Milahome レビュー 109

TrustScore 5段階評価の1

1.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Beställde en produkt från Mila Home Sverige för 300 SEK. Produkten som levererades hade i princip ingen likhet med det som visades på hemsidan – varken i kvalitet, färg, material eller utföran... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Om jag kunde ge noll stjärnor så skulle jag göra det. Har beställt en produkt 2 veckor innan jul - först blir man bombad med en massa mejl om att allt är på gång och snart färdig - och sedan hör ma... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Katastrof! Vilket skämt. Beställde en 1.5 liters vattenkokare men det verkar ha skickat en 1-liters. De krävde video för att bevisa detta. Jag filmade när jag hällde i ett 1.5 liters mått vatten... もっと見る

1.2

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Katastrof

Katastrof!
Vilket skämt.
Beställde en 1.5 liters vattenkokare men det verkar ha skickat en 1-liters.
De krävde video för att bevisa detta. Jag filmade när jag hällde i ett 1.5 liters mått vatten. De svarade "filmen är i fel format" (var en .mp4-fil) så nu har jag skickat en .avi, men känns inte troligt att jag kommer få pengarna tillbaka...

2025年10月15日

Bara skräp

Håller med föregående. De saluför kvalité men skickar skräp

Synd att svenska staten inte skyddar sina medborgare trots högt skattetryck. Vårt samhälle kommer återgå till misstro mot företag, stat och främlingar. Tråkig utveckling men förståeligt

2025年10月7日

Tog 5 veckor att få varan

Tog 5 veckor att få varan . Uppfyller inte det jag beställde på något sätt . Returer skall bekostas spårbart till Kina enl dom. Helt galet . Bedrägeri . Varning

2025年9月24日

VARNING VARNING VARNING

VARNING VARNING VARNING
Om en person som säger sig heta Hector eller Mohamed från kundtjänst så är det pseudonymer.
De kräver foto/video på problemet vilket inte är lätt att visa och kräver en fil på flera GB. Mailen min accepterar inte så stora filer.
Säger efter 60 dagar att garantitid har utgått och min reklamation haravslagits för att jag inte bifogat foto/video på problemet.
Bara så Ni vet är det deras problem att verkställa en undersökning av produkten och inte min.
Sitter säkert som ägare av företaget.
Skulle tro att det drivs av en kriminell organisation som har som mål att bara lura konsumenter på pengar.

Hur kan dessa verkar i Sverige med Klarna som betaltjänst. Undvik alla företag med betalningstjänsten Klarna då dessa inte tar sin undersökningsplikt att kontrollera företaget utan vad de istället har är eget VINSTKRAV och det uppväger allt annat. Har nyss introducerats på New York börsen med ett värde på 500 miljarder SEK. Grattis

Politiker:
Vart har vi den lag som hindrar detta? Vilken politiker tycker detta är viktigt? Politiker handlar väl inte på nätet utan köper sin produkter i lyxbutiken i världens huvudstäders butiker. Har litet eller rättare sagt inget intresse av att rätta till detta.

2025年9月24日

Riktig pajasföretag

Riktig pajasföretag. Varan du får hem är ett skämt jämfört med det du ser på bild och beskrivning. Oseriöst. De skrattar hela vägen till banken tills ingen går på deras bluff längre…

2025年9月10日

Absolutely horrible service

Absolutely horrible service! The product I received looked nothing like the pictures and when I asked for refund, I had to go through a lengthy process. I still have not received my money back so still pending. Highly advise people to stay away from this website. Huge scammers!

2025年9月1日
5つ星のうち1の評価

Alldeles för sent förstår man att man…

Alldeles för sent förstår man att man först ska gå till Trustpilot innan man beställer ifrån ett nytt företag. Beställde för 14 dagar sedan och förstod att Mila. Samtidigt gjorde jag en beställning ifrån Kina. Om jag blir nöjd med själva produkten, återstår att se. Men jag skulle inte tro det.

2025年9月4日
5つ星のうち1の評価

De borde inte ens kunna få en stjärna

De borde inte ens kunna få en stjärna. De är ett riktigt bluff-företag. Det de visar på bilderna överensstämmer inte med verkligheten. Beställde en trädgårdsskulptur som var 4 cm hög och på bilden visar den att den är runt en halv meter. Fruktansvärd kvalité.

2025年9月1日

BLUFF företag

BLUFF företag! Levererat en trasig vara som de vägrar ge återbetalning för och hänvisar till att ”rätt avdelning ska återkomma”. Säkert någon ensam person som sitter och beställer från Fyndiq eller Temu och tar 10x priset. BESTÄLL INTE!!!

2025年8月20日

Varning för att handla med Milahome

Varning för att handla med företaget.
Dom bedriver bedrägeri verksamhet. Följer inte konsument verkets lagar om E handel.
Vi har beställt ett anti skällhalsband till vår lilla hund.
Dom har sänt felaktig vara. Har provat att begära retursedel vilket inte går Dom vill att vi skall betala returfrakten på 459kr. Varans pris 399kr.
Dom vägrar att erkänna att dom gjort fel trots att vi efter runt 20 email visat att dom sänd fel vara.
Vi skall be Klarna om hjälp. Tveksamt om dom vill hjälpa oss.

Varning för att handla med Milahome

2025年8月28日

Fick en ersättningsvara

De bytte ut produkten jag köpte mot en ersättningsvara utan att informera mig eller att det i några villkor finns angivet att det är deras policy. I leveransen anges inte avsändare Mila eftersom jag beställt just den varan från ett annat företag trodde jag att jag fått en korrekt leverans från det andra företaget. Detta gjorde att jag inte kunde returnera varorna när jag väl upptäckte problemet. Även om jag upptäckt det direkt är Milas policy att kunden står för returkostnad! När jag kontaktade Mila för att fråga om det ansågs som korrekt att skicka en utbytesvara utan att informera köparen och jag missat den infon fick jag som svar att att min leverans var korrekt. I deras policy står det enbart att de har rätt att avbryta ett genomfört köp om varan inte kan levereras, inget om att de har rätt att byta till en vara de anser motsvarande utan att informera köparen.
Handla inte därifrån om du inte är säker från början på att en ersättningsvara fungerar för dig. Väntar du på flera leveranser dubbelkolla sändningsid från deras leverantör för avsändare eller ordernr finns inte med i försändelsen.

2025年7月29日
5つ星のうち1の評価

Det är ett företag som bedriver…

Bestrid betalningarna anmäl till klarna och konsumentverket.Det är ett företag som bedriver bedrägeri. Dom tar betalt för kvalitetssaker som dom i sin tur beställer ifrån fruugo till din adress. När du klagar till dom att det inte är vad som är beställt. Meddelar dom att du får betala returen med frakt till Kina. Dom ifrångår svensk lag och regler och av någon anledning får dom fortsätta.

2025年8月24日

Sämsta bolaget

Sämsta bolaget, beställde extern hårddisk som jag avboka bara 30 min efter beställning, fick svar att dom inte kunde göra något då den redan skickats iväg, tänkte får prova och se om det funkar, funkar tyvärr inte, man kan skapa mappar på den men man kan inte lägga över filer från dator på den, sedan tappar den koppling med datorn när man använder den, kommer aldrig handla där mer, inte råda någon att handla där heller

2025年8月14日
5つ星のうち1の評価

0 stars! - terrible customer experience.

If I could give 0 stars I would. Terrible experience. Received the product in a damaged box and when opened it was broken. I sent images right away to customer support and they told me they could not refund me but only resend another product.

I would never order again and I recommend nobody else ever order either. I should have done more research on this company before ordering as I see there are no good reviews. Let’s see how long they stay in business.

2025年8月13日

レビューの対象になっている企業の方へ