2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

18件のレビュヌ

De er piv ringe

De er piv ringe. Bestiller 6 pizzaer kl 17.08 til levering kl 19.15. Ringer til dem 19.30 og der går de i gang med dem. Skal hente kl 19.55 og kl 20.05 får jeg dem men de har kun lavet de 5. Skal vente yderligere på maden og de 5 pizzaer er jo så kold mad. De er slet ikke til at tale med. Handler aldrig der mere.

2025幎4月6日

DÅRLIGSTE PIZZA EVER!

Her kommer jeg ALDRIG igen!
Dårlig service, elendig mad, alt for meget hvidlÞg på pizzaen, når man bestiller med LIDT hvidlÞg skal der kraftedme ikke overfyldes med det.
Min deebpan pizza var IKKE deebpan. Jeg kommer aldrig igen, elendig service. Havde jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det!

2025幎3月22日

KÞber aldrig derfra igen

KÞber aldrig derfra igen.
Jeg bestilte en kebab rulle med kylling. Helt simpelt bestilling? Kyllingen smagte gammelt og det gjorde salaten også. Jeg vågnede med madforgiftning dagen efter og det varede et par dage fÞr jeg var på toppen igen.
Udover det, skulle vi vente 40 min på maden selv om det lignede det var tomt.
Plus jeg så dem ikke vaske hÊnder en eneste gang selvom de rendte ind og ud af butikken.

2025幎2月10日
自発的なレビュヌ

Havde jeg kunne give minus så havde jeg

Havde jeg kunne give minus så havde jeg gjort det.

Maden kommer 30 min for sent og maden var heller ikke helt vildt god.

Vi ringer til Milano og får at vide hun vil ringe til just eat, så vi kan få vores penge tilbage.
Så ringer just eat til os og siger at Milano kun vil give leveringsgebyr og pose gebyr tilbage, selvom at vi lige har fået noget andet at vide i telefonen.

Vi tager i mod det vi kan få tilbage og så kommer vi aldrig nogensinde til at bestille derfra igen.

2024幎10月5日
自発的なレビュヌ

Ikke et sted jeg bestiller fra igen.

Bestilte 3 Alm pizza og en bÞrne pizza og det var kun to Alm pizza der var som de skulle vÊre. Da jeg ringede for at klage prÞver han at spise mig af med at det er fordi at deres menu kort er lavet om og just Eat ikke har lavet deres om og jeg derfor skal acceptere der jeg har fået. Efter jeg bliver godt hidsig sige Ryan at jeg kan få den ene som det jeg havde bestilt men ikke den anden. Ved levering af den endelig havde bestilt får jeg dog en cola med og en undskyldning. Syntes dig ikke det kan passe man skal blive hidsig fÞr de erkender de har lavet en fejl og kun den ene pizza der var forkert blev leveret bagefter.

2023幎6月22日
自発的なレビュヌ

Ærgeligt man ikke kan give minus

Ærgeligt man ikke kan give minus stjerner.

SeriÞst dårligste betjening til dato.
Altid min 20min forsinket.

I dag fik jeg min mad nÊsten 1 time efter jeg skulle havde haft... fÞrst fordi de havde glemt min ordre... og så havde de puttet pommes fritter i min kebab rulle.....

Jeg havde bestilt en special kebabrulle stor tilvalg: menu med pommesfritter .

Ender med at få line pomfritter og en kebabrulle uden fritter i!

Men ejeren dernede stod og sammenlignede det med vis jeg bestilte pepporoni til min pizza forventede jeg jo også de var på og ikke ved siden af...
Dette kan ikke sammenlignes da jeg bestilte en MENU!

Gav lidt op da de har givet mig den forkerte pizza med også...men gad virkelig ikke mere med dem.

INGEN UNDSKYLDNING ELLER NOGET! SIDSTE GANG JEG SÆTTER MINE BEN PÅ DET STED!

2023幎6月14日

DÃ¥rlig oplevelse..

DÃ¥rlig oplevelse..
Bestilte en simpel pizza og pommes, pizzaen var nÊsten kold og meget tÞr da vi henter, men jeg tÊnker okay, vi kÞrer hjem og varmer den, ingen grund til sure miner.
Pommes så fine ud og smagte fint.
Nu har vi haft dårlig mave siden cirka 15 minutter efter vi har spist den, begge to...
Jeg ringer og de siger at det er vores egen skyld, at vi lyver og at den er blevet dårlig på vejen hjem... 12 min vÊk...
Øv, det er sidste gang vi spiser der... :(

2022幎10月26日
自発的なレビュヌ

It was really bad experience

It was really bad experience, I didn't get what I order and just wrong menu. I ordered steak with bacon and whisky sauce, but I got like old steak(dry and really hard) without bacon and bearnaise sauce.
So my dinner was just French fries and salad, CAN'T REALLY EAT THAT MEAT!!😀

2022幎10月16日