Min A-kasse レビュヌ 2,451

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Medarbejderne (Lizette)der tog imod mig, var rigtig imÞdekommende, god til at formidle, forklare, samt sÊtte mig ind i tingene på hjemmesiden, etc. Så stor tak til hende.

䌁業が回答したした

Jeg havde en rolig og go fornemmelse, efter det fÞrste mÞde. Jeg blev taget godt imod, mÞdet startede som planlagt. Jeg fÞlte mig hÞrt og fik hjÊlp til, at komme videre pÃ¥ platforme, hvor der er le... もっず芋る

䌁業が回答したした

Må sige, virkelig god behandling af min sag. Har arbejdet i 44 år og aldrig vÊret ledig, men altid indbetalt til en A-kasse, så er virkelig taknemlig for god service.

䌁業情報

1. 所埗補償保険

Min A-kasse に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Min A-kasse er en billig arbejdslÞshedskasse for alle - det koster kun 542 kr. om måneden.

Mere end 100 års erfaring
I mere end 100 år har vi givet vores medlemmer sikkerhed, tryghed og en hjÊlpende hånd, hvis de har mistet jobbet. Vi hjÊlper og vejleder dig i forbindelse med din jobsÞgning, så du kan komme tilbage på arbejdsmarkedet, hvis du på et tidspunkt bliver ledig.

Ledighed skal ikke fÞles som en slåskamp mod systemet
Mister du dit arbejde, er det sidste du har brug for at havne som et nummer i kÞen hos a-kassen. Hos Min A-kasse får du en personlig rådgiver, der hjÊlper dig med at navigere gennem jungle af dagpengeregler.

Alle kan blive medlem
Vi er en a-kasse for alle, hvilket betyder, at du kan blive medlem, uanset hvilket job eller uddannelse du har.

Over 80.000 har allerede valgt os
Vores medlemmer arbejder inden for IT, salg, marketing, handel, service, og meget mere. Vi samarbejder med 15 forskellige faglige organisationer, hvilket giver os et indgående kendskab til vores medlemmers fagligheder og brancher.

Det er nemt at blive medlem
Ring på tlf. 70 12 37 82, så hjÊlper vi med at indmelde dig. Du kan også melde dig ind på vores hjemmeside.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2451件のレビュヌ

Fagligt begrundede

KÊre Jean,

Det er dejligt at hÞre, at du har fået en god og faglig rådgivning. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål eller får brug for hjÊlp.

Emma, Min A-kasse

Jeg havde en rolig og go fornemmelse

Jeg fÞlte mig hÞrt og fik hjÊlp til, at komme videre på platforme, hvor der er ledige stillinger, der gÞr det nemmere, at vÊlge job ud.
HjÊlp til Êndringer i mit cv.

KÊre Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er rigtig godt at hÞre, at du har haft en god fornemmelse efter dit fÞrste mÞde hos os, og at du blev taget godt imod fra start. Vi er glade for, at du fÞlte dig hÞrt og fik konkret hjÊlp til både jobsÞgning og dit CV.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for mere sparring eller har spÞrgsmål.

very good service

Dear Kunde,

Thank you for your nice review.

We’re happy to hear that you had a very good experience with our service. That’s always great to know. If you ever need any help or have questions, feel free to reach out to us.

Best regards
Emma, Min A-kasse

Blev hÞrt og man fÃ¥r fÞlelsen af at de

Blev hÞrt og man får fÞlelsen af at de varetager min interesse og er der for en

KÊre Steen,

Det er så rart at hÞre, at du har fÞlt dig lyttet til, og at du har har tillid til, at vi er her for at hjÊlpe dig. Det betyder meget for os.

ImÞdekommende sagsbehandler med god

ImÞdekommende sagsbehandler med god vejledning

KÊre Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at hÞre, at du er blevet mÞdt af en imÞdekommende sagsbehandler og har fået god vejledning. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse her hos os.

Husk, du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjÊlp eller har spÞrgsmål.

God gennemgang

God gennemgang af CV og en konkret ansÞgning. God rådgivning om brug af AI og andre nÞdvendige informationer.

KÊre Michaela,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at hÞre, at du har fået en god gennemgang af både dit CV og ansÞgning, og nogle gode input til brug af AI. Vi er glade for, at du har fået noget konkret med dig som du kan arbejde videre med.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål eller brug for mere sparring.

MÞde med A-kassen aalborg

KÊre Tony,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at hÞre, at du har fået en god behandling og har haft en god oplevelse hos os. Vi ved, at det kan vÊre en stor omvÊltning at stå i en ny situation efter mange år på arbejdsmarkedet, så det er rigtig rart at hÞre, at du fÞler der bliver taget godt hånd om dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for vores hjÊlp eller har spÞrgsmål.

Personalet var hvirkelig hjÊlpsomme

Personalet var hvirkelig hjÊlpsomme, og gode til at forklare tingene.
Behagelig og hjÊlpsom personale

KÊre Max,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at hÞre, at du har mÞdt hjÊlpsomme mennesker her hos os, som var gode til at forklare tingene. Vi er glade for, at du har haft en behagelig og god kontakt med os.

Emma, Min A-kasse

God forberedelse inden mÞdet.

Det var en god oplevelse fordi. jeg blev orienteret godt omkring de ting jeg skal udfylde og fordi hun var forberedt på inden jeg kom til mÞdet.

KÊre Jeppe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at hÞre, at du fÞlte at din rådgiver var godt forberedt inden jeres mÞdet, og at du fik en klar gennemgang af det, du skulle. Det betyder meget for os, at der er styr på tingene fra start.

God og fin akasse

KÊre Sara,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at du er glad for at vÊre medlem hos os. Det betyder meget for os med sådan nogle en anmeldelse.

Medarbejderne (Lizette)der tog imod

KÊre Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi bliver så glade, når vi lÊser, at du blev mÞdt på en imÞdekommende måde, og at du fik en god og tydelig gennemgang. Vi er glade for, at du fÞlte dig godt hjulpet og fik overblik over tingene.

Husk, at du altid er velkommen til at rÊkke ud til os, hvis du skulle få brug for vores hjÊlp.

Mennesker som hjÊlper mennesker

Altid venlige, imÞdekommende, hjÊlpsomme og forstående.
Mennesker som hjÊlper mennesker, ikke et system du skal passe ind i for at blive hÞrt.

KÊre Amanda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har en god oplevelse her hos os. Det er altid vigtigt for os, at der er plads til den enkelte, og at man fÞler sig taget alvorligt og hÞrt.

Emma, Min A-kasse

En seriÞs og god forståelse

En seriÞs og god forståelse for mine udfordringer og en god vejledning.

KÊre SÞren,

Vi er glade for at hÞre, at du har mÞdt både forståelse og fået god vejledning i din situation. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for sparring eller har spÞrgsmål.

Emma, Min A-kasse

Det var en god oplevelse.

Det var en god oplevelse med Min A kasse, som altid.

KÊre Jesper,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget, at du vender tilbage med den fÞlelse.

Emma, Min A-kasse

Jeg fik en både grundig og meget venlig

Jeg fik en både grundig og meget venlig betjening. Og fÞlte mig helt igennem godt behandlet ved fÞrste fysiske mÞde

2026幎4月9日

KÊre Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er skÞnt at hÞre, at du har fået en grundig og venlig vejledning, og at dit fÞrste mÞde har vÊret en god start. Vi er glade for, at du fÞlte dig godt taget imod.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har spÞrgsmål eller får brug for vores hjÊlp.

Emma, Min A-kasse

Jeg havde en utrolig god og

Jeg havde en utrolig god og imÞdekommende fÞrste samtale med Dorthe fra A-kassen - jeg synes hun gav nogle brugbare fif og ideer til mine ansÞgninger. Hun lyttede interesseret og sammen fandt frem til nogle ting jeg kan forsÞge mig med til et evt. mÞde nr. 2.

KÊre Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god og imÞdekommende fÞrste samtale, og at du har fået brugbare idéer med til din ansÞgning. Det er også godt at hÞre, at I sammen fik sat retning for dine nÊste skridt.

Super godt mÞde

Super godt mÞde, meget kompetent person jeg mÞdte

KÊre Peter

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du havde et super godt mÞde og fik kompetent vejledning.

Vi lÊgger stor vÊgt på at mÞde vores medlemmer med både faglighed og nÊrvÊr, så det betyder meget for os at få den slags tilbagemeldinger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

TÞv endelig ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med.

Et super mÞde

Et super mÞde. Jeg blev mÞdt af den sÞdeste rådgiver, og blev taget godt imod. Hun var meget imÞdekommende og jeg fÞlte mig set og hÞrt og ikke mindst taget seriÞst. Der er mange ting at forholde sig til, når man pludselig står som jobsÞgende og jeg synes Louise var rigtig god at snakke med.

KÊre Helle

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du havde et super mÞde, og at du fÞlte dig godt taget imod, set, hÞrt og taget seriÞst i en situation, hvor der netop kan vÊre mange ting at forholde sig til.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. TÞv endelig ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe dig med.

Ann-Sofie, Min A-kasse

God og professionel sagsbehandling der

God og professionel sagsbehandling der gjorde at man var tryg i en uvant situation.

KÊre Allan

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede en god og professionel sagsbehandling, og at det var med til at skabe tryghed i en uvant situation.

Vi ved, at det kan vÊre overvÊldende at stå i noget nyt, og derfor er det vigtigt for os at mÞde vores medlemmer med nÊrvÊr og ordentlig vejledning hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

SÞd og venlig

1. samtale i min A-kasse gik virkelig godt. Dorthe var sÞd og venlig. En rigtig god oplevelse af Min-Kasse.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at din fÞrste samtale hos os gik godt og at du havde en god oplevelse. Det betyder meget for os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjÊlp eller har spÞrgsmål.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。