Min bror er skolelÊrer, sÃ¥ han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sÊtning "Oskar er min yndlingslÊrer", som han kunne lÃ¥ne ud til eleverne nÃ¥r de glemte deres :-) SÊtningen var for l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kvalitetsprodukter som man kun kan vÊre glad for. Vi oplevede meget svind i skolen fÞr vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... ãã£ãšèŠã
FÞrste oplevelse julegave: fejl i navn og jeg kontaktede Susan - de var sÃ¥ hurtige med anden levering sÃ¥ den var ude dagen efter nemlig den 24/12 â¥ïž Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskel... ãã£ãšèŠã
Har handlet hos dem og har fÃ¥et kÞbt 32 blyanter. Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk pÃ¥ blyanterne. Trykket matcher det pÃ¥ billedet. Blyanter er faktisk de bedste jeg h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flotte varer
Flotte varer, hurtigt levering skal til at lÊgge en ny bestilling.
De to gange jeg har bestilt blyanterâŠ
De to gange jeg har bestilt blyanter har jeg fÃ¥et prÊcis hvad jeg forventedeðflotte blyanter med navn pÃ¥tryktðð»Flot og forsvarligt pakket ind.
En super venlig og hurtig ekspedition tak for det. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler herð
flotte varer hurtig levering
Fantastiske Blyanter
Har handlet hos dem og har fået kÞbt 32 blyanter.
Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk på blyanterne. Trykket matcher det på billedet.
Blyanter er faktisk de bedste jeg har haft. Bruger dem pÃ¥ gymnasiet ð
Bogstaverne Ã, Ã, Ã
er trykt uden problemer.
Seje farver & fin skrift med NAVN ..
FÞrste oplevelse julegave
Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskellige navne, fejler intet og super fine blyanter, vi er glade for produkterne, og et seriÞst firma, vil meget gerne anbefale minblyant.dk
Super god service
Jeg bestilte farveblyanter og malebÞger til mine 2 bÞrnebÞrn.
Da den ene malebog var udsolgt, fik jeg en mail om det var ok at sende en anden slags. Det er super god service og dejligt ordren ikke bare blev âlukketâ og sendt med bare en malebog.
Rigtig fine varer.
Jeg kan kun anbefale at handle her.
Super service.
Rigti
Perfekt handel
Supernemt at bestille, - hurtig levering, og navnet var stemplet perfekt. - kan kun anbefales varmt.
Flotte Blyanter
Fik leveret det jeg har bestilt, det gik nemt og bekvemt, vil sikkert handle her igen.
Super tilfreds
Så fine blyanter med flot skrift til mine bÞrnebÞrn, de blev super glade for at få deres personlige blyanter, hurtig levering, er super tilfreds, jeg handler helt sikkert hos jer igen

Rigtigt fine produkter
Rigtigt fine produkter, god service og hurtig levering.
Hjemmesiden er overskulig, det er let at bestille sine blyandter, hos Minblyant.

Hurtig levering af varen
Hurtig levering af varen, som var 100% i orden. Jeg kommer gerne tilbage.

Super service ð fik tilsendt 2 pkâŠ
Super service ð fik tilsendt 2 pk farveblyanter som desvÊrre pÃ¥ det ene navn manglede et bogstav - sendt en mail til mine blyanter og fik svar med det samme og de ville lave en ny pk og sende til mig..

Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Ville dog Þnske når man bestiller så mange forskellige at der så også var flere forskellige farver på navnene. Selvom jeg havde Þnsket surprice me.

Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, og godt produkt.
BÃ¥de blyanter og farveblyanter var flotte med navn.

Super webshop
Jeg har endnu engang handlet hos minblyant. Jeg har begge gange vÊret mere end tilfreds. Super service og super venlig kundeservice når det er nÞdvendigt med lidt hjÊlp. Men alt i alt virkelig en dejlig masse ting vi har modtaget herhjemme. Jeg anbefaler dem gerne til alle.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, blyanterne med navn på var meget flotte, min sÞn blev meget glad for dem og syntes at de var seje. Servicen var god, jeg fik blyanterne hurtigt med posten.
Tak for en god service
Vender helt klart tilbage, når jeg skal bruge flere blyanter eller en god gave.
De kÊrligste hilsner
Camilla Henriksen