4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina

Jeg kan på det varmeste anbefale Tina som mentaltrÊner. Hun har vÊret en helt afgÞrende del af mit forlÞb og har udvist en imponerende kombination af faglighed, nÊrvÊr og Êgte omsorg.

Tina har vÊret stÞttende og forstående hele vejen igennem og altid formået at mÞde mig prÊcis dér, hvor jeg var. Hun har givet mig konkrete og brugbare vÊrktÞjer, vÊrdifulde råd og ikke mindst en tryghed, der har gjort en reel forskel for min udvikling.

Hendes positive energi og engagement smitter, og man mÊrker tydeligt, at hun brÊnder for sit arbejde og for menneskene bag. Jeg er dybt taknemmelig for vores samarbejde og den rejse, vi har vÊret på sammen.

De varmeste anbefalinger herfra.

Line🀩🌞💪🏌

2026幎1月15日

KÊre Line,

Tusind tak for dine flotte ord
 de betyder mere, end du aner.🙏🥰

Det har vÊret en stor fornÞjelse og en Êre at fÞlge dig pÃ¥ din rejse og vÊre vidne til det arbejde, du selv har lagt i din udvikling. Du har mÞdt processen med mod, Êrlighed og vilje, og det er netop dér, den reelle forandring sker.💪🥰

Jeg er taknemmelig for vores samarbejde og stolt af den rejse, du har vÊret pÃ¥. Og vigtigst af alt
..Det stopper ikke her. Livet er i konstant udvikling, og jeg glÊder mig til fortsat at fÞlge dig og se, hvor dine nÊste skridt fÞrer dig hen.

Tak for tilliden, og for dig.🙏

KÊrlig hilsen
Din mental trÊner Tina

LivsÊndrende forlÞb

I mange år har jeg ikke vÊret den bedste udgave af mig selv.
Jeg har haft et meget lavt selvvÊrd og talt meget grimt og hårdt til mig selv.
FÞlelsen af ikke at vÊre god nok til noget og aldrig at gÞre tingene godt nok, har hele tiden presset mig unÞdigt.
Det har haft den store konsekvens, at jeg helt inde i mig selv, ikke har vÊret glad trods jeg viste det modsatte udenpå.
Ved et tilfÊlde hÞrte jeg om Lyngemetoden og startede et syv måneders forlÞb i februar 2025 med fokus på mit lave selvvÊrd.
Jeg har vÊret så privilegeret, at jeg har haft Tina ved min side som mentaltrÊner.
Hun er et helt enestående menneske, som kommer ind i mit liv med en enorm positivitet og glÊde, der er helt fantastisk smittende.
Selv om jeg glÊder mig til vores samtaler og mit humÞr er hÞjt, så sidder jeg altid med en endnu stÞrre sol inde i mit hjerte, når vi har haft vores samtaler.
Hendes empati er enestående. Hun spÞrger ind til hvordan jeg har det og hvordan jeg har oplevet de forudgående Þvelser. Det er helt tydeligt, at hendes engagement er Êgte. Der er ikke noget påtaget her.
Tina er ikke kun en bly viol der nikker til mine genvordigheder. Hun evner heldigvis at give mig et kÊrligt spark over mit skinneben, inden jeg synker helt ned i mit eget navlepilleri.
Jeg er på den mest fantastiske mentale rejse og efter seks måneder kan jeg virkelig se, hvor meget der er positivt forandret. Der er dog stadig et stykke vej at gå endnu, men lyset for enden af tunnelen er ikke et godstog.
Når mit forlÞb ender så har jeg aftalt med Tina, at jeg gerne vil holde fast i de jÊvnlige samtaler med hende, så jeg sikrer mig, at jeg holder snuden i sporet og ikke glemmer mig selv igen.
Tak for dig Tina.
Steen

2025幎8月30日

KÊre Steen.😊
Jeg bliver meget rÞrt af at lÊse dine ord – tusind tak fordi du deler sÃ¥ Ã¥bent og Êrligt om din rejse. Det betyder enormt meget for mig at fÃ¥ lov til at fÞlge dig sÃ¥ tÊt, og jeg er virkelig stolt af alt det arbejde, du selv har lagt i processen.
Du inspirerer ikke kun dig selv, men ogsÃ¥ mig – og jeg glÊder mig hver gang, vi har en samtale. Jeg ser frem til at fortsÊtte rejsen sammen med dig og hepper pÃ¥ dig hele vejen.
Tak for din tillid, og tak for at jeg mÃ¥ vÊre en del af din rejse.🙏🌟

KÊrlig hilsen
Tina

Den bedste investering

Den bedste investering
Jeg har nÊsten lige afsluttet et 7 måneders forlÞb i Lyngemetoden med Tina Gyldenborg JÞnch som min mentaltrÊner.
Tina er en mentaltrÊner der mÞder dig i den situation hvor du er i, er ikke dÞmmende men forstående over for dig. Hun er altid i det skÞnneste humÞr og det er noget der virkelig smitter af!

Med hjÊlp fra Tina/lyngemetoden har jeg forandret min liv pÃ¥ blot 7 mÃ¥neder, lyngemetoden er den bedste investering man kan gÞre i sig selv, her fÃ¥r du Ã¥ltsÃ¥ ikke et Quick fix men vÊrketÞjer du kan bruge igennem resten af dit liv. ‹
Alle der kommer i forlÞb ved Tina er meget heldige, en stor anbefaling herfra.
‹
Lyngemetoden har vÊret det bedste jeg har gjordt for mig selv. Jeg er et helt andet sted end jeg var for 1 Ã¥r siden. Meget mere gÃ¥ pÃ¥ mod - mindre bekymrende. En helt ny person 🊅‚

2025幎6月27日

KÊreste Amilla,
Tusind tak for dine sÞde ord og din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig 🙏🥰
Det har vÊret min stÞrste fornÞjelse at fÞlge dig pÃ¥ din rejse og fÃ¥ lov at stÞtte, guide – og nogle gange lige give et kÊrligt spark. 😄
Du er nået så langt, og nu har du alle de mentale vÊrktÞjer med dig i rygsÊkken for resten af livet.
Af hele mit hjerte Þnsker jeg dig en fortsat fantastisk rejse med din stÊrke udvikling .🫶

De kÊrligste hilsner
Tina