Prima geleverde paasfiguren. Zeer goede service. Wat vragen van de shop, zo uitgeklaard. Goed op tijd geleverd . Doos met producten ..nog nooit zo een onbreekbare samenstelling gezien ! Echt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geweldige service. Goede opvolging. Ik had chocolade vosjes besteld, maar die waren uit voorraad. Dit is netjes door hun gemeld en in plaats daarvan hebben ze Eekhoorntjes geleverd, die eigenlijk... もっと見る
企業が回答しました
Wauw! Hoe leuk was het om dit pakje te openen. Ik kocht voor mezelf mijn lievelingspaaseitjes (omdat ze bijna nergens te vinden zijn) en ze kwamen toe in een mooi en verzorgd pak. Volledig beschermd t... もっと見る
企業が回答しました
Dit zal altijd een aanrader blijven voor ons bedrijf. We werken met 35 personeelsleden. Alle chocolade was goed in ingepakt. De chocoladestukjes waren heel mooi verpakt met microfolie zakje en e... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Speciaalzaak in zoete en hartige geschenken. Gespecialiseerd in chocolade voor alle feestdagen, ijstaarten, wijnen en doopsuiker.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Top!
Mijn internetbestelling stond netjes klaar bij afhaling. De kwaliteit van de pralines was geweldig.

Een fijne ervaring.
De goederen waren goed ingepakt en tijdig geleverd. Je voelt dat de bestelling met hart en ziel werd behandeld, een heel fijne ervaring. Dank u.

alles is prima verlopen
Ik heb online besteld en alles is prima verlopen. Op tijd geleverd en hetgeen ik besteld had was zeer goed verpakt zodat er niets stuk kon gaan.

Milawebshop からの回答
Top producten en top service!
Heel tevreden van de Mila webshop! Spoedige levering, top producten en een cadeautje!

Lekker
De chocolade is zowizo super lekker en er is ook suikervrije chocolade en lactose vrije producten.
Als je een vraag hebt, krijg je snel hulp. Dankjewel.

Milawebshop からの回答
Al jaren zijn we klant bij Mila
Al jaren zijn we klant bij Mila. Steeds heel klantvriendelijk en kwaliteitsvolle producten.

Snel, correct en lekker!
Of ik nu online bestel of in de winkel, het is altijd snel correct en lekker.

Milawebshop からの回答
open tijdens middag in deze drukke…
open tijdens middag in deze drukke periode; goede en vriendelijke bediening. Hulpzaam en correct

Topkwaliteit
Topkwaliteit en vriendelijke bediening in een verzorgde winkel.
Doe zo voort !

Altijd lekker
Altijd lekker, zeker van kwaliteit. En snel en voorzichtig geleverd.
Lekkere proevertjes in het pakket

Milawebshop からの回答
Foute prijs op de website
Foute prijs op de website, ik bestel en krijg bericht dat de prijs fout was, mijn geld zou worden teruggestort en dan kon ik opnieuw bestellen nadat ze de prijs hadden aangepast. Na 8 dagen nog geen terugbetaling onrvangen :(

vlotte levering
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering! Goederen zijn mooi verpakt en correct geleverd.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。