Super gode krydderier, smager godt dufter frisk når man åbner en bÞtte , har lige bestil nogle flere som bare må prÞves. Hurtig levering
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg nyder at bruge disse krydderier, de er gode i retter giver smag. Bl.a. sort Salt - DUKKAH grÞn/rÞd - rosesalt og saltâ€ïžF HEARTS er fantastiske til at pynte dine salater med, ser flot ud og giv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Krydderierne er sÃ¥ gode - er super til ovn grÞntsager, dip og ikke mindst gÞr den kedelige hytteost til en stjerneâŠ. Vil Þnske man kunne fÃ¥ alle jeres lÊkre produkter i refill poser⊠Man fÃ¥r helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
â hmm det smager godt, hvad har du krydret det med?â - krydderier fra Mill & Mortar. De stegte gulerÞdder fik Happy Roots og dressingen Triple Lemon Pepper. SmÃ¥ lÊkre dÃ¥ser, inspirerende opskrifter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FormÃ¥let med Mill & Mortar er i al sin enkelhed at fortÊlle de mange fantastiske historier om krydderierne og at give dig lysten og rÃ¥varerne til at krydre din mad. Vi udvÊlger vores krydderier efter et princip, vi kalder âProduct of Originâ, og det indebÊrer at vi gÃ¥r efter: â Krydderier af Ã¥rets hÞst, der ligner, dufter og smager, som da de blev hÞstet â Krydderier med en oprindelse. Vi ved hvornÃ¥r og hvordan de er dyrket og hÞstet. Og vi ved, at det er sket pÃ¥ en mÃ¥de, sÃ¥ jordens ressourcer ikke udpines til skade for mennesker, dyr eller andre Þkosystemer â Unikke produkter, der kan fortÊlle en historie om mennesker, der arbejder for at skabe noget unikt. Men kvalitet er ogsÃ¥ at forbrugeren bliver vejledt i og inspireret til at bruge rÃ¥varerne og at produktet passer til vores livsstil i sit udtryk og ser godt ud pÃ¥ kÞkkenhylden.
Staktoften 22C, 2950, VedbÊk, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fin service, flot og overskueligt hjemmeside, kort ventetid fra bestilling til levering. Flot emballage til krydderierne, dem vil man gerne have stående fremme
Blev inspireret af jeres opslag over udvalget og anvendelse og et ðð» med opskrifter der fÞlger med.
Min bestilling skal bruges til min svigerdatter som er vegetar og jeg tÊnker at min svigersÞn også skal have en bestilling, han elsker at lave mad.

Mill & Mortar ããã®åç
God service - hurtig levering. Og de klart lÊkreste og bedste krydderier på markedet!

Mill & Mortar ããã®åç
Produkterne er i top, og det samme gÊlder service og levering.

Mill & Mortar ããã®åç
Hurtig levering og super flot indpakning. Jeres krydderier smager godt så kan varmt anbefale jer.

Mill & Mortar ããã®åç
Hurtig god forsendelse & flotte kvalitetsprodukter til et fint prisniveau

Mill & Mortar ããã®åç
Det er sÃ¥ lÊkre krydderier jeg har modtaget , vil helt sikkert kÞbe fler ð«¶ð«¶

Mill & Mortar ããã®åç
De laver de bedste krydderier og man fÃ¥r opskrift med gratis, og det gik super hurtigt, jeg har allerede lagt nye krydderier i min kurvð€ð€ð€

Mill & Mortar ããã®åç
Ja så skriver jeg igen. Denne gang havde jeg en reklamation på en Êske til 12 krydderier. Den var flÊkket i kanten da jeg modtog den, de sendte en ny som jeg modtog 2 dage senere. Den nye var desvÊrre også flÊkket. Igen kontaktede jeg dem og igen 2 dage senere modtog jeg en ny, denne gang var den helt fin.
SÃ¥ Mill og Mortar tak for super god service.