レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

georganiseerde misdaad. Deden aankoop van 160 euro, maar ontvingen nooit iets. Op onze mails kregen we telkens heel beleefde reacties, taalvaardig geformuleerd, (AI?) . Na 6 maanden en heel veel mail... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De bestelde artikelen waren defect, Maanden contact gehad over een oplossing. Deze is echter elke keer beloofd maar nooit geboden. bestelling met een waarde van € 65,- Je wordt aan het lijntje g... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

⚠ WAARSCHUWING: Koop NIET bij Mezam! ⚠ Mijn ervaring met Mezam is ronduit slecht en ik wil anderen hiervoor behoeden. De producten die ik ontving waren van zeer lage kwaliteit en ab... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

georganiseerde misdaad

Na 6 maanden en heel veel mailtjes kregen we een tegoedbon. Bij het ingeven van de code bleken kortingen niet mee te tellen en waren we genoodzaakt deze bij te betalen. Dat deden we natuurlijk niet en verminderden de artikelen zodat we ook zonder kortingen niet boven onze tegoedbon van 160 euro kwamen. Alles werd mooi aangepast, gelukkig keken we alles goed na, immers... bij bevestigen bleek de tegoedbon niet meer geldig en zou het bedrag nogmaals aangerekend worden. DUS... WEES ALERT , dit wijst allemaal op een gemanipuleerde misdaadorganisatie. -- Diefstal!

2026幎3月26日

⚠ WAARSCHUWING

⚠ WAARSCHUWING: Koop NIET bij Mezam! ⚠

Mijn ervaring met Mezam is ronduit slecht en ik wil anderen hiervoor behoeden.

De producten die ik ontving waren van zeer lage kwaliteit en absoluut niet wat je mag verwachten voor de prijs die je betaalt. Het lijkt totaal niet op wat er op de website wordt beloofd.

Wanneer je vervolgens gebruik wilt maken van het retourrecht, loop je tegen nog grotere problemen aan:
• Retourzendingen moeten naar China worden gestuurd (op eigen kosten!)
• De zending wordt vervolgens niet geaccepteerd of komt niet door de douane
• Resultaat: je bent je geld kwijt en krijgt niets terug

Dit voelt als een bewuste constructie om klanten geen kans te geven hun geld terug te krijgen.

Kort gezegd: vermijd Mezam ten koste van alles. Dit bedrijf is niet transparant en handelt niet eerlijk richting klanten.

Bespaar jezelf frustratie, tijd en geld en bestel hier NIET

2026幎3月7日
5぀星のうち2の評䟡

Not working device, terrible service

I bought a portable hard drive. It doesn't work. Contacted the company for refund, I receive very generic answers and after 20 days they ask me to provide a video of the hardware not working. I provided a video and they started sending me same email that they are look on the case and the are sorry blablabla. One and half months of reminder and when i lose hope, I finally received a refund. I believe they were hoping that I would get tired of reminders and forget about it. I don't think I will buy again from this site.

2026幎2月6日

Loze beloftes

De bestelde artikelen waren defect,

Je wordt aan het lijntje gehouden.

2026幎3月11日

Pure oplichters

Pure oplichters! 2 weken voor kerst blouse besteld, 4 weken later bezorgd. Veel te klein (ondanks maat 40) en andere kleur. Teruggestuurd naar adres in Amsterdam dat op hun website stond. Is daar in ontvangst genomen. Geen geld terug want ik had het naar China moeten sturen!! Wat een oplichters!

2026幎3月6日

Aankoop Monstertruck

Ik heb in juli 2025 een Monstertruck met afstandsbediening gekocht. De wielen van de Monstertruck draaiden niet van in het begin. Mezam beloofde de aankoopprijs terug te betalen als ik kon bewijzen dat de wielen van de Monstertruck niet draaiden. Ik heb hun diverse foto's en filmpjes gestuurd als bewijs van het defect. Achteraf kwamen ze terug op hun belofte en deelde me mede dat zij geen geld gingen teruggeven. Ik moest het product terugsturen. Op de site van Mezam staat dat zij de retourkosten betalen bij een defect product. Na heel wat bewijzen verstuurd te hebben, beloofde ze de retourkosten te betalen. Een beetje later trokken ze hun belofte terug. Ik moest op eigen kosten de retourkosten van 74,40 € betalen terwijl de Truck slechts 53,95 €. kostte. Dus de retourkosten lagen hoger dan de kostprijs van de Monstertruck. Sinds mijn aankoop op 04/07/2025 en meer dan 25 mails en meer dan 7 maanden later kreeg ik als laatste antwoord dat gelet op het feit dat de garantie periode voorbij was, er geen terugbetaling, geen vervanging en ook geen compensatie meer kon gebeuren. Ik zou aanraden om geen enkel product van deze firma te kopen. Je krijgt vermoedelijk defecte producten. De kostprijs om het product terug te sturen kost meer dan het product zelf en je zal hoogstwaarschijnlijk geen nieuw werkend product toegestuurd krijgen. Een verwittigd persoon is er 2 waard.

2026幎2月20日

Doe jezelf een plezier

Doe jezelf een plezier, koop hier niets. Het artikel, een SSD, dat ik heb gekocht werkte niet. Veel heen en weer emailen. Omruilen kon niet. Ik kon 10% van de aankoopwaarde terugkrijgen en het artikel moest ik houden. Oplichters

2026幎1月31日

Rubbish

Rubbish! Don’t be fooled . Prices is inflated . Products are cheap Chinese items. I purchased leather boots : arrived rammed into a grey bag which was split and boots plastic and cheap !
I have been scammed out of £118 . I have tried to contact the company but no reply . I paid via PayPal so have reached out to them for help to get my money back .. DONOTBUY

2025幎12月12日

I received my parcel “Elegant and Warm

I received my parcel “Elegant and Warm Winter Parka Lined with Fur”
The product is defective:
the size is significantly smaller than advertised,
the quality is extremely poor,
and one of the buttons came off as soon as I opened the parcel.

Tried to make a return but they ignored me completely!
Absolutely scam!

2025幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Mensen laat je niet belazeren

Mensen laat je niet belazeren, de snelheid van deze prul bedraagt amper 20 MB/per sec tenminste als je het bestand kúnt verplaatsen. Mij lukte het dus niet. ADVIES: NIET KOPEN! Kijk eens wat een SSD van 2TB hier in Nederland kost, € 100,00? Maar dan krijg je wel waar voor je geld,

2025幎11月25日

Zwaar opgelicht 2 shirts gekocht waar

Zwaar opgelicht 2 shirts gekocht waar de baby in kin na een maand bezorgd baby zou ik er niet in dragen heel anders dan op de foto's sus teruggestuurd op eigen kosten. Eind stand ik krijg niks terug aangezien het naar China moest en niet naar hun Nederlandse adres! Oplichters geen andere woorden voor ruim €60,- kwijt en geen producten. Klantenservice is ook erg onvriendelijk.

2025幎11月4日
5぀星のうち2の評䟡

Mooi product, maat klopt niet.

In eerste instantie was ik gefrustreerd omdat de levertijd langer was dan ik gewend was. Maar uiteindelijk is het artikel geleverd en ben ik tevreden over de kwaliteit. Prijs/kwaliteit is goed, maar de maatvoering is niet correct: maat 43 komt bij nadere inspectie overeen met een gangbare 41.5 m.a.w. ze blijken niet te passen! Ze gaan naar de kringloopwinkel want er wordt niet gereageerd op mijn retouraanvraag. Zeer teleurstellend!

2025幎11月18日

Niks kopen hier!!!

Ik snap niet waarom zulke rot bedrijven in Nederland zomaar producten kunnen verkopen!!!! Nooit meer hier iets kopen. De producten zijn Aliexpress kwaliteit maar de prijzen zijn gewoon dubbel. Ze reageren heel traag op de e-mail en retourneren moet naar China 🇚🇳 de kosten zijn voor de koper!

2025幎11月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ