Snelle levering tegen een goede prijs. De milieusticker is makkelijk te bestellen. Wordt snel geleverd tegen een goede prijs.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Makkelijk te bestellen. Status voortgang per mail. Alleen de post duurde wat langer, maar daar kan de aan ieder weinig aan doen. Al met al, tevreden.
14 juni besteld en betaald, nog niks ontvangen Mail verstuurd 19/5 direct een reactie, nog even wachten, vertraging postnl etc. Het is nu 24 juni, gisteren wederom gemaild en geen reactie meer. Krij... もっと見る
Ik ben tevreden over de levering van de aankoop maar wens verder geen beoordelingen te geven over aankopen. Tegenwoordig wordt er voor elke aankoop op internet een beoordeling gevraagd en daar doe ik... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
aanvraag was eenvoudig en verliep vlot
aanvraag was eenvoudig en verliep vlot, ook de levering verliep zeer vlot
Goed geregeld en binnen 2 dagen thuis.
Te lang gewacht op de sticker ,waren al…
Te lang gewacht op de sticker ,waren al terug van vakantie uit Duitsland
Hij was snel binnen.
Hij was snel binnen.
Alleen bij de France sticker moet je veel meer invullen maar is de helft goed koper.
Snelle en correcte afhandeling
Niet bestellen daar!!
Ik heb na 2 weken nog steeds geen sticker. Na 2 dagen al gemaild, bellen kan niet.
Het ligt aan PostNL. Kan soms 3 weken duren?!?
Andere post krijg ik de volgende dag gewoon. Intussen zijn we op vakantie en mijn buren houden de post in de gaten.
Ik heb intussen al meer dan 10 keer gemaild en ik wil mijn geld terug of een nieuwe sticker, lijkt me logisch maar er wordt niets opgelost, ja ik mag er één kopen bij een benzinestation in Duitsland (met de hand geschreven en dus lelijk), dan moet ik de bon opsturen en dan krijg ik mijn geld terug van die goedkopere geschreven sticker.
Ik wil een geprinte sticker, geen geschreven, daarom bestel ik hem online.
Reacties op de mail krijg ik ook niet meteen!!!
Heel slecht!!!!
Niets ontvangen
Besteld, betaald maar niks ontvangen
Nu 2 weken verder nog niks, gemaild aantal keer maar het ligt aan de post zeggen ze
Vraag tijdig het ticket aan
Een vlotte manier om het ticket aan te vragen, en op een paar dagen was het ticket in mijn bezit.
Prima
Makkelijk en snel te bestellen
Makkelijk en snel te bestellen. Sticker is een paar dagen later al bezorgd.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。