Min afsked レビュヌ 356

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi blev behandlet med meget stor respekt og empati i forbindelse med min hustrus bisÊttelse. Catrine hÃ¥ndterede opgaven perfekt, og vi fik alle de oplysninger og den hjÊlp vi havde brug for. Jeg kan... もっず芋る

Man Þnsker aldrig at skulle anbefale en bedemand. Men nÃ¥r man stÃ¥r i en sÃ¥rbar og sorgfuld situation med et tab af en nÊrtstÃ¥ende, sÃ¥ er det alpha omega, at man bliver guidet af empatiske og professi... もっず芋る

Hjertelig tak for Michaelas empatiske, nÊrvÊrende og tillidsskabende mÃ¥de at vÊre pÃ¥. Der blev taget hÃ¥nd om nÊsten alt ift vores mors begravelse - og det var en stor lettelse i alt det, der skulle... もっず芋る

Professionelle med hjertet pÃ¥ rette sted🫶🏌 Min afsked tog mig i hÃ¥nden og guidede i bedste stil og fik arrangeret min fars bisÊttelse lige efter hans Ã¥nd. Vi havde Else og hun lyttede og var meg... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀瀟
  2. 葬儀堎

圓該䌁業による蚘述

Min afsked er en kÊde af nÊrvÊrende bedemandsforretninger beliggende i Aalborg, Aarhus, BrÞnderslev, Frederikshavn, Hammel, Hobro, HjÞrring og NÞrresundby. Vi bestrÊber os altid på at levere mere end det forventede, og derfor tilbyder vi også opfÞlgende samtaler. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Min afsked - Hele vejen

圓該䌁業による蚘述

Vi er en kÊde af nÊrvÊrende, trovÊrdige og kompetente bedemÊnd, som dÊkker hele Nordjylland, Aarhus og omegn.
Livet er unikt, og det skal afskeden også vÊre. Vi rådgiver og hjÊlper med alt det praktiske i den svÊre tid. Vi tager på professionel og bedste vis kÊrlig hånd om de efterladte, så de kan fÞle sig trygge og i gode hÊnder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

356件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Håndtering af BisÊttelse. NÊrvÊrende professionel rådgivning

NÊrvÊrende professionel rådgivning , håndtering og opfÞlgning . Alt blev ordnet så flot . Hvilket gjorde situationen for os til en god oplevelse . Min Afsked kan varmt anbefales.

2025幎11月22日

Min afsked からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Kirsten! Det varmer :)

Venlige, men også travle

Det gode er, at de virker som moderne bedemÊnd, der er i ÞjenhÞjde. Men jeg synes også det virkede som om, at de har for travlt, ala at de lider under deres egen succes. Tingene blev gjort som de skulle, men jeg fÞlte mig underinformeret og måtte selv navigere i ting, som jeg hÞrer fra andre, at deres Bedemand har fortalt dem. Rustvognen min Mor blev hentet i trÊngte til vask, så meget at Min Afsted selv undskyldte for det, da de hentede min Mor.

2025幎11月26日

KÊre Camilla,

Tak for din anmeldelse, og for at beskrive de punkter, som vi også talte om i telefonen. Jeg er rigtig glad for, at tingene blev gjort, som de skulle, omend vi også tager til os, at du fÞler dig underinformeret, samt at bilen ikke så ud, som du Þnskede.

Alt det bedste fremover til dig og dine!

- Joakim, Min Afsked

Synes hende vi fik tildelt var super

Synes hende vi fik tildelt var super god. Kunne vÊre seriÞs men også lÞfte stemningen lidt og kunne grine samtidig med det selvfÞlgelig ikke blev for meget. Så vi er meget taknemmelig

2025幎11月26日

KÊre Rasmus,

Tak for din flotte anmeldelse! Den varmer her i kulden :)

Alt godt fremover.

- Joakim, Min Afsked

I trygge hÊnder

I forbindelse med min fars dÞd og begravelse havde vi min afsked til at stå for begravelsen.
Vi var i trygge hÊnder fra fÞrste mÞde.
Der var styr på at alt forlÞb som planlagt.
Kiste, papirer, blomster mm.
Kan kun anbefales

2025幎10月27日

Udgiver sig for at vÊre lokal

Virksomhedens bedemÊnd udgav sig for at vÊre lokalt gentagende gange, i en by hvor de slet ikke hÞrer til. Jeg spurgte endda specifikt, da jeg ville bruge den lokale bedemand

2025幎11月13日
自発的なレビュヌ

KÊre Rasmus,

Jeg er frygteligt ked af, at du har haft denne oplevelse, omend det undrer mig en smule.

1. Alle kollegaer i Min Afsked nÊvner firmanavn, som det fÞrste i samtalen. Altså: "Min afsked, det er *personens navn*.

2. Såfremt man som dén, der ringer ind, spÞrger efter en specifik medarbejder eller forretning, er det ikke i hverken familiens eller vores interesse at indgå videre dialog.

3. I din anmeldelse skriver du ikke info om, hvilken by det drejer sig om, og således er det lidt besvÊrligt for mig at sige, om det er en by, vi er vant til at komme i. Dog kan jeg sige, at der er mange steder, hvor det altid vil give bedre mening at få fat i en anden bedemand end os, og det vejleder vi også familier, der ringer til os, i.

Såfremt du har lyst til yderligere dialog eller forklaring, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på js@minafsked.dk eller på vores hovednummer 73 70 66 20, hvor du kan spÞrge efter mig.

Joakim Skak, DirektÞr i Min afsked

En lidt blandet fornÞjelse- derfor kan

En lidt blandet fornÞjelse, som dog endte med 5 stjerner.
Vi blev taget godt imod af bedemand Per, da vi skulle have mÞde omkring vores mors bisÊttelse, og aftalte en pakkepris. ForlÞbet var som sådan fint, men da regningen kom var prisen over 2.000,- hÞjere end det aftalte, endda efter tilskuddet på omkring 1.000,- som man kan sÞge hjem til den slags var fratrukket.
Undertegnede kontaktede “ min afsked” men fik besked pÃ¥ at der kun var en’ kÞrsel i pakkeprisen, og at kisten havde vÊret 1.000,- kr dyrere end den fra pakken. Dette var jeg undrende overfor da vi ikke havde bedt om en anden kiste, og da der var trukket en’ kÞrsel ud af ligningen, da vi selv ville hente urnen pÃ¥ krematoriet.
Priserne er ikke ublu, men jeg mener at det havde vÊret på sin plads at informere om det ved mÞdet, hvis prisen bliver en anden, specielt når man annoncerer med at man har gennemskuelige priser på sin hjemmeside.
Det giver en lidt Êrgerlig oplevelse, som nemt kunne have vÊret undgået.

EfterfÞlgende har jeg haft en god samtale med Joakim fra “minafsked.dk” som bÃ¥de beklagede den del af oplevelsen der var uheldig, og rettede prisen til sÃ¥ den passede med det belÞb vi havde fÃ¥et oplyst, og aftalte pÃ¥ mÞdet.
(Tak for ordentlig behandling Joakim.)

2025幎10月26日
自発的なレビュヌ

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse. Vil du kontakte mig på mail på jsminafsked.dk? :) Så finder vi sammen en lÞsning på det.

God dag!

Joakim, Min Afsked

Kan varmt anbefales

Vi er meget taknemmelige for den rolige og professionelle måde, alt blev ordnet på.
Bedemanden var nÊrvÊrende, imÞdekommende og lyttende.
Det var rart, at alt omkring Þkonomien var gennemsigtigt – ingen overraskelser.
En tryg oplevelse i en svÊr tid.

2025幎10月31日

KÊre Vibeke,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Alt det bedste.

- Joakim, Min Afske

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。