Volledige oplichting: zoals hieronder vermeld sturen ze bij oprichting van je bedrijf een brief over kosten voor hun diensten. Dit is een simpel geprinte brief met geprinte acceptgiro (met een slech... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vandaag een brief ontvangen van mijnzakelijkportaal.nl. De opzet lijkt op een factuur, maar in de beschrijving staat: 'als je gebruik wilt maken van onze diensten...'. Hier trappen we natuurlijk nie... ãã£ãšèŠã
Vandaag kreeg ik een brief van mijnzakelijk Portaal met een acceptgiro ââvan â¬296,45 voor een bedrijfsregistratie. Ze melden zijn telefoonnummer niet en ik zag een e-mail met de naam infoadmijnzakeli... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
nep niet betalen
Fake factuur die doet alsof het van deâŠ
Fake factuur die doet alsof het van de KvK is.
Echt pure oplichting
Echt pure oplichting. Trap er niet in mensen. Een fake AG aan een geprinte brief. Niemand stuurt nog acceptgiro!!
Aktie voor SWNB Bank
Pure Oplichters! Niet betalen is gewoon Fraude.
Begrijp ook niet van de Sout Western National Bank dat ze die rekening van zulke lui niet meteen opheffen. Mocht iemand er dan intrappen dan wordt het geld terug geboekt. Dus SWNB aan de slag !
Spam
Spam! Brief met acceptgiro gelijk lekker de prullenbak in gooien.
Vandaag kreeg ik een brief vanâŠ
Vandaag kreeg ik een brief van mijnzakelijk Portaal met een acceptgiro ââvan â¬296,45. Ze noemden hun telefoonnummer niet en ik zag een e-mail met de naam infoatmijnzakelijkportaal.nl en toen checkte ik de website mijnzakelijkportaal.nl, maar die website werkt niet meer. Dus wees voorzichtig en betaal niet!
Stuurt en random brief.
Stuurt en random brief.. de website bestaat niet. Je gaat nooit een portaal krijgen. Heb je ook niets aan..
Verder staat het domein geregistreerd in Frankrijk ð gelukkig niet ingetrapt, pure oplichting.
Betalen voor wie of wat?
Een acceptgiro met de mededeling "betaling van 296euro overmaken om toegang te krijgen". Zonder enige uitleg wie ze zijn of wat ze doen. Haha. Wat een grap. Lijkt me een bedrijf waar direct onderzoek naar gedaan moet worden.
Oplichting door nepbedrijf
Oplichting door nepbedrijf. Net zoals de andere reviews na inschrijving bij KvK een nepfactuur van mijnzakelijkportaal.nl met slordig een acceptgiro geprint erop ontvangen. Tekst erbij insinueert dat het een service is n.a.v. inschrijving KvK. Webpagina bestaat niet.
ðšðšðšNIET BETALENðšðšðš
ðšðšðšNIET BETALENðšðšðš
Oplichters. Fraude.
I received a letter from MZP by post today requesting a â¬296,45 payment.
Damn those people!!! ð
Ook ik heb vandaag een brief ontvangenâŠ
Ook ik heb vandaag een brief ontvangen met een acceptgiro van â¬296,45. Ik twijfelde al aan de echtheid, maar na het lezen van de onderstaande reviews niet meer. Niet betalen dus!!!
Fraude
Fraude, ik heb de south west national bank de gegevens ook gestuurd met het dringende verzoek de bankrekening te blokkeren.
oplichters
oplichters. website is niet bereikbaar. brief weggooien en niet betalen.
Oeh pfff heel slecht
Oeh pfff heel slecht
Slecht oplichtersrijn
Dusss
Oplichtersbrief op basis van je KVKâŠ
Oplichtersbrief op basis van je KVK inschrijving, bedrijf is nergens te vinden qua website.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã