レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mikkel Karlsen var forbi LÞkkeFondens 14 Ã¥rs fÞdselsdagsfejring, hvor han ikke alene gÊttede tal og ord, pÃ¥ imponerende vis, ud af hovedet pÃ¥ frivillige fra publikum. Han fik 250+ gÊsters fulde opmÊr... もっず芋る

Vi havde booket Mikkel til at underholde vores kollegaer fÞr middagen til vores jule fest. Han brugte 7-9 kollegaer i sit show og alle synes det var fantastisk. Den mÃ¥de Mikkel er sÞd og rar samtidig... もっず芋る

Mikkel var en unik oplevelse helt ud over det sÊdvanlige. Kunne vi give 6 stjerner, sÃ¥ fÃ¥r Mikkel ogsÃ¥ det!! Helt fantastisk vellykket indslag til min frues 50 Ã¥rs fÞdselsdagsfest. Mikkel formÃ¥ede at... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Psykologisk entertainer Mikkel Karlsen er en af Danmarks mest profilerede artister. Han har pÃ¥ bl.a. P3, Canal 9 og i Aftenshowet samt pÃ¥ direkte tv i Go’ morgen Danmark og Go’ aften Danmark aflÊst radio- og TV-vÊrter som Ã¥bne bÞger. Han har spillet russisk roulette pÃ¥ live TV under Danmarks Indsamlingen. Han har medvirket i DR1’s program PÃ¥ landevejen om Danmarks travleste og mest populÊre sangere og entertainere. PÃ¥ TV2 har han hypnotiseret en rÊkke danskere til at glemme og derefter opleve EM-finalen 1992, som var det for fÞrste gang, og sÃ¥ har han flere gange optrÃ¥dt i Operaen i forbindelse med TV2’s store gallashow De stÞrste Þjeblikke for Þjnene af mere end en million danskere.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

49件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fantastisk oplevelse

Jeg havde lidt spontant (lÊs: meget spontant) booket Mikkel til min mands 50 Ã¥rs fÞdselsdag i weekenden, og det var da bare det bedste spontane kÞb jeg lÊnge har gjort. Mikkel var sjov og underholdende og alle gÊster havde en fantastisk oplevelse- vi var bare 19 mennesker sÃ¥ det blev en helt sÊrlig nÊrvÊrende oplevelse. . Vi snakker stadig rigtig meget om Mikkel og hans fantastiske evner 🙄😅 Og kan varmt anbefale ham 🙏👏

2026幎3月20日

HÞje bud på Mikkel Karlsen

Mikkel Karlsen var forbi LÞkkeFondens 14 års fÞdselsdagsfejring, hvor han ikke alene gÊttede tal og ord, på imponerende vis, ud af hovedet på frivillige fra publikum. Han fik 250+ gÊsters fulde opmÊrksomhed med sine ubegribelige detaljerede forudsigelser, der fik de fleste til at sÊtte spÞrgsmålstegn ved, om det overhovedet er muligt uden overnaturlige evner.
Den bedste anbefaling, vi kan give Mikkel Karlsen med på vejen taler vist for sig selv; På den efterfÞlgende auktion, var der intens budkrig på et Mikkel Karlsen show, der var blevet doneret til den efterfÞlgende auktion. KÊmpe anbefaling til en festlig aften!

2026幎3月12日

Alle skal opleve Mikkel Karlsen

⭐⭐⭐⭐⭐
Mikkel leverede et helt fantastisk show til vores nytÃ¥rskur i januar. Vores 150 gÊster var tryllebundet fra start til slut, og snakken gik bagefter om hvordan det overhovedet kunne lade sig gÞre – uden at nogen fandt svaret. Mikkel er knivskarp, ekstremt underholdende og samtidig bÃ¥de sÞd og sjov i sin mÃ¥de at vÊre pÃ¥. En oplevelse alle var vilde med, og som fÃ¥r vores varmeste anbefalinger - Vi booker ham igen!

2026幎1月15日

Mikkel startede festen

Vi havde booket Mikkel til at underholde vores kollegaer fÞr middagen til vores jule fest. Han brugte 7-9 kollegaer i sit show og alle synes det var fantastisk. Den måde Mikkel er sÞd og rar samtidig med at han snyder hele salen er super god underholdning. Vi kommer til at tale meget om det på arbejdspladsen fremadrettet. KÊmpe anbefaling!

2025幎11月21日

En terning blev rullet = 6 stjerner

Vi havde fornÞjelsen af at opleve et virkelig imponerende show. Det var både skarpt, underholdende og med et nÊrvÊr, der fangede alles opmÊrksomhed fra start til slut.

Jeg har sjÊldent set mine kolleger så engagerede bagefter. Det skabte virkelig samtale, refleksion og god energi i teamet.

En ekstra bonus var de små Þjeblikke, der fik os til at grine lÊnge efter, som da vores kollega (ham med terningen) bagefter forsÞgte at overbevise os alle om, at han altså ikke er til at manipulere med. Det siger vist lidt om, hvor godt Mikkel ramte os!

Alt i alt en stÊrk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

2025幎11月21日

FORRYGENDE SHOW

Vi havde fornÞjelsen af Mikkel til vores datters konfirmation. Showet var sjovt, nÊrvÊrende og ganske forblÞffende. ALLE var lagt ned af begejstring og forundring og det var samtaleemnet resten af aftenen og de nÊste mange dage. Det bliver ikke sidste gang vi booker Mikkel.

2025幎6月7日

Super oplevelse

Vi har haft fornÞjelsen 2 gange at have Mikkel til at underholde , super prof ,kommer som aftalt , laver formidabel show , super underholdning for alle gÊsterne , ham kommer vi til at bruge mere .

2025幎5月29日
自発的なレビュヌ

Et fantastisk show til vores sÞns konfirmation.

Mikkel leverede simpelthen et fantastisk show til vores sÞns konfirmation. Alle, uanset alder og interesser, var begejstrede, og snakken gik bagefter for at regne den ud - men forgÊves. Mikkel er en gåde, knivskarp, og så er han super sÞd og sjov. Og for dagens hovedperson var det dagens bedste, så Mikkel kommer med de varmeste anbefalinger fra os.

2025幎5月10日
自発的なレビュヌ

En aften vi sent vil glemme!

Vi havde fornÞjelsen af at have Mikkel med til vores firmafest– og hvilken oplevelse det blev! Mikkel formÃ¥ede at samle hele rummet med sin nÊrvÊrende og charmerende optrÊden, og det var tydeligt, at vi havde med en helt sÊrlig en at gÞre.

Det var ikke bare underholdning – det var en oplevelse, man tog med sig hjem og stadig taler om dagen derpå :)

Han har en sjÊlden evne til at skabe kontakt og engagement, og han gjorde det med stor varme og professionalisme. Han fik selv de mest skeptiske kollegaer til at mÃ¥be – og grine! Og vi er fuldstÊndig pÃ¥ r**** over hans show.

Vi kan varmt anbefale Mikkel Karlsen til enhver, der Þnsker at give deres arrangement et lÞft ud over det sÊdvanlige.

2025幎5月9日

Verdensklasse oplevelse

Verdensklasse oplevelse, Mikkel var fantastisk :-) Det helt perfekte indslag på vores sÞns konfirmationsdag.
Alle gÊsterne blev blÊst bagover.
Book Mikkel og få en oplevelse for livet.

2025幎5月12日
自発的なレビュヌ

Du prÞver at forstå hvad der sker

Du prÞver at forstå hvad der sker, men det sker aldrig!
Hvis du skal have en oplevelse ud over det sÊdvanlige skal du booke Mikkel Karlsen. Jeg har oplevet ham 2 gange, både på tÊt hold, hvor jeg var med på scenen og også hvor jeg var blandt publikum. Det er det bedste psykologiske show jeg har oplevet nogen sinde.
Mikkel forstår virkelig at drage dig med ind i hans univers af mystik og forundring. Jeg håber jeg får muligheden for at opleve ham igen.

2025幎5月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。