レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fandt et "sports lÃ¥g i webshoppen Der passer perfekt til min 0,5l chilly's bottle LÃ¥get passer perfekt og jeg kan kun anbefale at alle kÞber sÃ¥dan et fantastisk lÃ¥g til deres Chily eller Miin... もっず芋る

Jeg har kÞbt Miin Bottle til mine klienter som er i lÊngere samtaleforlÞb. Vi mÃ¥ ikke sÊtte fÊlles vand frem i kander grundet Covid 19. Det bedste alternativ til plastic flasker er Miin Bottle. Bedste... もっず芋る

䌁業が回答したした

OK produkt, er dog stadig i tvivl hvor vidt den holder produktet koldt nok, som beskrevet. Isterninger oplÞses pÃ¥ under 50 minutter, det synes jeg er hurtigt for et produkt som holder indhold koldt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig hurtig levering. Min flaske fÞlger mig hele dagen. BÃ¥de pÃ¥ arbejdet og i fritiden, nyder altid at have kÞligt vand i min flaske. Har bestemt ikke fortrudt mit kÞb, og vil gerne anbefale alle a... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Historien om Miin Bottle startede tilbage i 2018 med en drÞm om at skabe vandflasker der både ser godt ud og gÞr det godt. I dag skaber Miin Bottle genanvendelige vandflasker i mange forskellige designs, der både ser smarte ud og holder vand iskoldt i 24 timer.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

258件のレビュヌ

Total overpris

Total overpris for produkt der kan kÞbes til 70-80 kr andre steder.

FÞler mig snydt

2022幎4月20日

Miin Bottle からの回答

Hej Hans, Jeg er ked af du ikke kan lide vores flasker, men til enhver tid kan du jo returnere varen... hvis du altså har handlet hos os. Hvis ikke, så kÞber du da bare den billige flaske :-)

5 stjernet service!!

Skrev til Miinbottle en lÞrdag formiddag om et problem med én af vores vandflasker.
Jeg havde knapt nok sendt beskeden fÞr jeg fik svar fra dem.
Inden lÊnge havde de pakket og sendt en ny flaske.
Hvis det ikke er femstjernet service, hvad er så!?
Og flasken holder hvad den lover!

2022幎2月21日

Flot flaske

Flot flaske. Hurtig levering

2021幎12月17日

Miin Bottle からの回答

Tusind tak for dine 5 stjerner An :)

OK produkt

Isterninger oplÞses på under 50 minutter, det synes jeg er hurtigt for et produkt som holder indhold koldt i 24 timer.
Men igen, det er kÞligt det man drikker, det er dag noget vÊrd men 5 stjerner synes jeg ikke for produktets vÊrdi.

2021幎12月17日

Miin Bottle からの回答

Mange tak for din feedback Michael. du er altid velkommen til at skrive til vores kundeservice hvis du har brug for support :)

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.
Dog vil jeg nÊvne at vandet IKKE er iskoldt efter 24 timer.
Men det holder godt en hel arbejdsdag

2021幎11月27日

Miin Bottle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Tina. Husk at du altid er velkommen til at skrive til vores support team hvis du fÞler at det bliver nÞdvendigt :)

Fin og hurtig levering

Fin flaske, og den holder vandet koldt i 24 timer. Hurtig levering, 2 dage fra bestilling. Kan anbefales.

2021幎10月24日

Miin Bottle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Karin :)
Vi er glade for at hÞre at du både har vÊret tilfreds med iskoldt vand i 24 timer og hurtig levering. Tak for din anbefaling.

// Miin Bottle teamet

Varen lever helt op til min forventning

Varen lever helt op til min forventning og hurtig levering.

2021幎9月21日

Miin Bottle からの回答

Mange tak for de 5 stjerner Lene, vi er super glade for at hÞre at både leveringen og vores produkter har levet op til dine forventninger :)

// Miin Bottle teamet

God service, godt produkt, hurtig levering

2021幎9月6日

Miin Bottle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner Tina, vi er rigtig glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med din kÞbsoplevelse :)

Super god flaske

Super god flaske. Har ikke haft behov for at holde vandet koldt i 24 timer, men den har holdt det kold på min arbejdsdag. Dejlig fornemmelse at flasken også er kold, når man sÊtter den til lÊberne. Kan anbefales.
Hurtig levering.

2021幎8月15日

Miin Bottle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Henriette :) Vi er glade for at du har vÊret meget tilfreds med dit kÞb.

Anbefaler ikke..

Anbefaler ikke..
1-3 dage for levering.. 4 hverdage er gået nu og stadig ikke en mail på at den overhovedet er pakket...

2021幎8月4日

Hej Daniel 👋

Tak for din feedback - vi er dog meget kede af at modtage 1 stjerne fra dig.
Jeg har med det samme tjekket op på sagen og din bestilling er netop afsendt :)

Skriv meget gerne til os i fremtiden hvis du ellers har brug for support!
Vi kan som altid kontaktes på mailen info@miinbottle.com

Hurtig afsendt

2021幎7月26日

Miin Bottle からの回答

Mange tak for din anmeldelse, Bente :)
Vi er rigtig glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med vores hurtige levering.

// Miin Bottle teamet

Holder vandet koldt men det smager og

Holder vandet koldt men det smager og lugter af metal/jern.

2021幎7月1日

Hej Anette,

Mange tak for din feedback.

Vi er glade for at hÞre at flasken holder vandet koldt som den skal, men vi er da kede af at hÞre hvis du har oplevet en forkert smag af vandet i din Miin Bottle vandflaske.
Du er meget velkommen til at skrive til vores kundesupport på info@miinbottle.com hvis du har brug for at vide om din flaske evt. er defekt eller hvis du har brug for nogle tips ellers tricks til at rense flasken eller lignende.

Rigtigt smukt design

Rigtigt smukt design. Varen blev leveret hurtigt og prÊcist.

2021幎5月22日

Miin Bottle からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner Karen, vi er super glade for at hÞre at du har vÊret tilfreds med vores service :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。