Jeg har brukt min beste bok masse og elsker de, men har begynt og oppdage at sidene kan være mer klistret til hverandre akkurat som sidene ikke får tørket nok.. Men jeg kjøper bøker derfra ett par gan... もっと見る
企業が回答しました
Enkel å lage, lett å forstå hva man skulle gjøre. Boka ble finere enn jeg så for meg. Anbefaler denne nettsiden, og det var rask leveringstid👍.
企業が回答しました
Elsker bøkene! De er så personlig, barna elsker å se i de og bli lest for. Spesielt på kvelden før de sover. Har flere bøker, både Halloween, dyr, farger, jul, skolestart . Har kjøpt til tantebarna mi... もっと見る
当該企業による記述
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Boka til vårt barnebarn Jonathan er kjempefin, og vi er sikre på at han vil like den godt. Boka ble bestilt, og den ble raskt produsert og sendt til oss.

Min Beste Bok からの回答
Ungene liker bøkene veldig godt. Kjapp levering og veldig koselige bøker om julen.

Min Beste Bok からの回答
Pene bøker hvor man fyller inn egne navn. Fint utført og en hyggelig gave å kunne gi til barnebarna. Forholdsvis rask levering.

Min Beste Bok からの回答
Bestilte fra Min Beste Bok for en del år siden, og var veldig fornøyd. Da jeg bestilte igjen i år var det 2 for 1 på julebøker, og det passet perfekt til mine julegaveplaner. Bøkene er kjempeflotte, solide, og jeg elsker innholdet og at man kan fylle inn navn og hårfarge. Savner bare å kunne velge øyefarge. Kjempeenkelt å lage og bestille.

Min Beste Bok からの回答
Bestilte bøkene som julegaver til 6 barn og jeg selv er veldig fornøyd med de! Vakre illustrasjoner, interessant historier med personlig "touch" skaper vakre minner for barna. Anbefales!

Min Beste Bok からの回答
Lagde bok om mine tre barnebarn som kom til bestemor på spøkelsesjakt. Den ble kjempemorsom. Så fornøyd. Gleder meg til å gi den til dem til jul.

Min Beste Bok からの回答
Enkelt å endre til å bli en veldig personlig gave. Veldig god kvalitet på bøkerne. Tåler bra bruk av en 1,5-2 åring. Fine historier, og en god opplevelse for alle.
Super kvalitet på boken og utrolig søt tekst og illustrasjoner. Også veldig rask og hyggelig respons på et spørsmål knyttet til bestillingen, der problemet ble løst umiddelbart. Anbefales på det sterkeste.
Treffer bra på barnefamilier - kan passe å lese for søsken også, men synd man ikke kan oppgi flere søsken/personer. Ville vært fint å kunne endre teksten mer selv!

Min Beste Bok からの回答
Syntes bøkene er helt fantastiske, og at barnet er med i bøkene med eget navn.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。