2.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Bestel hier geen sticker!!!!

Sticker nooit ontvangen. Daarna zeggen ze dat ze hem wel terug zullen betalen als hij retour arriveert, maar ze sturen niet eens een bewijs van verzending. Regelrechte oplichters! Ik ben mijn geld kwijt, maar als ik ook maar één iemand kan behoeden om hier een sticker te bestellen, ben ik alsnog content.

2025幎11月13日

Oplichters

Oplichters!
Jammer dat Trustpilot op hun website een klantenbeoordeling plaatst van 8,5/10.
Ik moest één sticker dringend hebben, uit gemak onmiddellijk drie besteld.
Geen enkele sticker ontvangen.
Klantendienst meldt dat zij enkel vergoeden als de stickers niet geleverd konden en retour zijn aangekomen.
Waardeloze service

2025幎9月13日
5぀星のうち2の評䟡

ok maar duur

De sticker is vlot toegekomen met de post, prima verlopen. Milieustickervoorduitsland koopt zelf jouw milieusticker bij Auto Roth. Als je dit bedrijf online opzoekt, dan kom je op op een autoonderdelen website terecht waar je exact dezelfde sticker kan bestellen voor €5.95.

Ben op zich tevreden van Milieustickervoorduitsland, maar hun prijs is wel bedenkelijk..

2025幎6月14日
5぀星のうち5の評䟡

Service verliep zoals op de website

Service verliep zoals op de website aangegeven, snel en makkelijk besteld online MA 16/12 - Di 17/12 per mail bevestiging van de verzending (2-3 werkdagen met Bpost) - Vrij 20/12 Sticker in de bus ontvangen, perfect op tijd voor onze trip naar Keulen zondag.

Moet toegeven wat argwaan te hebben gekregen tijdens de week, gezien ik ook de reviews hier las. Daarom laat ik deze positieve review na. Geen issues ondervonden, mooi op tijd en dus tevreden.

2024幎12月20日
5぀星のうち1の評䟡

Milieusticker besteld, verkeerde nummerplaat! Op brief wel de juiste!

Milieusticker besteld begin vorige week! Verkeerde nummerplaat terwijl op de brief de juiste staat. Maandagochtend vroeg gebeld, gemaild
 hun antwoord ja we verzenden vandaag een nieuwe. Na 2 dagen nog niks aangekomen terwijl deze morgenochtend reeds moet gebruikt worden. Hun oplossing? Koop eentje in Duitsland. Nu ja, dubbel betalen dan
 O je hebt er dan eentje in reserve
 Ik zei dat ik mijn geld dan terug wil
 geen sprake van! Nu ja is onze fout maar trek uw plan! Ik laat het er niet bij!

2023幎12月6日
5぀星のうち5の評䟡

Prima verloop van bestelling

Prima verloop van bestelling. Zoals beloofd de sticker op 2 werkdagen ontvangen. Je kan zelfs met paypal betalen, wat je kan gebruiken om een geschil te openen indien je problemen hebt met de levering. Maar dat was bij deze niet nodig! Aanrader

2022幎7月12日

wegblijven

is een volledig nederlands bedrijf met een .be domeinnaam zoals er zoveel al zijn ,
meer dan een week moeten wachten.
dus te laat voor mij.
Eerste mail hebben ze gereageerd met "Gemiddeld is de levertijd 2-3 werkdagen. " en daarna niet meer gereageerd.
Heb hem dan gaan halen bij een dekra in de beurt, en was nog eens goedkoper.

2022幎1月5日
5぀星のうち1の評䟡

Komt beloftes niet na, klantenservice is onbestaande

Op woensdag vóór 15u een milieusticker besteld. De belofte luidt "Voor 15u besteld, is dezelfde dag nog verzonden". Zelfs speciaal aangetekende zending genomen zodat ik de sticker zeker voor het weekend zou hebben. Op vrijdag nog steeds geen track & trace code of verzendbevestiging ontvangen. Telefoonnummer op de site gebeld. "We hebben het druk, gelieve ons een mail te sturen en dan beantwoorden we deze meteen" luidt het automatische antwoord. Mail gestuurd op vrijdag, geen reactie. Tweede mail gestuurd op maandag (ondertussen 2 dagen geleden). Geen reactie. Telefoonlijn blijft "bezet" en mails worden genegeerd. Ondertussen de sticker nog steeds niet ontvangen. De track & trace code die beloofd werd heb ik ook niet ontvangen. Een absolute afrader.

2021幎7月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ