レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte mig en tv som var begagnad! Stod ingenting om att den skulle vara begagnad. Framkom INTE att den var begagnad/retur vara och kostade lika mycket pÃ¥ andra sidor.Dom kan inte ens bevisa det! VÀgr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kul att de sÀljer returnerade produkter till sÃ¥ bra pris. Köpte ett Jabraheadset som funkade felfritt. Visst det var instÀllt pÃ¥ Tyska (gick att Àndra) och sÃ¥g ut som att det var ett returnerat Amazon... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde ett skal till iPhone 15 pro max som uppgavs vara nytt i bruten förpackning. PÃ¥ framsidan pÃ¥ kartongen fanns flÀckar men skalet sÃ¥g nytt ut och oanvÀnt ut. Men tyvÀrr stinker skalet av pa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supernöjd med allt! Skickade en frÃ¥ga om en produkt jag bestÀllt och fick svar inom 2 minuter ( nÃ¥got form av rekord ? ) och de var supertrevliga. Produkten jag fick var precis i det skick de b... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 電子機噚卞業者

圓該䌁業による蚘述

Vi har allt inom hemelektronik, teknik, mobiltelefoner, hörlurar, headset och ljud! Hos oss Àr din onlinehandel i trygga hÀnder genom samarbete med Klarna.

3.5

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Köpte en iPhone 16 Pro för drygt 6

Köpte en iPhone 16 Pro för drygt 6 månader. Jag trodde den var ny hade trots allt betalt 12000:- för.
Helt plötsligt slutade SIM-kortsfunktionerna att fungera, kunde inte ringa eller SMS.
Efter idogt arbete och hjÀlp från kunniga upptÀclte vi att telefonen var låst av TELE 2. Hur kunde mfive sÀlja en operatörs låst telefon som ny och ej operatörs låst.
Mfive åtog sig att åtgÀrda telefonen och jag fick tillbaka den för ca 1 vecka sedan. TyvÀrr fungerar inte SIM-korts funktionerna med mitt Teliaabonnemang och mina appar nerladdade.
Mfive hÀvdar dock att telefonen fungerar. Vet inte om de har testat telefonen med mina appar nerladdade och TelianÀtet.
Oavsett vilket så Àr jag blåst på 12000:-, kÀnns inte uppmuntrande.
Besviken konsument,Fredrik

2026幎3月24日

Du vill inte handla hÀr

Du vill inte handla hÀr, undvik!
De sÀljer returnerade produkter beskrivna som nya och oöppnade.
Fick tillbaka pengarna efter åtta mail fram och tillbaka, men de erkÀnner aldrig att de gjort fel.

2025幎12月1日

MFIVE AB からの回答

Produkten du köpte var en returvara, vilket tydligt framgick i annonsen och Àven återspeglades i priset.
Trots detta valde vi att ersÀtta samtliga kostnader, inklusive frakt, för att lösa Àrendet.
Vi tackar för din feedback och hoppas att Àrendet nu Àr avslutat.

5぀星のうち2の評䟡

En varning.

Jag har bestÀllt två gånger från detta företag pga priset. Första gången framgick det tydligt att det var returprodukter, andra gången uppfattade jag det som att de reade ut de sista exemplaren av en produkt, vilket var missvisande, då det också var en returprodukt.

Första gången två par airpods pro, till mig och min fru. Inget av paren gick att koppla till någon mobil, eftersom de fortfarande var kopplade till en annan mobil. Alltså helt oanvÀndbara, bara att skicka tillbaka.

Andra gången en Oura-ring, som det alltså inte tydligt framgick var en returvara. Den hade något fel på bluetoothkopplingen och var också oanvÀndbar.

Företaget verkar alltså sÀlja returprodukter på ren vinst och förlust. Priserna, om Àn nedsatta, vÀger absolut inte upp den risk man tar att få en helt obrukbar produkt, enligt mig. För mig Àr det alltså 3/3 gånger detta hÀnt.

På plussidan finns att det inte varit något problem med retur och återbetalning. Framför allt den andra gången gick det smidigt och snabbt. De Àr inte ett oseriöst företag på det sÀttet. DÀrför får de Àndå en tvåa.
Kommer dock aldrig handla från dem igen.

2026幎2月10日

MFIVE AB からの回答

Vi beklagar verkligen din upplevelse. Det Àr sjÀlvklart inte så det ska fungera och vi tar din återkoppling på stort allvar för att bli bÀttre.

Samtidigt uppskattar vi att du lyfter att retur och Ã¥terbetalning fungerat smidigt – det Àr viktigt för oss att alltid ta ansvar nÀr nÃ¥got inte motsvarar förvÀntningarna.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Jag bestÀllde ett skal till iPhone 15

Jag bestÀllde ett skal till iPhone 15 pro max som uppgavs vara nytt i bruten förpackning. På framsidan på kartongen fanns flÀckar men skalet såg nytt ut och oanvÀnt ut. Men tyvÀrr stinker skalet av parfym! Hur kan ni sÀlja denna som ny? Får anvÀnda mitt gamla skal. Besviken på köpet!

2026幎2月20日

MFIVE AB からの回答

Produkten du köpt Àr en returvara, vilket framgår i annonsen. Den såldes med 50 % prisreducering just på grund av att det inte Àr en fabriksny vara i obruten förpackning.

Supernöjd med allt!

Supernöjd med allt!

Skickade en fråga om en produkt jag bestÀllt och fick svar inom 2 minuter ( något form av rekord ? ) och de var supertrevliga.

Produkten jag fick var precis i det skick de beskrev. VÀldigt snabb leverans med!
Har bara positiva saker att sÀga.

2026幎2月17日

MFIVE AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Det uppskattas verkligen. Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både service och leverans.

VÀlkommen tillbaka.

5぀星のうち5の評䟡

Bra pris för returnerad produkt

Kul att de sÀljer returnerade produkter till så bra pris. Köpte ett Jabraheadset som funkade felfritt. Visst det var instÀllt på Tyska (gick att Àndra) och såg ut som att det var ett returnerat Amazon paket baserat på markeringarna på paketet, men som sagt, vÀldigt bra pris och produkten var i gott skick! Inget att klaga på.

2026幎1月30日

Tack Emil! Kul att höra att du Àr nöjd 😊
Precis som du sÀger kan vÃ¥ra returprodukter ha varit öppnade tidigare, men vi ser alltid till att de Àr i gott skick – och till ett riktigt bra pris. Hoppas headsetet fortsÀtter leverera!

5぀星のうち1の評䟡

Köpte mig en tv som var begagnad

Köpte mig en tv som var begagnad! Stod ingenting om att den skulle vara begagnad. Framkom INTE att den var begagnad/retur vara och kostade lika mycket på andra sidor.Dom kan inte ens bevisa det! VÀgrar ta tillbaka tvn, har nu vÀnt mig till konsumentverket/rådgivare.
Den första TVn hÀmtade jag inte ens ut, skickades tillbaka 14 dagars ångerrÀtt! Ett företag som inte vet vad dem gör..pinsamt! Blufföretag!! Handla INTE hÀr

2025幎6月4日

MFIVE AB からの回答

Vi beklagar att du upplever situationen så hÀr, men vill Àndå förtydliga några viktiga fakta. Du köpte först en TV som returnerades och dÀr vi ersatte hela beloppet inklusive frakt. DÀrefter valde du att köpa en annan TV som tydligt var annonserad som returvara och dessutom prisreducerad.

Reklamationen inkom först cirka 6 månader efter köpet, vilket Àr långt efter 14 dagars ångerrÀtt som gÀllde enligt avtalet. Vi har dÀrför hÀnvisat Àrendet till ARN och kommer sjÀlvklart att följa deras beslut.

Vi delar inte bilden av att information varit otydlig eller felaktig, men respekterar att du valt att ta Àrendet vidare.

Bra pris

BestÀllde ett original skal utan förpackning som var returnerad, fanns inga skador och fick skalet för halva priset till min iPhone, var inte anvÀnt.

2025幎11月29日

Defekt skadad vara

2025幎11月27日

MFIVE AB からの回答

Vad tråkigt att du fått en skadad vara, det ber jag om ursÀkt för. Skicka gÀrna ett mejl med ditt ordernummer och en bild till support@mfive.se
så hjÀlper vi dig att lösa det så snabbt som möjligt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。