Utilfredsstillende. Lavt serviceniveau. DÃ¥rlig attitude.
I forbindelse med en stÞrre husrenovering hyrede jeg MG Eltekniq til fÞlgende opgaver:
- Tilslutning af ovn.
- Etablering af nye kontakter i entré, stue og kÞkken samt demontering af kabler i vÊgge, som skulle nedtages.
- Afmontering af en luft-til-luft-varmepumpe med henblik på genanvendelse et andet sted.
Oplevelsen har overordnet vÊret yderst utilfredsstillende.
Ved den fÞrste aftale (ovn og kontakter) stod jeg klar kl. 07.00 som aftalt, men ingen dukkede op. Jeg havde taget fri fra arbejde for at kunne vÊre til stede.
Kl. 08.45 ankom lÊrlingen, hvorefter han måtte kÞre til et lager for at hente helt basale materialer. Opgaven var beskrevet på forhånd, og kÞretiden blev efterfÞlgende faktureret som montÞrtimer.
Jeg var ikke hjemme, da MG Eltekniq forlod adressen, men da jeg kom hjem, kunne jeg konstatere, at arbejdet ikke var fÊrdigt. Jeg blev ikke kontaktet og måtte selv tage initiativ til at hÞre nÊrmere. Dette var en gennemgående ting. Fik intet af vide uden at ringe selv.
Herefter fik jeg besked om, at de fÞrst havde mulighed for at fortsÊtte arbejdet 14 dage senere.
Indehaveren blev meget fortÞrnet over, at jeg fandt dette utilfredsstillende. Havde jeg på forhånd vidst, at en relativt simpel opgave ville blive trukket ud over flere uger, havde jeg naturligvis valgt en anden leverandÞr, da tidsplanen for renoveringen var hÞjt prioriteret.
Jeg blev gentagne gange spurgt, "hvem han skulle smide under bussen", når vores opgave var så vigtig. Jeg fik også at vide, at "elektrikerarbejde kommer i rul", hvilket efter min opfattelse betyder, at opgaver ikke nÞdvendigvis fÊrdiggÞres, fÞr man påbegynder eller fortsÊtter andre steder.
Da lÊrlingen fortsatte arbejdet 10 dage senere, dukkede han op uden forudgående orientering. I forbindelse med arbejdet brÊkkede han loftsbeklÊdning i stykker for at gÞre installationen af en kontakt nemmere, da han antog, at vi skulle have Troldtekt-lofter. Vi havde imidlertid planer om at bevare det originale loft og har efterfÞlgende vÊret nÞdt til at kÞbe en ny beklÊdningsplade som fÞlge af skaden.
En anden dag kom jeg hjem til en afmonteret luft-til-luft-varmepumpe, som lå ude i haven. Der sad stadig kabler i vÊggen, som blot var klippet over på begge sider af husmuren.
Pumpen var nyserviceret og skulle genopsÊttes i vores garage.
KÞlemiddelrÞrene på pumpen var klippet over i stedet for afmonteret korrekt. Service-/afspÊrringsventilerne var heller ikke afdÊkket eller tapet til for at forhindre snavs og fugt i at trÊnge ind i anlÊgget. En anden virksomhed har efterfÞlgende gennemgået varmepumpen og vurderet, at det som fÞlge af MG Eltekniqs arbejde ikke lÊngere er rentabelt at genbruge den.
Vi er derfor nÞdt til at investere i en ny varmepumpe.
Samlet set kan jeg ikke anbefale MG Eltekniq. Jeg er meget skuffet over både forlÞbet, kommunikationen og kvaliteten af det udfÞrte arbejde.
(ForlÞb: marts-april 2025)