MHS Media | Specialisten in webdesign レビュー 39

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vreselijk bedrijf, Ze zitten 4 van mijn mails te benaderen met allemaal verhaaltjes die helemaal nergens op slaan, een grote oplichtingspartij denk erom iedereen!! Ze hebben ook een vriend van m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na een aantal wensen kenbaar gemaakt te hebben werd het tot de laatste puntjes netjes en zorgvuldig uitgewerkt. Daardoor ziet onze website er weer flitsend fris en professioneel uit! Erg klant vrie... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

MHS is heel professioneel in hun aanpak en persoonlijk tegelijk. Ik voelde mijn wensen goed gehoord en door de kennismaking leek het alsof MHS precies wist wat ik wilde. Dat maakte het een fijn en mak... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ウェブデザイナー

当該企業による記述

MHS Media is een webdesign bedrijf die zich focust op conversie gerichte websites die er goed uit zien.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Wij zijn blij met de samenwerking…

Wij zijn superblij met de samenwerking met deze mannen! Vanaf het begin verliep alles soepel en snel, met duidelijke en fijne communicatie. Ze dachten goed mee en wisten onze ideeën perfect om te zetten in een prachtige website. Wat wij heel fijn vonden, is dat we de voortgang precies konden blijven volgen en heel eenvoudig feedback konden geven.

2025年6月12日

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Bedankt voor je mooie review Stan!

Mooie website neergezet

Mooie website neergezet. Afgelopen jaar veel nieuwe klanten via de website mogen verwelkomen

2025年6月10日

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Fijn om te horen Carla, het was een tof project!

5つ星のうち5の評価

MHS heeft voor ons een supermooie…

MHS heeft voor ons een supermooie website gemaakt. Ze denken ook mee tijdens het ontwikkelen van de website aan onze wensen. Het hele proces was snel en soepel verlopen. Er wordt ook nog steeds contact gehouden over de onderhoud van de website.

2025年5月15日

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Bedankt Izo, jij ook bedankt voor de chiptuning!

5つ星のうち5の評価

Wij zijn super goed geholpen door MHS…

Wij zijn super goed geholpen door MHS media, zij hebben onze site duurzame-montage.nl erg mooi gemaakt. Ook als wij dingen aangepast willen hebben, doen zij dit gelijk!

2024年10月1日

Dankjewel Darnell!

5つ星のうち4の評価

Wij zijn ontzettend blij met MHS Media

Wij zijn ontzettend blij met MHS Media, ze hebben voor ons een hele mooie website gemaakt, ze houden van korte lijntje en de communicatie is laagdrempelig.

Echt een aanrader voor diegene die nog een website willen laten maken.

2025年1月24日
5つ星のうち5の評価

Professioneel en to the point

Ik kende MHS Media niet, maar hun bericht viel op tussen de rest, inhoudelijk, concreet en goed onderbouwd.

Ze bleven op een nette manier opvolgen, wat ik erg professioneel vond. Inmiddels zijn we in gesprek en ik ben positief verrast. Fijn om te merken dat er een keer echt wordt meegedacht!

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Bedankt Jozef, fijn om te horen!

Vakbekwaam

MHS Media heeft voor ons een prachtige website gebouwd met oog op groei en overtuigingskracht. Ook de nazorg zoals aanpassingen en toevoegingen is snel en accuraat. Ik zal ze dan ook zeker aanraden!

2025年3月1日

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Bedankt Arjen, mooie website is het geworden!

5つ星のうち5の評価

Super tevreden met onze nieuwe website!

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met MHSmedia voor het bouwen van onze website. Vanaf het eerste contactmoment werd er goed geluisterd naar onze wensen en ideeën, en die zijn op een hele duidelijke en visueel sterke manier vertaald naar een professionele site.

Ze denken mee, reageren snel en weten echt wat ze doen. Ook aanpassingen achteraf worden netjes en zonder gedoe opgepakt. Wat ons betreft is MHSmedia een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en toegankelijke partij voor webdesign.

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Super bedankt Jarno, tof om te horen!

5つ星のうち5の評価

Superstrak design en development!

Wat een top werk heeft Morris met zijn team geleverd! Superstrak design en development, echt professioneel en alles klopt gewoon tot in de puntjes. De samenwerking met MHS Media verliep echt soepel en snel. Communicatie was helder en als er iets was, stonden ze direct voor me klaar. Echt een aanrader!

5つ星のうち5の評価

Voor mij was het een speciale ervaring

Voor mij was het een speciale ervaring. Mijn website was oorspronkelijk gebouwd door mijn kleinzoon die in een opleiding zat bij mediacollege. Ik wilde hem graag laten upgraden door MHS Media, maar zoveel mogelijk met behoud van de originele layout. Dat is helemaal gelukt, hij ziet er perfect uit en de oorspronkelijke kleuren enz zijn behouden gebleven. Erg blij met jullie!

2025年5月28日

Sturen continu Spam emails

Sturen continu spam emails om mijn website te verbeteren die ik niet heb. Oplichters!

2025年4月1日

Hoi Fernando,

We zouden graag contact met je willen opnemen betreft je review, wat is je email adres? Of kan je mailen naar morris@mhsmedia.nl?

5つ星のうち5の評価

MHS media (Het echte bedrijf)

MHS media (Het echte bedrijf)

Heeft mij een keurige mail gestuurd, waarin ze gepast vragen of ik geïnteresseerd ben ik het aanpassen van mijn site. Ze noemde mijn bedrijf bij naam.
Mijn eerste site heb ik zelf gebouwd, daardoor heb ik voor de basis niet echt een website bouwer nodig. Ze hebben mij super geholpen met het bouwen van een site waar ik heel tevreden over ben.

2025年2月24日

MHS Media | Specialisten in webdesign からの回答

Bedankt voor je review Cathy!

5つ星のうち5の評価

Mailen dat ze mijn website tegenkwamen…

Nav reactie van MHS mijn review aangepast. De mail is afkomstig van een ander domein nl. mhswebsite.com

------------------
Mailen dat ze mijn website tegenkwamen en dat ze suggesties hebben op deze te verbeteren.
Heel knap, want ik heb geen website!

Nu alweer 2e reminder dat ze willen bellen.

2025年2月25日
5つ星のうち1の評価

Zijn erg stalkerig en blijven je mails…

Zijn erg stalkerig en blijven je mails sturen. Super vervelend.

2025年1月9日

Hoi Kelly,