Metis Supplements レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik METIS 08 sleep al een tijd en ben daar oprecht tevreden over. In die mate dat ik het al aan verschillende mensen( waaronder mijn volwassen kinderen) gegeven heb om te proberen en ze zijn er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou! Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails…. Dienst na verkoop is dus niet... もっと見る

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

連絡先

レビューを書く

Snelle service

2026年1月2日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor de review! Bij Metis streven we dan ook naar de beste service.

5つ星のうち1の評価

ik slaap er gewoon niet van…

ik slaap er gewoon niet van ,N????????????????

2025年11月4日

Metis Supplements からの回答

Dag Ingrid, jammer om te horen dat onze supplementen voor jou niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Slaap is inderdaad iets heel persoonlijks, en het effect van natuurlijke supplementen kan verschillen van persoon tot persoon. De snelheid van het effect kan variëren. Hopelijk merk jij ook snel verbetering bij consequente inname.

Levering en kwaliteit top

Heel snelle levering, duidelijke adviezen, mooi verpakt.

2025年12月21日

Metis Supplements からの回答

Dag Matthys, bedankt voor je mooie review! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na.

5つ星のうち2の評価

Ik koop een voordeel bestelling en er…

Ik koop een voordeel bestelling en er word me een abonnement aan gesmeerd. Dit had ik niet gevraagd🤬

2025年12月10日

Metis Supplements からの回答

Dag Ingrid, jammer van je review. Op onze website kan je steeds zelf kiezen tussen een eenmalige aankoop of een abonnement. Vermoedelijk heb je per ongeluk voor de abonnementsoptie gekozen en daardoor genoten van 20% korting.

Bij vragen of problemen kan je ons steeds bereiken via onze website of via hello@metissupplements.com, we helpen je steeds graag verder. Jammer dat je ons niet eerst contacteerde en meteen een negatieve review plaatste.

5つ星のうち3の評価

Geduld

Is Ok. Ben nog paar pas begonnen met het in te nemen. Kan dus niet oordelen of hetw erkt

2025年12月5日

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je feedback, benieuwd of ook jij geholpen bent met onze supplementen.

5つ星のうち3の評価

Feedback na 5 dagen gebruik Metis anti stress en sleep

Zeer snelle levering
Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb al minstens 10 jaar slapeloze nachten, sinds de menopauze. Misschien dien ik langer te wachten op echt resultaat of ligt het aan de hormonale balans die uit evenwicht is . Ik wacht aldus af.....

2025年12月1日

Dag Katelijne,

Spijtig dat je niet de gewenste resultaten ervaart van onze producten! Slaap is nu eenmaal erg persoonlijk, en niet iedereen reageert hetzelfde op onze supplementen. Wel werken onze supplementen beter als je ze over een langere periode inneemt, zet dus nog zeker even door. :)

5つ星のうち4の評価

Keurig en correct

Keurig en correct.
Nu alleen nog uitproberen.

2025年11月26日

Metis Supplements からの回答

Dag Luc, bedankt voor je fijne review! We zijn benieuwd of onze supplementen ook jou verder helpen.

Super service!

Mijn pakje was niet goed aangekomen. Met Metis contact gehad hierover en ik kan niet anders zeggen dan dat ze dit perfect hebben opgelost! Sprakeloos dat ik (zonder extra kosten) gewoon een volledig nieuw pakketje heb gekregen!! Top!

2025年12月1日
自発的なレビュー

Metis Supplements からの回答

Bedankt voor je mooie woorden Gwennie!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。