen voor de 'refill' variant. Dit zijn hersluitbare zakjes met exact dezelfde inhoud als de potjes. En veroorzaken bij het vallen geen scherven ;)

Ik heb een abonnement

Ik heb een abonnement, maar dit is nu al de 3de keer dat een levering niet of laattijdig bezorgd wordt. Deze keer ben ik ongeveer 5 dagen zonder mijn Metis tabletten...

Metis Supplements からの回答

Beste Christel, ik zie via je track&trace link dat je bestelling reeds enkele dagen bij het PostNL punt klaar ligt voor ophaling omwille van een mislukte leverpoging bij jouw thuis. Indien je in de toekomst moeilijkheden ondervindt met het raadplegen van je track&trace link, mag je ons ook steeds eerst contacteren via onze klantenservice hello@metissupplements.com.

Absoluut aan te raden

Ik vind het echt goeie producten en de abonnement formule zorgt ervoor dat je je geen zorgen maakt over zonder te vallen. Dat is makkelijk en biedt geruststelling.

2026年4月20日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je positieve feedback, Ann! Fijn te horen dat ook jij tevreden bent over het gemak van onze abonnementenformule.

5つ星のうち4の評価

Correctie levering en het aanbieden van…

Correctie levering en het aanbieden van een oplossing ivm het per vergissing aanduiden van de optie abonnement...

2026年4月15日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je fijne review, Lutgarde! Ons customer service team staat steeds voor je klaar om je verder te helpen met eventuele problemen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。