レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Michelle Hviid Brix Har endnu engang skrevet en fantastisk bog Slet Heidi er umulig at lÊgge fra sig, man mÃ¥ bare hÞre mere af hendes fortÊlling om hendes oplevelser som barn, ung mor, familie osv. n... もっず芋る

Har lige lÊst slet Heidi og kÊmpe anbefaling. Endnu en vedkommende og AUTENTISK bog fra Michelle. Michelle har en fantastisk mÃ¥de at skrive pÃ¥, man fÞler man kender hende og kan genkende meget af sig... もっず芋る

Michelle har gjort det igen. Slet Heidi er en bog man ikke med vilje, lÊgger fra sig. Tak Michelle, for at vÊre Ã¥ben omkring et dysfunktionelt forhold. Med hÃ¥bet om at det giver styrke til andre kvind... もっず芋る

Hvor er den 6. stjerne nÃ¥r man skal bruge den? 😊 Har brugt 5 dage pÃ¥ det mest geniale retreat hos Michelle i Riogordo, hvor alt gik op i en hÞjere enhed ✹ FuldstÊndig magelÞst med trÊning med dy... もっず芋る

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

En virkelig smuk og unik oplevelse

Du får et kÊrligt los bagi som vi alle kan have brug for, for at udvikle os og blive en gladere version af os selv.
Michelle er på alle måder en ener og gÞr tingene på sin helt egen måde og jeg er vild med det.
GÞr noget godt for dig selv og book et retreat - det kommer du ikke til at fortryde.

Og et tak til alle de skÞnne kvinder jeg har delt denne helt specielle oplevelse med.

2024幎9月4日
自発的なレビュヌ

LÊrerigt retreat i skÞnne omgivelser

Jeg er netop hjemvendt fra det mest fantastiske retreat hos Michelle Hviid i de smukkeste rammer i hendes skÞnne villa. Jeg har mÞdt 12 skÞnne kvinder, fÃ¥et det mest lÊkre og spÊndende mad lavet af Vivian og Michelle, massage, trÊning, gÃ¥ture, svÞmmeture, gode og dybe snakke og masser af grin - ja hvad mere kan man Þnske sig. Michelle er et meget kÊrligt og givende menneske, som man fÞler sig tryg ved ❀ - hun har om nogen levet livet modigt. Det har vÊret sÃ¥ lÊrerigt for mig, og jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale det. Jeg er meget taknemmelig 🙏🏻

2024幎9月7日

What happens in Riogordo, stays in Riogordo

Men det, der sker, er rÞrende, vildt og så fyldt med erkendelser og livsklogskab, at man rejser hjem med en mental kuffert så fuld, at man slet ikke forstår, at alt det kan ske på så få dage.

TAK, Michelle, for at invitere os ind i dit hjem, dele ud af dine erfaringer og give os sÃ¥ mange grin og tÃ¥rer, som jeg sjÊldent, nej aldrig, har prÞvet fÞr. Tak for at skabe rammen om vilde samtaler mellem kvinder der stÃ¥r et sted midt i livet og trÊnger til at komme vÊk fra ‘midt imellem’, mÊrke efter, blive tydelige og fÃ¥ rykket pÃ¥ ‘det, der stÃ¥r og blinker’.

Tak for muligheden for at mÞde sådan en flok fantastiske kvinder, der på få dage blev til fortrolige vidner med en meget unik oplevelse sammen!

“Jeg er lidt mere menneske, lidt mindre maskine” ❀

2024幎9月10日

Tak er kun et fattigt ord ❀

Tak er kun et fattigt ord ❀

Er lige hjemvendt med dobbelt bagage i form af oplevelser og nye venskaber!
Jeg tÞr godt love at dette vil vÊre vendepunktet i dit liv, hvis du sÞger en “ny” vej.
Jeg tÞr også love at du kommer hjem med 12 nye venskaber, hvis du kan rumme det i dit liv.
Til sidst tÞr jeg love dig, at du får rÞrt lattermusklerne, at du nok også kommer til at fÊlde en tåre, og at du med garanti får indsigt i tanker, fÞlelser og oplevelser som du ikke har mÊrket, eller prÞvet fÞr.

Jeg har aldrig udfordret mig selv så meget på 4 dage, og NYDT det, som jeg har gjort i de varmeste omgivelser, helt privat ved Michelle ❀
Jeg har i den grad fÞlt mig velkommen, hÞrt, og set ❀

TAK til alle de skÞnne kvinder som var med til at gÞre min oplevelse helt unik!
TAK Michelle for at lÊgge hus, sjÊl og hjerte til !
TAK Vivian for dejlig mad!

TAK bare TAK ❀

2024幎9月8日

Michelles retreat er livsforandrende

Michelles retreat er livsforandrende. Hun har en evne til at omsÊtte andres fÞlelser og tanker, sÃ¥ de fÞler, sig i stand til at se egne vÊrdier lysende klart. Hun skaber et magisk rum med sin tydelige, autentiske og kÊrlige vÊremÃ¥de, hvor der er plads til alle, og hvor man bliver forundret over, hvor let det er at Ã¥bne op. Rammerne er vidunderlige og organiseringen er gennemtÊnkt til mindste detalje. Vivian laver fantastisk sund og ualmindelig velsmagende mad. Jeg har fÃ¥et sÃ¥ meget med hjem til resten af mit liv, tak🙏❀

2024幎9月7日

Fantastisk ophold

Skynd jer at booke - I vil ikke fortryde det.

Vi ankom til et hus med autentisk gÊstfrihed, hvor det hurtigt fÞltes som en reunion med gamle venner man ikke havde set i lang tid. For vores tilfÊlde, nu nye venner vi kommer til at se i fremtiden.
I de smukkeste rammer blev vi forkÊlet på alle punkter.
Morten og Michelle modtager dig med en åbenhed der ikke kan beskrives og du er ikke i tvivl om, at de nyder at have gÊster.

Det vil vÊre helt forkert, ikke at nÊvne den lÊkre mad der på smukkeste vis blev serveret 3 gange daglig i de smukkeste rammer. Samt det store tagselv-bord af hvad man måtte Þnske sig.

Det var svÊrt at forlade -og for vores tilfÊlde fortsÊtte ferien rundt i Andalusien.

2024幎8月22日
自発的なレビュヌ

Et overflÞdighedshorn af forkÊlelse!

Kan en forkÊlelsesweekend hos Michelle og Morten virkelig leve op til det billede, vi får på Michelle's SoMe? Ja, det kan den - og mere til!

Nu, dagen efter vi er kommet hjem, virker den seneste lange weekend på La Cepa som et overflÞdighedshorn af lÊkkerhed, velsmag, hygge, afslapning, latter, anekdoter og gode samtaler med nye mennesker, der med ét fÞltes som den go'e gamle vennegruppe.

Michelle og Morten er Êgte det skÞnneste vÊrtspar i det smukkeste hjem. Autentiske, nede på jorden, detaljeorienterede kokke og Êstetikere - og helt afsindigt underholdende!

Kort og godt får retreatet en kÊmpe anbefaling fra os begge!

TAK og på gensyn❀

PS: Jeg har fået et akut opstået behov for at tage til Marrakech og kÞbe nye skåle, fade og puder:)

2024幎8月26日

ForkÊlelsesweekend i Riogordo

SÃ¥ er vi landet tilbage i Danmark med rygsÊkken fuld af nye dejlige minder fra forkÊlelses weekend i Riogordo. ☀😀
De ligger der og vil helt sikkert blive taget frem og genoplevet mange gange. ❀
Tak for dejlig mad serveret med så meget umage og kÊrlighed. Tak for de dejligste omgivelser til opsamling af minderne.
Der var et dejligt rum til “blot” at vÊre! Mixet med dejlige grin sammen med jer andre. Syntes vi var en dejlig “gruppe” som var gode sammen. TÊnk at sÃ¥dan noget kan ske pÃ¥ sÃ¥ tilfÊldig basis. 🌟

Men sluttelig en kÊmpe og hjertevarmt tak til Morten og dig for at få ideen til sådan en måde at leve en lille del af de dage vi har tilbage af vores liv - for som vi talte om - vi ved ikke hvornår det er slut - så livet skal LEVES - og vi har hver vores måde at gÞre det på - og det i sig selv er befriende. ❀

2024幎8月23日
自発的なレビュヌ

ForkÊlelse helt ind i sjÊlen.

Forestillingen om en forkÊlelsesweekend hos Michelle og Morten blev 147% indfriet.
Man kan ikke forestille sig mere hjertelige og omfavnende mennesker. De byder os velkomne i deres hjem, som hvis vi var gamle venner.
De fantastiske rammer kan ikke beskrives med ord, og billeder lever ikke helt op til virkeligheden.
Vi har haft en fabelagtig weekend med virkelig lÊkker mad og masser af grin.
Vi har allerede booket en weekend hos dem om et år, og vi glÊder os til at komme tilbage.
Som man vil sige i Nordjylland: “Det var nogenlunde” ;-)

2024幎8月26日

Kan ikke beskrives. Skal opleves🌟

Umiddelbart skulle man tro Michelle er en High society kvinde fra Gentofte, men hun er det mest “hÞjtflyvende” jordnÊre menneske, hvor en skovl er en skovl og en spade er en spade - ja man skulle nÊsten tro hun var jyde😉😂🀣
TAK for et uforglemmeligt retreat. Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med, men ikke dette. KÊmpe menneskelig indsigt, endnu stÞrre spark i rÞ  og enormt omsorg🙏❀
Ikke at forglemme den ubeskrivelige bevÊrtning med ALT hvad hjertet begÊr😋
Omgivelserne var som i Spies reklamerne
- et sted man ALDRIG vil hjem fra. Forståeligt i elsker det sted. Det er ubeskriveligt smukt og billeder
Jeg kan kun varmt anbefale alle, der vil sig selv det bedste at tage afsted.
Det har vÊret en MEGET positiv overraskelse.
Jeg troede f
me ikke på det. MEN det er for vildt!!!

2024幎5月23日
自発的なレビュヌ

Det bedste, du kan give dig selv

Jeg er lige kommet hjem fra et uforglemmeligt retreat hos Michelle Hviid i Riogordo.

Jeg har aldrig i mit liv boet et smukkere sted og blevet så forkÊlet.

Michelle Hviid havde allieret sig med Vivian og Christina, og sammen sÞrgede de for, at alle vores sanser blev mÊttet.

SÞde Vivian stod i kÞkkenet og diskede op med de lÊkreste retter, som blev nydt på terrassen med udsigt over bjergene.

Christina sÞrgede med smittende energi for, at vi fik pulsen op flere gange om dagen. Hun er en virkelig god og inspirerende trÊner.

Michelle bÞd os med stor gÊstfrihed ind i sit hjem, hvor der i lÞbet af de fem dage blev dannet et stÊrkt og fortroligt fÊllesskab.

Michelle er en dygtig coach og facilitator, som med sin egen åbenhed og Êrlighed formår at få skabt et nÊrvÊr, hvor alle tÞr dele ud af deres sårbarhed.

Med stor kÊrlighed rettede hun lygten mod steder, som hver enkelte af os ikke selv har kunnet få Þje på eller har haft modet til at se på - fÞr nu.

Det har på alle måder vÊret nogle givende og skÞnne dage fuld af grin og tåre og nye venskaber.

Jeg vil på det varmeste anbefale alle at tage med på et af Michelle Hviids retreats. Det er den bedste gave, du kan give dig selv eller en du holder af,

2024幎4月25日
自発的なレビュヌ

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Det bedste jeg har gjort for mig selv!
Jeg er lige kommet hjem fra et retreat hos Michelle i Riogordo. Og jeg er fuldstÊndig blÊst bagover. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Michelle har formÃ¥et at skabe det vildeste fri rum med utrolig hÞjt til loftet. Man fÞler sig sÃ¥ hjertelig velkommen fra fÞrste Þjeblik. Jeg fÞler mig meget priviligeret over at ha fÃ¥et den her oplevelse sammen med 12 andre skÞnne og spÊndende kvinder. Som jeg ikke kendte pÃ¥ forhÃ¥nd, men der gik ikke mange timer fÞr vi havde knyttet et bÃ¥nd. Tusinde tak Michelle, for at dele ud af din viden og erfaring, og for at komme med gode rÃ¥d og kÊrlige spark i r
. Tak til Christina for fantastisk og benhÃ¥rd trÊning og tak til Vivian, for at lave det lÊkreste mad til os med alle de bedste rÃ¥varer. Jeg er sjÊldent blevet sÃ¥ forkÊlet og jeg er kommet hjem med fornyet energi. Jeg har allerede meldt mig pÃ¥ til nÊste Ã¥r igen. Alle burde oplevet det her.

2024幎4月17日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse, både for krop, sjÊl og sind

Jeg var i sidste uge på retreat i Rio Gordo hos Michelle Hviid.
Det var en helt fantastisk oplevelse. Udover workshops med Michelle havde vi flere daglige trÊninger med dygtige Christina Heick.

Vi blev forkÊlet med lÊkkert mad af skÞnne Vivian, som både sÞrgede for alle måltider samt snacks, frugt og alt hvad vi kunne drÞmme om.
På retreatet opstod et fÊllesskab i blandt alle deltagere som indbÞd til dybe snakke, sårbarhed og lyst til at dele og lytte.

Når Michelle skriver om retreatet, at det er fra Þverste hylde så må jeg give hende fuldstÊndig ret.
Et stort og taknemmeligt tak. Jeg håber ikke det er sidste gang jeg kommer på besÞg hos Michelle.

2024幎4月17日

Hvor er den 6. stjerne ?! 😊

Hvor er den 6. stjerne når man skal bruge den? 😊
FuldstÊndig magelÞst med trÊning med dygtige Christina flere gange om dagen, motivational speaks og workshops ved Michelle og forrygende mad der mÊttede alle sanser af Vivian ❀ Hvad Þnsker du mere??
Sikke en frirum, sikken lÊrdom, sikke en oase, sikke en energi man tager med hjem ☺
KÊmpe anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎4月23日

Just do it💪

Just do it💪
Hvis du vil topforkÊles i de smukkeste omgivelser og samtidig gÞre noget godt for både krop og sjÊl, så tag med på Michelles Retreat. Det er så gennemfÞrt og så fantastisk en oplevelse, at jeg under alle denne rejse.
Michelle tager imod med åbne arme og deler intelligent, hjertevarmt og direkte ud af sine egne ret vilde livserfaringer. Tak for din Êrlighed❀
Tak til Christina for dejlige udfordrende trÊningspas og mange Þmme muskler🙈.
Og Vivian for lÊkker lÊkker mad i alle regnbuens farver😋
Det der fuldender opholdet er helt klart det vildeste fÊllesskab, der opstÃ¥r mellem kursusdeltagerne, nÊrmest fra dag 1, selvom stort set alle er fremmede fra start. Jeg har i hvertfald mÞdt de vildeste, skÞnneste helt igennem fantastiske (og heldigvis ogsÃ¥ ganske “almindelige”) kvinder, som jeg har tÊnkt mig at bevare kontakten til fremover❀❀

2024幎4月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun godt at sige om retreatet

Jeg har kun godt at sige om retreatet, hvor der både var trÊning og personlig udvikling på programmet.
Maden var fantastisk, stedet er smukt og hjemligt, kvinderne var sjove og hudlÞst Êrlige. Alle dage gik med dybe samtaler, gode drinks, hård trÊning og refleksion hjulpet igang af Michelle.
Jeg er vild med det og jeg er sikker på, at det kan gÞre en forskel for mange.

2024幎4月21日
自発的なレビュヌ

MÃ¥den at tackle negativ kritik

Måden at tackle negativ kritik, med offentlig udskamning af anmelderen er noget tankevÊkkende. Det bekrÊfter faktisk alt hvad der står i anmeldelsen. Enhver virksomhed med respekt for sig selv bÞr som minimum lytte og respektere negativ feedback, istedet for at mobilisere et heppekor af fans for at modbevise det. Måske er der noget lÊring her? Det virker til at det er svÊrt at fylde retreatsne op, og det her stunt kan da kun give stof til eftertanke inden man hopper på.

2024幎3月15日

❀Unik oplevelse❀

Jeg kan slet ikke anbefale Michelles retreats i Riogordo nok.. ❀
Det har for mig vÊret en oplevelse, af de helt sÊrlige, der har sat sine spor i både hjerne og hjerte.
Oplevelsen er helstÞbt pÃ¥ en helt unik mÃ¥de, der kan vÊre svÊr at beskrive. Det der sker er intet mindre end magisk. Det mÃ¥ vÊre kombinationen af de smukke omgivelser i bjergene
huset der er autentisk, rustikt og meget personligt indrettet
det helt utroligt lÊkre mad vi konstant blev forkÊlet med..pool og udenomsarealer, der smukt indbyder til samvÊr og hygge, og vÊrelser hvor man kan putte sig, hvis man trÊnger til alenetid.
Sidst, og bestemt ikke mindst, formår Michelle på sin helt egne autentiske og umiddelbare måde, at få skabt et trygt rum hvor der er kÊrligt, Êrligt og meget hÞjt til loftet. Samtalerne som Michelle med stor respekt og indfÞlelse faciliteterede for os kvinder, omkring langbordet i den hyggelige stue, gav os mulighed for, at dele personlige og helt sÊrlige historier med hinanden..
Jeg kan simpelthen ikke fÃ¥ nok, og tager afsted igen til en “reunion” som Michelle har lavet for os, der allerede har vÊret afsted.
Såååå  kom afsted! det ka’ kun gÃ¥ for langsomt!
Kh Li-Lo❀

2023幎4月15日
自発的なレビュヌ

Vi gÞr det sgu igen, var SÅ skÞnt

Jeg fik den bedste (50 års 0-)) af min sÞster, et retreat hos Michelle i de vildeste og smukkest omgivelser i Riogordo. Vi var sammen med de skÞnnest kvinder, med det lÊkrest mad (tak Vivian) og dage med fuld fokus på OS. Bare vÊre der og hive stikket ud af leverpostejen og hammers hjul, give os tid til refleksion og ikke mindst til masser af gode snakke og grin. Min sÞtere og jeg er så vilde med konceptet at vi gÞr det igen. Vi skal mÞdes med en del af de skÞnne kvinder fra sidste år og nogle nye også.

Michelle deler så Êrligt ud af hendes eget liv, lytter og rummer andres historie. Hun er så fuld af krudt, ord og humor at man kun kan knuse elske hende.

2023幎6月1日

Balsam for sjÊlen

Overvejer du at deltage på én af Michelles Retreats i Malaga?
Michelles sted er virkelig skÞn – vÊk fra al hektisk ”turist-liv” – her er ro og hygge i lange baner og huset ”La Cepa” ligger med den mest fantastiske udsigt til bjerge og olivenmarker.
Michelle er helt unik. Hun guider, vejleder og rÃ¥der pÃ¥ sin helt egen AUTENTISKE mÃ¥de, som tager udgangspunkt i hendes eget liv og de oplevelser – pÃ¥ godt og ondt, som hun har haft igennem livet. Og hun er vigtigt af alt – hudlÞs Êrlig – uden nogen dikkedarer – man fÃ¥r serveret ”tingene” som de er og kan man ikke selv se, hvor ”skoen trykker” (HVIS den trykker), sÃ¥ hjÊlper hun pÃ¥ fornemste vis. Jeg fÞlte mig pÃ¥ intet tidspunkt ”udstillet og/eller irettesat” – det sker alt sammen i ORDENTLIGHED og sidst men ikke mindst med empati og indlevelse fra Þvrige kursusdeltagere – med 100% respekt for DIG – OGSÅ hvis du allerede lever et dejligt og sorglÞs liv – pÃ¥ La Cepa er der plads til alle.
Sidst men ikke mindst – maden var himmelsk. Vi blev forkÊlet dagen lang af ”Vivians KÞkken” pÃ¥ La Cepa.
SÅ kom NU af sted – du fortryder kun, at du ikke tog beslutningen lidt fÞr . . .

2023幎9月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ