Köp inte frÃ¥n Milabella! Produkterna stÀmmer inte överens med hemsidan, pottrÀningsbyxorna vi köpte var inte lÀckagesÀkra eller vattentÀta. Företaget vÀgrar ta emot reklamation och Àr jÀttesvÃ¥ra at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SkrÀp Enligt reklamen sÃ¥ kan barnet kissa och kÀnna att det blir blött men de ska vara lÀckagefria. Vid första anvÀndningen sÃ¥ kissade dottern och det rann rakt igenom sÃ¥ bÃ¥de klÀder och soffa bl... ãã£ãšèŠã
Köpte pottrÀningsbyxor, det stÃ¥r att de ska hÃ¥lla för upp till 200ml. Dottern anvÀnde de och nÀr det skedde en olycka rann allt rakt igenom, de var inte mer tÀta Àn ett par vanliga trosor. NÀr jag hör... ãã£ãšèŠã
Min pojke trivs i sina fina kalsonger. Mest skönt för oss hemma och pÃ¥ förskolan nÀr inte hela byxan eller overallen blir genomblöt. Kalsongerna fÃ¥ngar upp det mesta! Nu Àr han helt blöjfri och snabbt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi grundade vÃ¥rt företag med en enkel idé â att göra vardagen tryggare, smidigare och mer inkluderande för alla. Oavsett om det handlar om smÃ¥barn, vuxna med sÀrskilda behov eller Àldre med inkontinens, vill vi erbjuda praktiska produkter som verkligen gör skillnad i vardagen.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- milabella.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 6ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Potty training panty are useless
The baby potty training pants are useless and misleading information not seen as the video waste of money don't buy not recommended
Missledande och dålig kundservice
Köpte pottrÀningsbyxor, det står att de ska hålla för upp till 200ml. Dottern anvÀnde de och nÀr det skedde en olycka rann allt rakt igenom, de var inte mer tÀta Àn ett par vanliga trosor. NÀr jag hörde av mig till kundtjÀnst med klagomål på varan och ville reklamera fick jag enbart svar att de inte ska ersÀtta blöja (vilket jag inte sa att jag förvÀntat mig) och att det inte gick att göra retur då de var öppnade och anvÀnda. Nu var det inte en retur jag ville göra, utan en reklamation för att varan inte fungerade som det påstås den ska göra. Köp inte pottrÀningsbyxor från dem, de funkar inte alls och du får inget gehör vid påpekande av detta.
SÀmsta kundtjÀnst som tog jÀtte lÃ¥ngâŠ
SÀmsta kundtjÀnst som tog jÀtte lång tid få svar av. Dom skickade fel faktura som tog 2 mån och Àndra nÀr klarna till slut fick fixa problemet.
Lång leverns och inte vÀrt pengarna alls. Rek absolut inte milabella
StÃ¥r Eco och svensk verksamhet men Àr iâŠ
Står Eco och svensk verksamhet men Àr i grund o botten ett dropshipping företag dÀr det skickas direkt från Kina hem till dig. Imed det kan inte deras kvalitetsintyg garanteras. Kundsupporten man får prata me översÀtts tydligt från ett annat språk. NÀr jag upptÀckte att det var dropshipping valde ja att kontakta direkt och göra retur innan paketet kommit fram. Fick stå för retur sjÀlv trots falsk marknadsföring. BestÀllde returetikett o satte etikett rakt på det oöppnade paketet för att de inte skulle kunna hÀvda att varorna kunde varit anvÀnda. Fick iaf tillbaka mina pengar och lÀrt mig min lÀxa att kolla trustpilot först innan ja bestÀller från en ny sida. Samma saker som de sÀljer finns på temu o liknande.
Funkar kanon för oss ð€© Barnet kÀnnerâŠ
Funkar kanon för oss ð€© Barnet kÀnner sig tryggt och klÀderna blir inte sÃ¥ blöta nÀr olyckan Àr framme.
Köp inte från Milabella
Köp inte från Milabella!
Produkterna stÀmmer inte överens med hemsidan, pottrÀningsbyxorna vi köpte var inte lÀckagesÀkra eller vattentÀta. Företaget vÀgrar ta emot reklamation och Àr jÀttesvåra att få kontakt med/att ha och göra med.
Det blev en anmÀlan till konsumentverket och bestridande av fakturan. Vi får se om jag måste betala för skiten.
Goda vegetariska pizzor!
Dropshipping
Jag blev ocksÃ¥ lurad, dÃ¥ de utger sig för att vara ett svenskt företag, men dropshipping frÃ¥n Kina. Ãppnade pÃ¥sen och det stank av kemikalier, inget jag lÃ¥ter komma i nÀrheten av mitt barn. AnmÀler till Konsumentverket, sÃ¥ inte fler behöver gÃ¥ i fÀllan.
Funkat bra hela vÀgen!
VÀldigt nöjd âºïž
Rekommenderar!
Det funkar bra och min dotter gillar mönstret!
Bra produkt och snabbt leverans!
Bra produkt och snabbt leverans!
VÀldigt fin kvalitet
VÀldigt fin kvalitet. Min dotter tog emot det vÀldigt bra. Nu Àr jag en fast kund tills hon inte kan passa det lÀngre :)
Kina-skrÀp
SkrÀp
Enligt reklamen sÃ¥ kan barnet kissa och kÀnna att det blir blött men de ska vara lÀckagefria. Vid första anvÀndningen sÃ¥ kissade dottern och det rann rakt igenom sÃ¥ bÃ¥de klÀder och soffa blev nedkissade. Var precis som en âvanligâ trosa. Besviken.
Kontaktade kundtjÀnst men fick till svar att dem inte Àr lÀckagefria och endast Àr för nÀr barnet i stort sett Àr helt blöjfri och hÃ¥ller tÀtt för âsmÃ¥â olyckor.
Borde lÀst hÀr innan jag bestÀlldeâŠ
Perfekt för att bli blöjfri
Min pojke trivs i sina fina kalsonger. Mest skönt för oss hemma och på förskolan nÀr inte hela byxan eller overallen blir genomblöt. Kalsongerna fångar upp det mesta! Nu Àr han helt blöjfri och snabbt gick det! Kan verkligen rekommendera alla förÀldrar dessa!
Lite lÃ¥ng leveranstid men produkternaâŠ
Lite lång leveranstid men produkterna håller hög kvalitet.
FruktansvÀrt dåliga
FruktansvÀrt dÃ¥liga. SÃ¥ dyra underklÀder men hÃ¥ller inget kiss alls. Fungerar lika âbraâ som vanliga trosor/kalsonger. Köp inte!
Marknadsföring 10/10 â kvalitet 1/10
Min upplevelse av milabella.se Àr mycket negativ. Produkterna som sÀljs verkar vara klassiska dropshipping-varor, identiska med sådant som finns på Temu/Shein men till minst dubbla priset.
Kvaliteten Àr mycket låg, materialen kÀnns billiga och motsvarar inte alls det som marknadsförs på hemsidan. Produkterna ger inte intryck av att hålla sÀrskilt lÀnge.
Det som Àr mest oroande Àr att jag som konsument inte kÀnner mig trygg med att produkterna följer EU-standarder, varken nÀr det gÀller kvalitet, mÀrkning eller dokumentation.
â Kraftigt överprissatta produkter
â DÃ¥lig kvalitet
â Vilseledande marknadsföring
â KÀnns inte seriöst eller EU-anpassat
Jag rekommenderar att man undviker denna butik och handlar från mer etablerade aktörer med tydlig transparens kring ursprung, kvalitet och konsumentskydd.
Har prÞvet pottetrÊningsunderbukserne iâŠ
Har prÞvet pottetrÊningsunderbukserne i et par måneder nu. De kommer for det fÞrste fra et sted i Kina, så man kan nok få det samme på Temu. For det andet så er de nÞjagtigt som almindelige underbukser, de bliver gennemblÞdte bare der tisses lidt i, så man kan ligeså godt kÞbe almindelige underbukser til projektet :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ