3.1

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super fint....

Super fint....
Blev taget godt imod selv uden tidsbestilling.
Flink at snakke med.... Lige ud af posen.
Hverken fÞrste eller sidste gang jeg kommer der.

2025幎6月19日

DÃ¥rlig oplevelse

Jeg har i februar 2025 kÞbt en bil.
Den er nysynet ved Middelfart Ny Bilsyn / Martin Dalin.

Efter gennemgang, må vi erkende, at det syn kan vÊre svindel, og at den bil aldrig skulle have vÊret synet.
Kan også se at flere andre har haft samme oplevelse med dette firma på Trustpilot.

Ved gennemgang af bilen har vi blandt andet opdaget fÞlgende.
2 forskellige dÊk typer (sommer / vinter)
Bremse kaliber uden bremseklodser (venstre forhjul)
Ankerplade hÞjre baghjul mangler.
Lejer og bÞsninger foran og bagved gennemtÊret / rustet op.
BÊrearme og bagbro gennemtÊret / rustet op.

Det kan simpelthen ikke lade sig gÞre, at den bil var i orden en måned forinden - Det er svindel på hÞjt på plan.

Efter opfordring fra fÊrdselsstyrelse, har jeg anmeldt ham til politiet, og opforder alle med samme oplevelse til at gÞre dette samme.

2025幎1月21日
自発的なレビュヌ

Jeg syntes ikke dette er stedet at kÞre

Jeg syntes ikke dette er stedet at kÞre hen vis man skal have synet bil, motorcykel eller lign... Jeg skulle have synet min motorcykel, og vedkommende sagde direkte: "Den gider jeg ikke kigge pÃ¥!" Han mente der var en masse problemer. Bl.a. var det forkert Ã¥rstid ("Jeg gider ikke kÞre i det her vejr!"), han synede ikke lÊngere motorcykler (for mange nye regler, Ã¥benbart!), og kun forhandlere var velkomne, selvom deres hjemmeside siger noget andet... Han var mega flabet og sagde, at jeg bare kunne kÞre lÊngere ned af vejen og fÃ¥ en liste dernede, for det ville han ikke spilde sin tid pÃ¥. (Opdatering... Jeg kÞrte til en anden synshal dagen efter og motorcyklen blev synet uden problemer og uden nogen sure miner ang. Årstid eller vejr:)

2025幎1月22日

Ulovlig synet

Har kÞbt en brugt bil som er nysynet ved ham her. Bilen blev synet en uge forinden kÞbet. Jeg kommer ud og prÞvekÞrer slÊden, hos en anden der har bilen til salg, og jeg kan godt mÊrke at den måske bremser lidt til hÞjre. Anyway, de skal nok masseres lidt. Lige lidt virker det.
Da jeg kommer hjem og skal trÊkke håndbremsen på vores stejle indkÞrsel, virker håndbremsen ikke. Ude ved sÊlgeren testede jeg desvÊrre ikke håndbremsen på en stigning. Jeg får lÞftet bilen og tjekker den igennem, og her viser det sig at nÊrmest alle bÞsninger er fÊrdige - sjovt nok, så var lÞftet af bilen nok til, at begge bÞsninger i bÊrearme gav efter og nu larmer.
Det virker lidt til, at der er blevet fusket i den her “synshal”. SÃ¥dan nogle her mennesker ÞdelÊgger godt nok oplevelsen/Þkonomien af at skulle kÞbe en nysynet bil.

2024幎11月15日

Undgå Dennis kvist og Middelfart bilsyn

Undgå Dennis kvist og Middelfart bilsyn

Vi kÞbte en dejlige ford s-max til en okay pris, i den Tro at alt skulle vÊre i orden.
Vi blev klogere desvÊrre....

En skuffende og meget utrovÊrdig person at handle med, han undlader at fortÊlle at dÊk er gamle og slidt og bremserne også er slidt, han ville på ingen måde hjÊlpe med at dÊkke det, han forslå hans dÊk pusher og at man kan få det hans pris uden moms, men sjovt nok så er den pris man får noget dyrere end det man selv kan finde på nettet med moms enda, så hold jer langt vÊk fra Dennis og put ham i en sort bog over dårlige brugtbil forhandler.

Hans gode argumenter er at bilen er gået gennem syn så må det vÊre godt, men syn er jo kun stikprÞve så de fanger ikke alt, selv et stenslag i fÞresiden i udsynet enda er gået i gennem og dÊk som er slidt så meget at de kÞre på sidste vers med små dÊk flager sidder lÞst,

(Sagen er meldt til FDM da der er tale om misinformation om sikkerhed)

2023幎6月1日

Undgå Kvist Biler ApS og Middelfart Ny Bilsyn ApS

Jeg har i sommers kÞbt en nysynet (halvanden måned fÞr kÞbet) brugt bil hos Kvist Biler ApS i Fredericia. 14 dage efter ender bilen på vÊrkstedet grundet punktering på motorvejen. Min mekaniker måtte konstatere fÞlgende:
Bremser - Ankerplader var helt rustet igennem og sammenkrÞllet, bremseskiver havde rust på omkring 50%, de bevÊgelige dele af kalibre var rustet fast, bremseklodser var meget slidte
DÊk - BagdÊk viste flere lapninger og var slidt helt ned forbi slidindikatorer.
IfÞlge min mekaniker er der tale om alvorlige sikkerhedsmÊssige fejl og mangler, og bilen havde under disse forhold på ingen måder vÊret egnet til godkendelse ved et syn. Kvist Biler ApS har vÊret fuldstÊndig afvisende og usamarbejdsvillig ifm. reparationen, og jeg står derfor med en stor regning her efter kÞbet.
Undgå både Kvist Biler ApS og biler synet hos Middelfart Ny Bilsyn ApS.

2021幎9月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ