Prettig en vriendelijk contact. Kwamen alle afspraken na zoals ze gemaakt waren. Netjes op tijd en de boel goed en schoon achtergelaten. Heel prettig mee samenwerken.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Service was goed, collega zeer professioneel en kundig. Bank weer prachtig en keurig volgens afspraak. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden, bank is weer heerlijk fris, alles netjes opgeruimd. Aardige en gedreven jongeman, de eigenaar. Mooie prijs, we gaan hem zeker vaker vragen. Een aanrader dus!
Zeer strakke en heldere communicatie tijdens het hele traject: oriëntatie wat er mogelijk is, afspraak prikken, herinnering op de afspraak, sms en mail op tijdstip van rijden met verwachte aankomsttij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Helemaal klaar met vlekken, vuil en viezigheid in uw meubels? Laat een 100% stoomreiniging uitvoeren door échte professionals. Gratis offerte binnen 1 minuut. Afspraak binnen 3 minuten. Wij werken middels een 100% stoom- en dieptereiniging bij u op locatie door heel Nederland én België
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slecht..!
Maandag langs geweest voor zetel te reinigen. Vlekken zouden er allemaal uitgaan. Vriendelijke jongen die dit uitgevoerd heeft niets over te zeggen. Dag nadien als bank droog is zien we dat deze nog vol vlekken zit en dit voor 175 euro! Na melden krijg ik geen gehoor meer.
Mensen vermijd deze firma, zonde geld!

Meubelreinigen ããã®åç
Bank weer als nieuw
Bank weer als nieuw, heldere communicatie, goede prijs, aardige en vakkundige medewerker.
Snel en professioneel
De mogelijkheid snel een afspraak te kunnen maken, het op tijd er zijn én een perfect resultaat.
Dit alles begeleid door een aangename en correcte communicatie.
Mooi op tijd vakkundig gereinigd eenâŠ
Mooi op tijd vakkundig gereinigd een vriendelijk en hard werkende jonge man vriendelijk proper en weet waar hij over heeft prima resultaat we gaan in toekomst zeker weer contact met jullie opnemen bedankt mvg fam van der ven
Uitstekende communicatie
Uitstekende communicatie, snelle en accurate service. Bank ziet er weer keurig uit. Echt een aanrader!
Fantastische service en enorm enthousiaste dienstverlening!
Snel en efficiënte afspraak. Zeggen wat ze doen én belangrijk: doen wat ze zeggen. Uitstekend vakwerk, snel en zo'n vrolijke medewerker. Zeer respectvol en vakman. Absoluut van harte aanbevolen!!
Fijn gevoel bij dit bedrijf.
Mick is gisteren langs geweest om twee leren bankjes, 6 eetkamerstoelen. De trap, vloerbedekking slaapkamer en overloop schoon te maken. Afspraak was supersnel gemaakt. Converseren via whatsapp was top. Huis ruikt weer heerlijk fris. Volgende keer zeker weer een afspraak maken. Had een heel fijn gevoel bij dit bedrijf. ðð
Geweldige services!
Geweldige services!! Bank ruikt heerlijk en is brand schoon bedankt PIM!!
Schoonmaak van de bank
Zojuist Pim langs gehad van Meubelreinigen voor het schoonmaken van de bank. Bank is weer als nieuw. Ik had dit veel eerder moeten doen en ook nog eens een super nette prijs. Heel erg bedankt Pim!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Het contact was via de whatsapp perfect! Alles verliep volgens plan. Bradley appte dat hij zelfs eerder langs kon komen. Een hele vriendelijke jongen, hij heeft mij zelfs nog even geholpen om de andere meubels terug op zân plaats te zetten, toen de bank gereinigd was. De bank zag er weer als nieuw uit en rook weer fris! Kortom, zeer tevreden! Wij laten de bank zeker nog een keer reinigen bij dit bedrijf!
Een aanrader!!
Het bedrijf gaat grondig en netjes te werk, slaan niets over en nemen hun tijd om het netjes af te werken. Ze bellen als ze onderweg zijn, dat vond ik ook fijn. Het huis rook heerlijk fris na de werkzaamheden. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!
Fijne service
Fijne service, snelle afspraak en aardig personeel
Top service
Snel en afspraak gemaakt. Heel handig via WhatsApp. Nette meneer die kwam reinigen, snel en vakkundig gedaan
Geen euro waard!
Niet doen! Bank achterkant niet gereinigd + beschermingslaag is slecht. Reageren nergens op!
Wat een klantenservice ik wordt a
Wat een slechte klantenservice ik wordt al een week genegeerd
We berichten nu pas omdat we er nu pas aan toe komen. Maar we zijn niet tevreden over hoe de bed is gereinigd, mijn man had aangeven dat de ondermatrssen met de rits opgenmeaakt moesten worden en die zouden ook gereinigd worden, dit is zeker niet gedaan omdat mijn man nadat u weg was pas is gaan kijken en voelen. Je ziet duidelijk een verschil wat wel en niet is gedaan en wat wel nat was en niet. De ondermatrsassen zijn duidelijk niet gedaan en is ook te zien op de babyphone die toevallig altijd aan staat. Mijn was had een zakelijke meeting daarom kon hij op dat moment niet kijken. Ikzelf kwam later thuis en heb met u gekeken naar de bedden maar k wist nie wat er precies besproken was met me man. U gaf zelf wel aan dat u dat gedaan had maar dat is niet het geval. Het is voelbaar en duidelijk te zien dat die niet zin. Gedaan. Ook gaf me man aan dat je er maar 40 minuten was en dit allemaal heel snel gedaan is. Mijn man kon op dat moment dus nie mee kijken en meteen erop aanspreken. Al met al zijn we niet tevreden omdat niet alles is gedaan en we dus teveel hebben betaald. Mijn man wil morgen ook bellen als dat schrikt rond 9 uur
Hierboven heb k naar ze gestuurd, sindsdien negeren ze mij. Hoe kan ik deze bedrijf bereiken of waar zitten zij gebevestigd! Wij komen ons geld op halen wie kan ons helpen
Bank goed gereinigd op locatie
Net en beleefd personeel .je krijgt precies de tijd door dat men komt en nog maals per app tot op het kwartier De bank was perfect gereinigd .
Vriendelijk en professioneel bedrijf
Het systeem om een afspraak te maken is goed. De prijs is duidelijk zonder verrassingen. Bradley was de persoon die bij ons de reiniging heeft gedaan. Dat ging er vriendelijk en professioneel aan toe. We zullen zeker opnieuw gebruik maken van hun diensten indien nodig
Mijn bank is weer als nieuw
Mijn bank is weer als nieuw. Ze ruikt lekker fris . Zeer vriendelijke, vlotte service
Zeker een aanrader. Keurig!!
Via whatsapp was een afspraak zo gemaakt. De gene die kwam werkte netjes en snel. En vooral super vriendelijk. Wij zijn blij met het resultaat. Ik beveel jullie zeker aan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã