het was heel moeilijk om een opvolging te krijgen Iivm een retrour gezien ik weinig info had over de wijze waarop ik het artikel had teruggestuurd. Vandaar ook het belang om alles goed bij te houden.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Extreme ruime premium/designer collectie aan heel scherpe prijzen. Snelle levering. Toch 1 opmerking ivm deze levering. Normaliter ging men van elke stap in het leverproces op de hoogte gebracht worde... ãã£ãšèŠã
Ik had wat argwaan om hier te bestellen, maar alles verliep correct en vlot. Tof concept om detailhandelaars aan elkaar te linken om zo een antwoord te bieden op de grote spelers. Mijn bestell... ãã£ãšèŠã
Finalement J'ai bien été remboursé par Miinto ! Pas facile de se défaire du robot pour accéder à une personne physique ! Commande annulée suite à ma demande ! Merci Miinto ! Je reviendrai vers vous po... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãªã³ã©ã€ã³åžå Ž
- è¡£æååº
- ãã³ãããã°åº
- 玳士衣æåº
- ãŽã£ã³ããŒãž ã¯ããŒãºå°éåº
- 婊人æåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Miinto is een wereldwijd mode-platform dat âs werelds best geklede mensen verbindt met een unieke selectie van premium, luxe en hand-gekozen locale mode. Omdat we een platform zijn, hebben we zelf geen magazijnvoorraad, elke order wordt met zorg klaargemaakt door gepassioneerde mensen uit âs werelds beste kleding boutiques. Voelt u zich geïnspireerd? Bezoek ons op www.miinto.be Mocht u ondersteuning nodig hebben, staan onze medewerkers klaar om u op elk tijdstip van de dag te ondersteunen via de chat.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering. Beloning voor goede klanten, altijd aangenaam.
Miinto is eerlijk
Na een retour waarvan de winkel een verkeerd paar had opgestuurd, moest ik opdraaien voor de kosten. Dit vond ik niet fair. Hier kon ik niets aan doen. Contact opgenomen met miinto en omdat ik ahv foto's kon aantonen dat ik een ander paar sneakers had besteld, krijg ik mijn retourkosten ook terug. Dit is 9 euro, misschien niet veel, maar voor verzending toch al een serieus bedrag.
Veel keuze, bestelling verloopt goed
Oorbellen die ik lang zocht kunnen scoren bij Miinto. Gemakkelijke bestelling, overzichtelijke website en levering verliep goed.
Chatbot is geweldig snel
Snel en vlot verder geholpen via de chatbot!
Bestelling onterecht geannuleerd
Bestelling gedaan, stond aan korting van 50%. 2 dagen later mail dat mijn bestelling geannuleerd werd, maar dat ik een korting krijg van 15% in de plaats!
Ondertussen staat het artikel terug aan de volle prijs op de site.
Voor de aankoop twijfelde ik nog tussen Miinto en een andere site, en dus verkeerd gekozen, want bij andere site ondertussen uitverkocht!
Als je mail stuurt krijg je robot-antwoord terug, dus niet geholpen geweest. Hopelijk vlotte terugbetaling nu...

Snelle, correcte levering.
Steeds interessante kortingen.
Perfect verlopen
snel en correct geleverd
Alles goed verlopen!
ZEER SLECHTE SERVICE
Ik begrijp de goede reviews van andere klanten over miinto niet! Het was de eerste keer dat ik bij hen bestelde en het zal ook de laatste keer zijn. Ik bestelde een paar Birckenstocks. Die zijn goedkoper dan bij andere winkels maar blijkt dat die uit Polen worden opgestuurd! Dat is eigenlijk al geen manier van doen. Ze kwamen met UPS en hier is het fout gegaan. Het pakje werd niet bij mij thuis geleverd maar bij een niet door mij gekozen afhaalpunt ver van mijn huis. Toen ik het daar na 2 dagen ging ophalen was het opnieuw opgehaald door UPS en sindsdien is het verdwenen. Het is teruggestuurd naar Polen! Nu, dit is een probleem met de pakjesdienst en niet met Miinto, maar ik heb hierover verschillende mails gestuurd naar de klantendienst van Miinto en ze hebben geantwoord na een week! Zonder oplossing! Alleen een casenummer! Ik wil een fatsoenlijke klantendienst die je kan opbellen of mailen en die meteen antwoordt. Ik wil uiteraard mijn geld terug! Het duurt allemaal veel te lang! Het is geen échte, betrouwbare winkel met producten die in België worden verstuurd! SLECHTE SERVICE EN OPVOLGING!

Super Service
Super Service, super Preis. Alles top! Die Lieferung erfolgte schnell.Die Ware war wie erwartet sehr gut. Ich werde gerne noch mal bestellen.
Heel tevreden
Duidelijke retour
Duidelijke retour. Geld snel terug op mân rekening.
Alles perfect in oorde!
Correcte afhandeling ook bij eenâŠ
Correcte afhandeling ook bij een probleempje
Lenteur pour rembourser un article
Je suis toujours en attente dâun remboursement suite à la perte du colis par le transporteur semble-t-ilâŠdélais potentiel de 21 jours ouvrables avant le remboursement et nous sommes le 13 juillet. Je pourrais attendre le mois prochain pour être remboursé alors que je ne suis pas responsable de cela. Inadmissible

Miinto België ããã®åç
topwebsite voor topproducten aan de beste prijsen
heel veel keuze aan topproducten op de site aan zeer aantrekkelijke prijzen en regelmatig nog extra korting ; snelle en zorgzame verzending ; absolute aanrader
Mooie prijzen en goede levering
Mooie schoenen gekocht aan een voordelige prijs. Vlotte verzending en goed ingepakt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ