MGG Express anlitade Early Bird som transportör. Early Bird hÀvdar att de levererat paketet vilket de inte har. Jag har port dÀr man måste ha nyckel för att komma in så det hela Àr ytterst suspekt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag bestÀllde tvÃ¥ vapes i januari tror jag och jag har fÃ¥tt flera SMS frÃ¥n early bird att dem inte kunde leverera paketet för dem inte kom Ã¥t brevlÃ¥dan men man kommer Ã¥t den jÀtte enkelt. Och sen har... ãã£ãšèŠã
Fick information om orderbekrÀftelse frÃ¥n Nordic glow. De hade lagt pÃ¥ 2 produkter som jag inte bestÀllt. NÀr jag mailade Nordic glow om det fick jag inget svar. Nu har jag fÃ¥tt en leverans frÃ¥n 4px c... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MGG Express anlitade Early Bird- ingen leverans
MGG express2/early bird
Jag bestÀllde två vapes i januari tror jag och jag har fått flera SMS från early bird att dem inte kunde leverera paketet för dem inte kom åt brevlådan men man kommer åt den jÀtte enkelt. Och sen har early bird sjÀlv skrivit att om dem inte kan leverera paketet så skickar dem de till nÀrmsta ombud. Men nÀ de har dem inte gjort och jag har kontaktat företaget jag bestÀllde ifrån var mitt paket Àr men dem har börjat ignorera mina meddelanden. Jag jag har till och med inte fått tillbaka mina pengar för mitt paket blev avbrutet
Vidriga klåpare
Totalt vÀrdelösa Vidriga klåpare. LÀgg ner verksamheten!!
Fick en avisering om att early birdâŠ
Fick en avisering om att early bird levererat mitt paket. Fanns inget paket i brevlådan Àndå står det att det levererats. Verkar vara ett oseriöst företag
Skickar varor frÃ¥n Kina men de harâŠ
Skickar varor från Kina men de har ingen mail som fungerar och inget telefonnummer / skulle skicka bild på förstörd vara i paketet men det gick inte de tar inte ansvar för transporten tydligen så ett par lÀsglasögon med böjd skalm bara att slÀnga.
Otroligt dÃ¥liga plasten luktar ClarionâŠ
Otroligt dåliga plasten luktar Clarion med svart mögel å min vara var hjÀte blöt och packet var helt buckligt
BestÀllde ett par skor som ocksÃ¥ kom iâŠ
BestÀllde ett par skor som också kom i tunn plast, utan retursedel, ingen orderbekrÀftelse. Vet ej hur man ska returnera pga för liten storlek.
Min vara var direkt inslagen med tunnâŠ
Min vara var direkt inslagen med tunn plast. Inget som skyddade varan. I te heller Àr det någon fraktsedel eller faktura eller någonting med. Sommen bonus har jag inte ens fått en orderbekrÀftelse nÀr jag handlade varan och kan inte ens reklamera den nu.
Bucklor på plåtburkar
Köpte 6 st små röda hjÀrtformade plåtaskar för godis att ge bort. Alla burkarna hade bucklor!! De var inte separerade i paketet, och hade alltså blivit klÀmda i hanteringen någlnstans på vÀgen. Urdåligt! Vet inte om jag kan reklamera, meb ska göra ett försök. Så dåligt skött!
Hantlangare till scamföretaget ElsaâŠ
Hantlangare till scamföretaget Elsa Stockholm, ett kinesiskt drop-shipping företag vars affÀrsidé Àr att sprida kinesiska varor över Sverige och inte följa svensk lagstiftning vad gÀller returpolicy samt god marknadsföring. Ni borde skÀmmas!!!!
Varning
MGG Express påstås ha leveret ett paket till Earlybird, som Earlybird påstår sig ha levererat till min dörr. Earlybird aviserade paketet 1,5 tim efter leverans. Inga foton. Inget bevis..Ingen möjlighet att få tillbaka pengarna för varan jag aldrig mottog.
BestÀllde från Fina Fynd i Helsingborg
BestÀllde frÃ¥n Fina Fynd i Helsingborg. Anade inte att varan skickas frÃ¥n andra sidan jordklotet. BestÀllde den 2/10 och nu den 13/10 har skiten inte en nÃ¥tt svensk grÀns. Uselt och medvetetet mörkat varifrÃ¥n man levererar. Ãr i skrivande stund inte sÀker pÃ¥ om Fina Fynd Àr ett företag med Àrligt uppsÃ¥t.
jag har inte bestÀllt nÃ¥got och detâŠ
jag har inte bestÀllt något och det finns ingen att kontakta . vad gör man. bestÀllde ett gratisprov. och det fungerar inte. har nu fått ett paket som jag inte vet vad jag ska göra med. att returnera går ju inte. för det finns ingen att returnera det till.
Rent bedrövliga varor ,kom dessutomâŠ
Rent bedrövliga varor ,kom dessutom till fel stad,måste betala frakt dÀrifrån hem till min by!
Finns ingen likhet med original varorna
Hur returnerar jag?
Usla
Så illa packad att kartongen till hörlurarna ser ut att vara illa behandlade second hand. Kul nÀr man ska ge bort i present.
Sluta med att skicka o ombesörjaâŠ
Sluta med att skicka o ombesörja företag från Kina som sÀljer kopior från Bla Souv
LÃS LÃS LÃS LÃS LÃS LÃSâŠ
LÃS LÃS LÃS LÃS LÃS LÃS LÃS!!!!!!!!!!!!!
Min mor har brugt 1000 kr inde på den her hjemmeside igennem Facebook. Det var birkenstocks hun havde bestilt tre par af, alle tre par var tre helt forskellige sko fra forskellige mÊrke og ihvertfald ikk brikenstocks. Det er Kina vare alt er fake derinde. Kan simpelthen ikke forstå hvordan de forsat får lov til at sende pakker ud af dao. Hvordan er dette ikke blevet anmeldt. Hjemmesiden kan hun hverken finde eller komme ind på lÊngere, og de svare ikke på nogen af de mails vi har skrevet omkring returning. Tydeligvis har ingen haft gode oplevelser med dem det her er noget scam og håber virkelig ikk andre mennesker hopper i fÊlden som min mor gjorde. Det trist at se hende vÊre ked af at blive snydt for 1000 kr, de penge hun arbejder hårdt for hver eneste dag. Pls luk dette firma ned!!!!
Now I will get the full amount back. Pickallpop sÀnde fel baddrÀkt, de vill inte skicka rÀtt eller betala hela beloppet tillbaka. mig HÀr en resumé av hur mitt Àrende sköts
HÀr en resumé av hur mitt Àrende sköts. Pickallpop sÀnde mig en helt annan bikini Àn den jag bestÀllt.
Blir tokig.
"Dear Sir,
as I already wrote several times now it is your responsibility to pay me the full amount of 41,99 USD back to my account and your responsibility to send me a prepaid delivery envelope to send the WRONG swim suit you sent to me back to you. I have NOT accepted a 35% payment. Why should I??? Nor 40%!
I accept only 100% back.
I now loose a lot of work time by having to continue this matter with you AND you offered 35%??? which means I also loose 65%!!!
You sent the wrong item.
You call this a compensation???
A compensation = you pay me the full amount back PLUS more. That is a compensation. I wrote that early on.
You started by offering 15%, such a joke.
Do your job!
Thanks again.
If you send me the correct swim suit now, I will be satisfied.
Ingela
Now after contacting the main seller and Paypal the seller will pay me the full amount. Great! Thanks for that. I still do not know how to send the wrong item back as I will not pay the delivery but am awaiting a prepaid envelope from the seller.
Fick fel vara
Fick fel vara, vet ej hur jag returnerar eller får rÀtt. Står bara SHIYI-168 , fattar inte hur man kontaktar dem
BestÀlde borrmaskin fick örhÀngen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹