レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super gode krydderier, smager godt dufter frisk når man åbner en bøtte , har lige bestil nogle flere som bare må prøves. Hurtig levering

5つ星のうち5の評価

Jeg nyder at bruge disse krydderier, de er gode i retter giver smag. Bl.a. sort Salt - DUKKAH grøn/rød - rosesalt og salt❤️F HEARTS er fantastiske til at pynte dine salater med, ser flot ud og giv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Krydderierne er så gode - er super til ovn grøntsager, dip og ikke mindst gør den kedelige hytteost til en stjerne…. Vil ønske man kunne få alle jeres lækre produkter i refill poser… Man får helt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

“ hmm det smager godt, hvad har du krydret det med?” - krydderier fra Mill & Mortar. De stegte gulerødder fik Happy Roots og dressingen Triple Lemon Pepper. Små lækre dåser, inspirerende opskrifter... もっと見る

企業情報

1. スパイス専門店
  2. 調味料製造業者

当該企業による記述

Formålet med Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortælle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og råvarerne til at krydre din mad. Vi udvælger vores krydderier efter et princip, vi kalder ‘Product of Origin’, og det indebærer at vi går efter: – Krydderier af årets høst, der ligner, dufter og smager, som da de blev høstet – Krydderier med en oprindelse. Vi ved hvornår og hvordan de er dyrket og høstet. Og vi ved, at det er sket på en måde, så jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre økosystemer – Unikke produkter, der kan fortælle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt. Men kvalitet er også at forbrugeren bliver vejledt i og inspireret til at bruge råvarerne og at produktet passer til vores livsstil i sit udtryk og ser godt ud på køkkenhylden.

4.9

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg er så stor fan af jeres krydderier

Jeg er så stor fan af jeres krydderier, madlavning har fået en helt ny dimission, men masse af ny smag.

2026年3月14日

Hej Sara
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Fantastisk at læse du er stor fan af vores skønne krydderier, og at de har givet dig en helt ny dimission i køkkenet.

5つ星のうち5の評価

Jeg køber kun øko mandler hos…

Jeg køber kun øko mandler hos Mill&Mortar, da kvaliteten helt i top.
Deres krydderier er jeg lige begyndt på, og det glæder mig, at de også er økologiske.
Levering lige til døren.
Stor anbefaling herfra.

2026年3月12日

Hej Maria
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Virkelig dejligt at læse du synes kvaliteten på vores mandler er helt i top og at du er glad for vores lækre økologiske krydderier. Vi takker mange gange for din anbefaling.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Lækre krydderier, selv min mand elsker elsker dem og han er ellers svær at imponere.

Hej
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at læse vi har imponeret både dig og din mand.
Super fedt også at læse du synes vores kundeservice er fantastisk, det betyder rigtig meget for os at vide.

5つ星のうち5の評価

Happy roots er et meget spændende…

Happy roots er et meget spændende krydderi, som vi har brugt til forskellige grøntsager. Blandt andet til butternut squash ovnbagt. Det er lidt stærkt,men det kommer selvfølgelig an på mængden man bruger og vi bruger en del, da vi godt kan lide spicy mad.
Men spændende muligheder og fedt at det findes.

2026年3月5日

Hej Henriette
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Fantastisk at læse i er vilde med vores happy roots, den kan som du siger nemlig bruges til meget andet end "bare" kål og giver en masse lækker smag og varme.

Super godt produkt!!

Nem bestillingsprocedure, hurtig levering og ikke mindst et super godt produkt! lever til fulde op til mine forventninger. Har allerede haft de første smagsoplevelser med min Chipotle chili Mums siger jeg bare!.....tumbs up herfra, vender helt sikkert tilbage

2026年3月2日

Hej Bjarne
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Super dejligt at læse du finder vores hjemmeside nem og brugervenlig, samt modtog din ordre hurtigt. Det betyder rigtig meget for os at vide, vi ser frem til din næste ordre.

5つ星のうち5の評価

Dejlige nye inspirerende mad og skønne…

Dejlige nye inspirerende mad og skønne dufte fylder køkkenet, hurtig levering og gode opskrifter

Hej Anne
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Virkelig dejligt at læse du bliver inspireret af vores skønne opskrifter og får lavet en masse lækker og smagfuld mad med vores krydderier.

5つ星のうち5の評価

Super lækre produkter og meget hurtig…

Super lækre produkter og meget hurtig levering!

Hej Katrine
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Super fedt du synes vores krydderier er rigtig lækre og at du modtog din ordre hurtigt, det betyder meget for os at læse.

Elsker alle....

Elsker alle....
Nye smagsoplevelser da samsætningene er anderledes.

2026年3月5日

Hej Lene
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Fantastisk at læse du elsker vores krydderier og at de giver dig nye og spændende smagsoplevelser, det betyder meget for os at vide.

5つ星のうち5の評価

Fantastiske krydderier og rigtig god…

Fantastiske krydderier og rigtig god service.

2026年2月19日

Hej Lis
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Skønt at læse du synes vi har nogle fantastiske krydderier og en rigtig god service, det betyder meget for os at vide.

5つ星のうち5の評価

Sublim kvalitet og overraskende…

Sublim kvalitet og overraskende smagskombinationer - særligt vild med de forskellige peberblandinger, og Karl Otto til svamperisotto er nærmest blevet et must i mit køkken.

2026年2月16日

Hej Marianne
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Skønt at læse du synes vores krydderier er sublim kvalitet! Dejligt at vi har kunne overrasket dig med spændende smagskombinationer. Vi elsker også Karl Otto!..

Super gode produkter

Super gode produkter. Hurtig lev.

2025年6月16日

Hej Anny
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Super dejligt at du synes vores krydderier er gode og
at du modtog din ordre hurtigt, det prioritere vi også højt.

Mega lækre krydderier

God website, super lækre øko. krydderier, der i smag, duft, intensitet og emballage er taget til næste niveau. Handler det snart igen😇

2026年2月9日

Hej Tine
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Så dejligt at læse dine flotte ord om vores lækre krydderier, skønt du også synes vores hjemmeside er god. Vi glæder os til din næste ordre.

Opskrifter

Meget fin smag

2026年2月15日

Hej Anita
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Dejligt at læse du synes vores opskrifter og smage er gode.

Super hjemmeside

Hurtig levering. Fed koncept. Opskrifter der spiller. Her kommer jeg til at handle igen.

2026年1月26日

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Virkelig fedt at læse du synes vores krydderiunivers er spændene og at vores opskrifter bare spiller.
Vi glæder os til din næste ordre.

5つ星のうち5の評価

Det er en utrolig dejlig karry ikke så…

Det er en utrolig dejlig karry ikke så stærk men med en meget smag
Den bedste karry jeg har smagt - når den ikke skal være stærk

2026年2月10日

Hej Søren
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Den bedste karry du har smagt, sådan! det betyder meget for os at vide.

Elsker vores nye krydderier

Elsker vores nye krydderier - bestilte 5 måtte lige have min mand forbi lokal forhandler og købe 7 mer 👌🏻

2026年2月3日

Hej
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Simpelthen så dejligt at læse du elsker vores skønne krydderier, det betyder meget for os at vide.

Blæst bagover

Jeg har nu to gange købt krydderier hos Mill & Mortar og jeg er blæst bagover af de fantastiske og intense smage der er i. Jeg er solgt 😋
Jeg går ALDRIG tilbage til supermarkedernes krydderier!

2026年1月28日

Hej Anja
Mange tak for din rigtig gode anmeldelse og de 5 stjerner.
Skønt at læse vores lækre krydderier har blæst dig fuldstændigt bagover af fantastiske og intense smage, det betyder rigtig meget for os at vide.

Ægte

Ægte, ren og fatastisk smag

2026年2月7日

Hej Susanne
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Ægte, ren og fantastisk smag, det siges jo ikke meget bedre.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。