レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

MGG Express anlitade Early Bird som transportör. Early Bird hÀvdar att de levererat paketet vilket de inte har. Jag har port dÀr man måste ha nyckel för att komma in så det hela Àr ytterst suspekt.

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde tvÃ¥ vapes i januari tror jag och jag har fÃ¥tt flera SMS frÃ¥n early bird att dem inte kunde leverera paketet för dem inte kom Ã¥t brevlÃ¥dan men man kommer Ã¥t den jÀtte enkelt. Och sen har... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fick information om orderbekrÀftelse frÃ¥n Nordic glow. De hade lagt pÃ¥ 2 produkter som jag inte bestÀllt. NÀr jag mailade Nordic glow om det fick jag inget svar. Nu har jag fÃ¥tt en leverans frÃ¥n 4px c... もっず芋る

1.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

MGG express2/early bird

Jag bestÀllde två vapes i januari tror jag och jag har fått flera SMS från early bird att dem inte kunde leverera paketet för dem inte kom åt brevlådan men man kommer åt den jÀtte enkelt. Och sen har early bird sjÀlv skrivit att om dem inte kan leverera paketet så skickar dem de till nÀrmsta ombud. Men nÀ de har dem inte gjort och jag har kontaktat företaget jag bestÀllde ifrån var mitt paket Àr men dem har börjat ignorera mina meddelanden. Jag jag har till och med inte fått tillbaka mina pengar för mitt paket blev avbrutet

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Skickar varor från Kina men de har

Skickar varor från Kina men de har ingen mail som fungerar och inget telefonnummer / skulle skicka bild på förstörd vara i paketet men det gick inte de tar inte ansvar för transporten tydligen så ett par lÀsglasögon med böjd skalm bara att slÀnga.

2026幎1月9日

Bucklor på plåtburkar

Köpte 6 st små röda hjÀrtformade plåtaskar för godis att ge bort. Alla burkarna hade bucklor!! De var inte separerade i paketet, och hade alltså blivit klÀmda i hanteringen någlnstans på vÀgen. Urdåligt! Vet inte om jag kan reklamera, meb ska göra ett försök. Så dåligt skött!

2025幎11月6日

Varning

MGG Express påstås ha leveret ett paket till Earlybird, som Earlybird påstår sig ha levererat till min dörr. Earlybird aviserade paketet 1,5 tim efter leverans. Inga foton. Inget bevis..Ingen möjlighet att få tillbaka pengarna för varan jag aldrig mottog.

2025幎10月9日

BestÀllde från Fina Fynd i Helsingborg

BestÀllde frÃ¥n Fina Fynd i Helsingborg. Anade inte att varan skickas frÃ¥n andra sidan jordklotet. BestÀllde den 2/10 och nu den 13/10 har skiten inte en nÃ¥tt svensk grÀns. Uselt och medvetetet mörkat varifrÃ¥n man levererar. Är i skrivande stund inte sÀker pÃ¥ om Fina Fynd Àr ett företag med Àrligt uppsÃ¥t.

2025幎10月13日

Usla

Så illa packad att kartongen till hörlurarna ser ut att vara illa behandlade second hand. Kul nÀr man ska ge bort i present.

2025幎9月12日

LÆS LÆS LÆS LÆS LÆS LÆS

LÆS LÆS LÆS LÆS LÆS LÆS LÆS!!!!!!!!!!!!!
Min mor har brugt 1000 kr inde på den her hjemmeside igennem Facebook. Det var birkenstocks hun havde bestilt tre par af, alle tre par var tre helt forskellige sko fra forskellige mÊrke og ihvertfald ikk brikenstocks. Det er Kina vare alt er fake derinde. Kan simpelthen ikke forstå hvordan de forsat får lov til at sende pakker ud af dao. Hvordan er dette ikke blevet anmeldt. Hjemmesiden kan hun hverken finde eller komme ind på lÊngere, og de svare ikke på nogen af de mails vi har skrevet omkring returning. Tydeligvis har ingen haft gode oplevelser med dem det her er noget scam og håber virkelig ikk andre mennesker hopper i fÊlden som min mor gjorde. Det trist at se hende vÊre ked af at blive snydt for 1000 kr, de penge hun arbejder hårdt for hver eneste dag. Pls luk dette firma ned!!!!

2025幎7月27日
5぀星のうち1の評䟡

Now I will get the full amount back. Pickallpop sÀnde fel baddrÀkt, de vill inte skicka rÀtt eller betala hela beloppet tillbaka. mig HÀr en resumé av hur mitt Àrende sköts

HÀr en resumé av hur mitt Àrende sköts. Pickallpop sÀnde mig en helt annan bikini Àn den jag bestÀllt.
Blir tokig.
"Dear Sir,

as I already wrote several times now it is your responsibility to pay me the full amount of 41,99 USD back to my account and your responsibility to send me a prepaid delivery envelope to send the WRONG swim suit you sent to me back to you. I have NOT accepted a 35% payment. Why should I??? Nor 40%!
I accept only 100% back.

I now loose a lot of work time by having to continue this matter with you AND you offered 35%??? which means I also loose 65%!!!

You sent the wrong item.
You call this a compensation???
A compensation = you pay me the full amount back PLUS more. That is a compensation. I wrote that early on.
You started by offering 15%, such a joke.

Do your job!
Thanks again.

If you send me the correct swim suit now, I will be satisfied.
Ingela

Now after contacting the main seller and Paypal the seller will pay me the full amount. Great! Thanks for that. I still do not know how to send the wrong item back as I will not pay the delivery but am awaiting a prepaid envelope from the seller.

2025幎6月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ