De jaloezieën zijn van perfecte kwaliteit, de kleur is precies zoals aangegeven op de staal. Voor vragen was de klantenservice erg erg behulpzaam en wat betreft de levering waren ze precies geleverd... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... もっと見る
企業が回答しました
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... もっと見る
企業が回答しました
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Van meten tot plaatsen tot het advies…
Van meten tot plaatsen tot het advies in showroom alles was top evenals het eindresultaat!

Mijnraamdecoratie.nl からの回答
Van begin tot eind alles duidelijk en…
Van begin tot eind alles duidelijk en goed verlopen. Binnen 3 weken hingen mijn houten jaloezieën. Super mooi!

Uitstekend produkt
Uitstekend produkt, en snelle levering.
Duidelijk bestelproces.
Tip: Vraag een paar van die kleurmonsters aan. Op je scherm zijn de kleuren die je kunt kiezen, soms lastig te beoordelen.

Top kwaliteit
We zijn superblij met onze nieuwe jaloezieen,netjes en snel geleverd, je word goed op de hoogte gehouden wanneer de spullen worden geleverd, wij zijn er erg blij mee, en zitten er weer netjes bij. Wij hebben de montage laten doen, en Mariska heeft dit vakkundig gedaan voor ons....de service is top...dus ik raad zeker aan om hier te bestellen.

Super blij mee
Super service heel gezellig personeel duidelijke uitleg en vergelijking. Showroom zodat je de producten eerst zelf kan zien. Montage ging snel en door een vriendelijke man. Materialen zijn heel erg mooi. Ik ben heel erg tevreden

Heel goede
Heel goede ervaring met Mijnraamdecoratie. Makkelijk online houten 25mm jaloezieen te bestellen met de videos. Op tijd afgeleverd. Jaloezieen zijn mooi, goede kwaliteit en makkelijk voor ons zelf te installeren. Ook heel fijne klanten service toen ik meer vragen had en een extra stukje moest bestellen. Meteen opgelost voor mij! Dankjewel!

Mijnraamdecoratie.nl からの回答
Prachtige producten en perfecte service
Prachtige producten en geweldige service!
Er is een ruim aanbod en de keuze bestaat uit vele trends en kleuren.
Je wordt vriendelijk geholpen, krijgt snel mail terug wanneer nodig en de aan huis montage service is super.
een aanrader voor elk huis :-)

Mijnraamdecoratie.nl からの回答
Goed geadviseerd in de showroom in Rhoon. Inmeten en plaatsing prima verzorgd.
Goede service, komen afspraken na
Kortom een aanrader

Mijnraamdecoratie.nl からの回答
Twee keer houten jaloezieën besteld
Twee keer houten jaloezieën besteld. Beide keren netjes geleverd zoals verwacht. Telefonisch contact opgenomen ivm een vraag en behulpzaam te woord gestaan.

Professioneel geholpen
Heel professioneel geholpen in de showroom. Goed advies en niet opdringerig.
De door ons bestelde producten zijn netjes en op de afgesproken tijd geleverd.

Heel erg tevreden!
Heel erg tevreden!
Goed advies mooie materialen .
Met recht raamdecoratie!!
Wij hebben laten opmeten en monteren.
Een aanrader

Top product
Blij met de mooie raamdecoratie van dit bedrijf. Op de mm nauwkeurig en snel geleverd. Rijke uitstraling en makkelijk zelf op te hangen.

keurig gemaakt
keurig gemaakt, redelijk snel in huis en leuke aardige vrouw op de klantenservice

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。