äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mind Over Muscle is mijn online coaching- en transformatieprogramma voor mannen en vrouwen die klaar zijn met korte termijn oplossingen en eindelijk blijvende resultaten willen. Waar de meeste coaches stoppen bij voeding of training, ga ik verder: ik combineer krachttraining, voedingsbegeleiding, mindset en leefstijloptimalisatie tot één compleet programma. Zo begeleid ik je niet alleen naar een sterker lichaam, maar ook naar meer zelfvertrouwen, structuur en mentale veerkracht. Met meer dan 12 jaar ervaring, een achtergrond in de GGZ én mijn eigen ervaring als atleet weet ik wat nodig is voor een duurzame transformatie. In 2022 stond ik zelf in Menâs Health, ik doe jaarlijks professionele fotoshoots en ik heb al 150+ klanten succesvol begeleid, waarvan 16 complete fotoshoot-preps. Daarnaast heb ik ook 2 klanten richting de rubriek van Menâs Health gecoacht â een bewijs dat mijn aanpak niet alleen voor mezelf werkt, maar ook voor mijn klanten. Wat ik bied Online coaching: persoonlijke trainingsschemaâs, voedingsbegeleiding en wekelijkse check-ins. Perfect voor wie wil afvallen, sterker wil worden of meer spiermassa wil opbouwen. Personal training in Utrecht (los van het online programma): in de All-Inn Gym (Zuilen) bied ik 1-op-1 sessies voor iedereen die extra begeleiding en motivatie zoekt. Community: bij Mind Over Muscle hoor je ergens bij. Mijn klanten motiveren, inspireren en steunen elkaar â samen bereiken we meer. Doelen op maat: of je nu vet wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen, je leefstijl wilt verbeteren of wilt toewerken naar een professionele fotoshoot â mijn programma sluit altijd aan op jouw doelen en niveau. Waarom kiezen voor Mind Over Muscle? Holistische aanpak â fysiek én mentaal groeien. GGZ-achtergrond â unieke combinatie van psychologie en coaching. Bewezen ervaring als atleet en coach â zelf in Menâs Health (2022) gestaan, jaarlijks shoots en 2 klanten naar Menâs Health gecoacht. 150+ transformaties â van duurzaam gewichtsverlies tot fotoshoot-preps. Personal training in Utrecht â 1-op-1 begeleiding in All-Inn Gym, Zuilen. Mijn aanpak Bij Mind Over Muscle draait het niet om snelle diëten of korte termijn resultaten. Ik help je bouwen aan blijvende gedragsverandering en laat je ervaren hoe je je eigen beste coach kunt worden. Slim trainen, slim eten en meer structuur in je leefstijl â dát is de basis voor blijvend succes. Voor wie? Ik coach mannen en vrouwen van alle leeftijden die klaar zijn voor een duurzame transformatie. Van beginners die willen afvallen of fitter willen worden tot ervaren sporters die meer spiermassa of kracht willen opbouwen â en zelfs klanten die toewerken naar een professionele fotoshoot. Ongeacht je leeftijd of startpunt, het programma sluit altijd aan op jouw doelen en mogelijkheden. Zet vandaag de stap Of je nu kiest voor online coaching of voor personal training in Utrecht, ik begeleid je stap voor stap naar de sterkste versie van jezelf. Plan nu een vrijblijvende intake en ontdek hoe ik jou kan helpen.
é£çµ¡å
Utrecht, ãªã©ã³ã