䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の3

9件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Et opslidende tagprojekt

Da byggeriet stod på, var det sÞde håndvÊrkere der arbejde her, men flere gange måtte vi reagerer på uafsluttede og sjuskede resultater. Vi fik en bygningskonsulent på, hvorefter nogle af de ting vi gjorde opmÊrksomme på, pludselig godt kunne rettes. Flere af aftalerne blev ikke indfriet, overholdt eller lavet om undervejs. Alt i alt en opslidende renovering, som nu efter 4,5 år fortsat er uafsluttet, Der er ikke fÊrdiggjort fejl og mangler, og al kommunikation med Mikael er, efter vi betalte, stoppet fra hans side.

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Firmaet får vores bedste anbefalinger

Firmaet får vores bedste anbefalinger. Vihar på stor bondegård fået lagt nyt tag. Alt hvad der var aftalt blev flot udfÞrt. Vi havde god kontakt med Michael under hele perioden. Vi var super glade for de medarbejdere der var her, som havde ja hatten på hver dag, på trods af kolde dage med sne og mudder.
Tak for super service, og et flot resultat, som er lige som vi Þnskede

2025幎3月1日

DÃ¥rlig kommunikation og projektstyring

Firmaet har lavet nyt tag for os. De enkelte ansatte var flinke nok, men kommunikation og projektstyring var meget mangelfuld. Ingen frister/ aftaler blev overholdt, og vi måtte selv vÊre ret opsÞgende for at få aftaler på plads. Ydermere måtte vi betale ekstra for noget, der egentlig var en del af tilbuddet, da de ellers ville trÊkke sig fra arbejdet. Kan absolut ikke anbefale et stÞrre projekt i dette firma.

2023幎6月1日

HÞrer intet fra ham

Mikael skulle give tilbud på udskiftning af mit tag via 3 byggetilbud. Dvs., at Mikael selv har rettet henvendelse til mig om opgaven til ca. 300.000 kr.
Mikael kom også og så på hus og tag. Han virkede sympatisk og interesseret, og siger, at han meget gerne vil give et tilbud.
Derefter hÞrer jeg intet fra ham. Som i ingenting. Efter nogle uger sender jeg en venlig mail, hvor jeg skriver, at jeg ser frem til hans tilbud. Ingen respons overhovedet. Efter endnu nogle uger sender jeg en ny venlig mail, hvor jeg igen skriver, at jeg ser frem til et tilbud fra ham. Ingen respons. Han kontaktes også af 3byggetilbud, men heller ingen respons.
Jeg har nu spildt godt 1,5 måned på ham, og er ikke kommet videre med mit byggeprojekt. Det er ikke i orden Mikael Holck.

2023幎5月16日

Hej peter
Tak for dit synspunkt på sagen, god vind med dit projekt.
Jeg beklager mit tilbud ikke behagede dig.

Mvh. Mikael Holck

Vi fik aldrig det lovede tilbud

Vi havde et (syntes vi selv) godt mÞde med Mikael vedr. renovering af vores hus.
DesvÊrre hÞrte vi aldrig mere på trods af flere forsÞg på mail, sms og opkald (hvor Mikael ville vende tilbage senere samme dag). Der er nu gået halvanden måned, og vi har valgt at finde en anden håndvÊrker.

2023幎2月1日

Hej Nina
Det beklager jeg virkelig meget det var ikke min hensigt og jeg lÊgger mig fladt ned og undskylder jeg har glemt jer.
Jeg håber i kommer godt i mål med jeres projekt.

Mvh. Mikael Holck

Vi fik Mikael (ham selv) ud til at

Vi fik Mikael (ham selv) ud til at gennemgå et utÊt tagskiffertag (3 utÊtte steder). Mikael kom med et tilbud på et nyt tag oven på det gamle, men foreslog også hvordan jeg selv kunne fikse utÊtheden (og forlÊngede tages levetid med et par år, for udskiftning blev absolut nÞdvendig). Tak til en Êrlig og reel håndvÊrker.

2022幎7月7日

Ekstrem langsom kommunikation og

Ekstrem langsom kommunikation og (erkendt) overfakturering, men udmÊrket udfÞrt arbejde i Þvrigt.

2020幎5月14日

KÊre Warny
Grundet et lÊngere krÊft forlÞb med mange behandlinger har jeg desvÊrre ikke altid vÊret så aktiv på mail og tlf. det beklager jeg naturligvis
Jeg er lidt ked af din bedÞmmelse men er glad for du syntes om vores arbejde.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。