Mijnraamdecoratie.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De jaloezieën zijn van perfecte kwaliteit, de kleur is precies zoals aangegeven op de staal. Voor vragen was de klantenservice erg erg behulpzaam en wat betreft de levering waren ze precies geleverd... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

䌁業情報

1. カヌテン ショップ
  2. カヌテン補造販売業
  3. 日甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, prachtige vouwgordijnen. Alles verliep volgens afspraak.

2024幎10月28日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Beste Caroline, bedankt voor uw review, wij waarderen dit zeer. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de vouwgordijnen. We wensen u veel plezier van de raamdecoratie!

5぀星のうち2の評䟡

Het product ziet er okay uit, maar monteren lukt niet.

Het product ziet er okay uit, maar de montage beschrijving bestaat uit onbegrijpelijke foto's, zonder tekst. Er is geen montagevideo beschikbaar. Met een telefonische helpdesk lukt het natuurlijk niet om alle handelingen uit te leggen. De plissé gordijnen hangen een maand na binnenkomst nog steeds niet. Het gaat om de bottom-up top-down versie.

2024幎11月21日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Wat vervelend om te lezen dat de gordijnen nog niet hangen. Nu zie ik dat wanneer ik op uw naam zoek er zelfs vanuit onze klantenservice een fotorapportage gestuurd is hoe u de producten kunt ophangen. Daarnaast hebben wij de montagehandleiding met alle montagemogelijkheden ook op onze website staan op mijnraamdecoratie.nl/montagehandleiding

Mocht u er niet uitkomen is het ook mogelijk gebruik te maken van onze montageservice, meer informatie hierover vind u op mijnraamdecoratie.nl/inmeetservice

Doen, bestellen hier

Super makkelijk en vele opties. Snelle levering en alles past correct. Helemaal blij mee, de prijzen zijn ook nog eens scherp

2024幎10月26日

Beste Jessica,

Bedankt voor deze positieve review. Veel plezier van de raamdecoratie.

Prima zaak

Een aantal malen gebeld. Gelijk vriendelijk te woord gestaan. Termijn van levering was zoals op de website vermeld stond. Precies geleverd zoals de maten uitvoering en kleur waren opgegeven. Goede kwaliteit.

2024幎10月23日

Beste Henny,

Altijd leuk om dit soort reviews terug te lezen. Bedankt hiervoor.

Veel plezier van uw raamdecoratie.

Fantastisch!

Regelmatig contact gezocht met medewerkers voor de vragen die ik had. Goed geholpen en daarbij stelde de medewerker extra vragen zodat zij mij beter konden helpen.
Na het bestelproces en iets minder dan twee weken wachten, een prachtige jaloezie binnen gekregen!

2024幎11月7日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Hartelijk dank voor je lieve woorden Shirley, wat fijn om te lezen dat u de service als prettig heeft ervaren. Veel plezier van de jaloezie gewenst!

5぀星のうち2の評䟡

Horren zijn goed, service matig

Bestelde horren zijn goed. Afspraak voor inmeten verliep vlot. Jammer dat de diegene die kwam inmeten geen voorbeeldjes mee had. Tegenvaller dat de afgesproken levertijd bier werd behaald en de communicatie hierover vervelend was. Om verdere vertraging in aflevering te voorkomen uiteindelijk besloten de horren zelf maar op te halen. Hiervoor was, heel teleurstellend, geen tegemoetkoming bespreekbaar. Bij ophalen ook geen hulp bij inladen of enig begrip. Jammer!

2024幎8月30日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de horren en dat de afspraak voor het inmeten vlot verliep. We begrijpen dat de communicatie rond de levering niet ideaal was en dat dit teleurstellend voor u was. We willen u echter graag erop wijzen dat uw bestelling netjes binnen de afgesproken termijn van 10 werkdagen is geleverd. Daarom kunnen we helaas geen compensatie aanbieden. We waarderen uw input en zullen dit zeker meenemen voor verbetering van onze service. We wensen u veel plezier van de raamdecoratie.

Prima

Redelijk snelle levering, correcte verpakking, correcte afmetingen, goede kwaliteit. De meegeleverde schroefjes zijn van zeer matige kwaliteit. Overall een positieve ervaring.

2024幎10月16日

Top product geleverd

Top product geleverd, binnen de aangekondigde tijd

2024幎10月19日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wij wensen je veel plezier van je aankoop.

Service boven verwachting

Ik heb twee voorzethorren op maat laten maken bij mijnraamdecoratie.nl. De hele zomer sowieso geen last van muggen gehad, dus die horren doen het goed. Het advies vooraf was prima en het opmeten ging goed. De hulp die ik nodig had bij plaatsing was voortreffelijk, echt superservice! Ook wel eens anders meegemaakt dus bij deze bedankt nog daarvoor.

2024幎9月18日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw lieve en mooie woorden Bianca, wat fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren. Nog veel plezier van de horren gewenst!

Groot rolgordijn

De mogelijkheid om een groot rolgordijn te bestellen was een ware zoektocht. Hier kon ik alles in orde maken digitaal en heb ik de perfecte zonwering voor een raam van ruim 3 meter lang. Top!
Nu een paar maanden later en het is hangt en staat nog steeds heel mooi. De volgende keer bestel ik hier weer.

2024幎9月10日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Beste Mark, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wij wensen je veel plezier van je aankoop!

Je krijgt wat je koop

Je krijgt wat je koop, goede beschrijving, vriendelijke mensen, zou er zo weer iets kopen.

2024幎8月7日

Mijnraamdecoratie.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent. Nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

5぀星のうち2の評䟡

twee jaar geleden een hor besteld

twee jaar geleden een horbesteld supper.
Dit keer weer besteld maar veel mindere kwaliteit. wel volgens mij bon het zelfde.
Geen contact met ze opgenomen vond dit niet de moeite volgende keer toch nog beter kijken.

2024幎6月24日

Beste Sandor,
Wat spijtig om te lezen dat u het product niet als dezelfde kwaliteit ervaart als uw eerdere bestelling. het product wat u heeft besteld is niet veranderd in de afgelopen jaren. Zou u ons een email kunnen sturen met de punten die u niet als dezelfde kwaliteit ervaart? zo kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. ^ Iris

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。